Đenifer
|
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: mamana Jaknu za jesen za djevojčicu, veličina za 6/7 godina? Ja sam obišla par prodavnica sve su zimske jakne. užasna je izbor.... a i vijene vjeruj... ja nšča u Jani ljubičasta i bijela šuškava kratka 99 Km ružna i pretanka... našla sma u bimbusu mantilić al čisto bijeli i sav nekakav šuškav...na sniženju 70 Km a imaju lijepe jakne ljubičaste po 80 Km one su ok ozgledom i debljinom al vijena za nošenje 1-2 mjesca u Okaidiju mantil prelijep oker...al 115 Km za njim patim i sve s epremišljam al fakat cijan je strