|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gdje kupiti za dijete?
21.9.2011 10:17:39   
taurus
IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: taurus

ja sam prošle godine našla prelijepe kabanice u knjižari iznad doma armije, u na uglu prolaza za općinu stari grad
nadam se da sam dobro objasnilauser posted image

jeli preko puta bivseg senatora ona na uglu, koja cijena je bila?

ne nije ta knjižara, već ideš od senatora još dole prema domu armije, onaj prolaz gdje je prije bio "jež"
e sad se fakat cijene ne sjećam, sve što kažem slagaćuuser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 1876
21.9.2011 10:23:41   
Mala Selma
IZVORNA PORUKA: Mala Selma

IZVORNA PORUKA: Emmy

Drage moje gdje u Sarajevu mogu kupiti kišnu kabanicu za dijete? U TL nema. Hvala.

ja evo isto upravo pitala

Kisnu kabanicu sam vidjela prije par dana u Drvoprometu u Skenderiji bila je oko 15 KM...
Gumene cizme sam vidjela u Merkatoru na Ilidzi, ona prodavnica gdje je akcija kupi 2 dobijes 3 , ima divnih dezena oko 20 KM su, ja sam prosle godine kupila A. bas se nanosao , moram slikati pa da prodamo na bazaru, cinimi se broj 24
Ej planiraj ih za nas mi imamo od prosle godine ali su mu knap

A ima u bbi,i kabanica,kisobrana i cizmica

Ma naravno za naseg imenjaka user posted image Imam jako puno gardarobe i ipela , ali moram naci vremena da sve uslikam i postavim slike, mozda ce neko naci nesto za svog djecaka, jer je deficit definitivno ponude za djecakeuser posted image .
Ove nase su srvene i imaju nekog gusarauser posted image , valjda vam se svide

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1877
21.9.2011 10:24:44   
salmy

IZVORNA PORUKA: Emmy

Drage moje gdje u Sarajevu mogu kupiti kišnu kabanicu za dijete? U TL nema. Hvala.

ja evo isto upravo pitala

Kisnu kabanicu sam vidjela prije par dana u Drvoprometu u Skenderiji bila je oko 15 KM...
Gumene cizme sam vidjela u Merkatoru na Ilidzi, ona prodavnica gdje je akcija kupi 2 dobijes 3 , ima divnih dezena oko 20 KM su, ja sam prosle godine kupila A. bas se nanosao , moram slikati pa da prodamo na bazaru, cinimi se broj 24
Ej planiraj ih za nas mi imamo od prosle godine ali su mu knap

A ima u bbi,i kabanica,kisobrana i cizmica

Ma naravno za naseg imenjaka user posted image Imam jako puno gardarobe i ipela , ali moram naci vremena da sve uslikam i postavim slike, mozda ce neko naci nesto za svog djecaka, jer je deficit definitivno ponude za djecakeuser posted image .
Ove nase su srvene i imaju nekog gusarauser posted image , valjda vam se svide
naravno,ja volim crvenu bojuuser posted image user posted image postavljaj te slike da se pripremimuser posted image

(odgovor članu Mala Selma)
Neposredna veza do poruke: 1878
21.9.2011 11:39:05   
Emmy
Drage mojeuser posted image user posted image user posted image , sta bih ja bez vas i bez ringeraje.  Odoh sada na pauzi malo traziti po BBI i knjizarama, pa javim.  Prema Konjicu me nema do narednog ljeta aBduser posted image , a kod sarajevskih Kineza mi nije usput, ali ako bude trebalo idemo i tamo. Svakako javim ishod.  Ah da, ja sam malenoj kupila gumene cizme preslatke u cicibanu (Intershop/Interex II na Pofalicima) prosle godine i kostale su oko 30-ak KM, futrovane i sa ranflom odozgo, sminkica, jutros smo za vrtic navukli gumene da mozemo skakati po lokvamauser posted image .

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1879
21.9.2011 12:37:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Pahuljice a gdje se nalaze u Konjicu Kinezi? za par dana cu ici pa da pogledam.
glavna raskrsina u Konjicu, pa krenes prema crkvi, onom ulicom. Od raskrsca na lijevu satranu 10-ak mestara

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1880
21.9.2011 12:39:12   
Skvo RR
nasla baletanke, siju nam se u tuzli...javim kakve su ispale.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 1881
21.9.2011 12:39:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Pahuljice a gdje se nalaze u Konjicu Kinezi? za par dana cu ici pa da pogledam.
glavna raskrsina u Konjicu, pa krenes prema crkvi, onom ulicom. Od raskrsca na lijevu satranu 10-ak mestara

I da, zaboravih napisati. bile su po 10KMuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1882
21.9.2011 12:40:25   
Anoniman
Hvala pahuljice, da sada znam, odmah ondje posle one pekare ili sta vec... 

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1883
21.9.2011 13:22:32   
Anoniman

Hvala pahuljice, da sada znam, odmah ondje posle one pekare ili sta vec... 
Ima pekara, pa neki kiosk, slasticarna, mesara, pa Kinezi, a prekoputa Kineza ima Planika

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1884
21.9.2011 15:14:22   
Đenifer
Gumene čizmice danas kupljene u Iani u BBi i prezadovoljna sam , 35 KM,  postavljane su  i tople, tako da će momak po lokvama da skaće...samo su im kabanice poskupe i neznam iz kojeg razloga, dođu 55 KM, jest da su kvalitetne , više dođu kao jaknice, ali koliko realno djete to i iskoristi, najbolje bi bilo kad bi vam neko proslijedio tako nešto, ali ću morati pogledati gdje ima klasične kabanice, čisto da ima kad zatreba, pa ako neko zna, gdje i koliko nek se javne.pozzzz user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1885
21.9.2011 15:18:58   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Đenifer

Gumene čizmice danas kupljene u Iani u BBi i prezadovoljna sam , 35 KM,  postavljane su  i tople, tako da će momak po lokvama da skaće...samo su im kabanice poskupe i neznam iz kojeg razloga, dođu 55 KM, jest da su kvalitetne , više dođu kao jaknice, ali koliko realno djete to i iskoristi, najbolje bi bilo kad bi vam neko proslijedio tako nešto, ali ću morati pogledati gdje ima klasične kabanice, čisto da ima kad zatreba, pa ako neko zna, gdje i koliko nek se javne.pozzzz user posted image

mi smo dobile jaknicu-kabanicu i uz to nepromocive pantole na fazon onih skijaskih ali tanke al ne znam ni kad da joj obucem, jer ne mislim s njom hodati po kisi nigdje, tako da sumnjam da ce ih ijednom obuciuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Đenifer)
Neposredna veza do poruke: 1886
21.9.2011 15:22:14   
Blue rose RR
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Đenifer

mi smo dobile jaknicu-kabanicu i uz to nepromocive pantole na fazon onih skijaskih ali tanke al ne znam ni kad da joj obucem, jer ne mislim s njom hodati po kisi nigdje, tako da sumnjam da ce ih ijednom obuciuser posted image

Đenifer imaš kabanica u Ekxluzivu, nama traje već dvije godine :) i mislim da koštaju malo više od 10 KM.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1887
21.9.2011 15:23:28   
M kao Mama
Ja na ovoj temi svake godine piše o kabanicama i gumenjacima, hahahaha

kabanica ima svugdje, samo je pitanje cijene, o kvalitetu davno sam prestala pričati jer skup nije = kvalitetno.

Kabanica ima od pijace na Otoci sa likovima iz crtića, mislim da su 10 ili 15 KM,

čizmica gumenjaka na Ciglanama ima bolji izbor nego po radnjama, mi smo imali i futrovane i one malo obložene bolje su ove koje nisu futrovane, jer se u njima noga ne znoji, u futrovanim katastrofa. Kupovali smo iz u Iani, MAS-u, pijaci, ove pijačarske najbolje, a baška što su Barbi i ostali likovi i još 15 KM, bogami i one iz IAne su kineske, a najmanje duplo skuplje,

kabanicu mantil imamo ovu iz Iane i to u kompletu sa kišobranom, tako da planiramo uzeti i čizmice, samo zato što je komplet, inače opet bih išla na Ciglane.

Kabanica ima i u Beba kidsu, oko 30 KM smo platili, wink, haman odmah se poderala na džepu.

I na kraju, skvočita što nisi rekla da može opcija i šivenim, imam divhnu tetu iz BL čuda pravi,

(odgovor članu Đenifer)
Neposredna veza do poruke: 1888
21.9.2011 15:25:07   
megi
Ma teacher kako neces s njom hotai po kisi ili bar po lokvama
moja cura je odmah preksinoc nabacila kabanicu, gumene cizme i bar do prodavnice prosetala i usput uskocila u svaku lokvu tako da je onaj mali dio izmedju kabanice i cizama bio skorz mokar a ona uzivala user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

Neposredna veza do poruke: 1889
21.9.2011 15:27:28   
teacher75
IZVORNA PORUKA: megi

moja cura je odmah preksinoc nabacila kabanicu, gumene cizme i bar do prodavnice proset_ala i usput uskocila u svaku lokvu tako da je onaj mali dio izmedju kabanice i cizama bio skorz mokar a ona uzivala user posted image

ma djaba kad ja mrzim kisu, valja mi sici s njom sa 5. sprata i popeti se tako da ne silazimo osim ako ne mislimo ostati vani 2-3 sata, a ne znam sta bismo radile 2-3 sata na kisiuser posted image a nemamo jos ni gumene cizme

< Poruku je uredio teacher75 -- 21.9.2011 15:28:01 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 1890
21.9.2011 15:32:44   
Đenifer
Ja sam danas poslije Iane svtraila do Lega , imaju super izbor zimske robice,jaknice i sl, jest da su skupi, ali da je i kavlitet i upravo imaju tu kobinaciju tanja jaknica i pantalonice kao skijaške, jako lijepo i dođe oko 80 KM, ali što ti kažeš koliko ja to mogu iskoristiti, više su to bačene pare, kad ti neko proslijedi od svog djeteta to je ok, pa ti nije žao i kad jednom obuče, ali za te pare mu mogu kupiti dvije zimske jakne u  Azeku i još običnu kabanicu, ne treba bacati pare ako nemoraš, zato obična kabanica je zakon, svakako nemislim djete vodati po kiši, ali kad malo sipi ili sl, da možemo ispred zgrade na zrak kad se pomamimo, ili eventualno kad nas zadesi...

Neposredna veza do poruke: 1891
21.9.2011 15:41:01   
Đenifer
Đenifer imaš kabanica u Ekxluzivu, nama traje već dvije godine :) i mislim da koštaju malo više od 10 KM.

___________________________________________________________________________________

A gdje se nalazi Eksluziv, možda i znam ali se sad nemogu sjetiti!!!!

(odgovor članu Đenifer)
Neposredna veza do poruke: 1892
21.9.2011 15:45:17   
Blue rose RR
Ulica Danijela Ozme (preko puta kafe slastičarne Bombon).

http://www.exclusive.ba/

imaš sličicu lokacije u dnu stranice.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu Đenifer)
Neposredna veza do poruke: 1893
21.9.2011 15:46:24   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: megi

moja cura je odmah preksinoc nabacila kabanicu, gumene cizme i bar do prodavnice proset_ala i usput uskocila u svaku lokvu tako da je onaj mali dio izmedju kabanice i cizama bio skorz mokar a ona uzivala user posted image

ma djaba kad ja mrzim kisu, valja mi sici s njom sa 5. sprata i popeti se tako da ne silazimo osim ako ne mislimo ostati vani 2-3 sata, a ne znam sta bismo radile 2-3 sata na kisiuser posted image a nemamo jos ni gumene cizme

gumenjaka ima u Grand centru...ima predivnih...lagano futrovanh i bez ...ja juce kupila asji jedne... 29 km
user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 1894
21.9.2011 15:55:53   
Đenifer
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Ulica Danijela Ozme (preko puta kafe slastičarne Bombon).

http://www.exclusive.ba/

imaš sličicu lokacije u dnu stranice.

Super, baš mi je blizu, pa ću sutra svratiti, danas sam prolazila,ali mi nije naupalo da tu mogu naći, svtaila sam do Winka, njihov izbor gumeni čizmica je katastrofa i još me ona plava glupača ubjeđuje da gumene čizmice ne trebaju imati postavku ni futr, već čista guma, kakve su njene, mislim hodaj ti , moje djete nećeuser posted image

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 1895
21.9.2011 15:59:48   
Visnja RR
Denifer ja sam juce sa mojim drugaricama pricala o tome...zaista je bolje da su gumene cizme bez futrovanja (mada sam ja kupila futrovane)
razlog nogica se u gumi lakse oznoji i bude mokra... bolje je kupiti veci broj pa obuti deblju carapu....
u svakom slucaju mi cemo ove godine ici sa futrovanim pa cemo vidjeti kako ce biti...

03.04.`08

(odgovor članu Đenifer)
Neposredna veza do poruke: 1896
21.9.2011 16:05:28   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: MALA1994

ja sam prošle godine našla prelijepe kabanice u knjižari iznad doma armije, u na uglu prolaza za općinu stari grad
nadam se da sam dobro objasnilauser posted image

jeli preko puta bivseg senatora ona na uglu, koja cijena je bila?

ne nije ta knjižara, već ideš od senatora još dole prema domu armije, onaj prolaz gdje je prije bio "jež"
e sad se fakat cijene ne sjećam, sve što kažem slagaćuuser posted image

sad znam koja je to prodavnica, kod onih kopirnica malo vise gore, hvala ti pogledacu.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 1897
21.9.2011 16:11:20   
Đenifer
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Denifer ja sam juce sa mojim drugaricama pricala o tome...zaista je bolje da su gumene cizme bez futrovanja (mada sam ja kupila futrovane)
razlog nogica se u gumi lakse oznoji i bude mokra... bolje je kupiti veci broj pa obuti deblju carapu....
u svakom slucaju mi cemo ove godine ici sa futrovanim pa cemo vidjeti kako ce biti...

Ma ne mislim na onaj futr kao "janje", što bi rekoao moj paša po liku iz crtanog TIMY, već lagana postavka kakve sam kupila u IANI, ni debelo, ni tanko, ali samo da nije  klasična guma iznutra,kakve su u Winku, bez ikave obloge ili uloška, na to sam mislila.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1898
21.9.2011 16:16:08   
Visnja RR
pa tako nesto sam i ja kupila user posted image

03.04.`08

(odgovor članu Đenifer)
Neposredna veza do poruke: 1899
22.9.2011 9:28:07   
HanaBana
Sinoc sam vidjela kabanice u Merkatoru 4,75 KM, imaju plave i roze.

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *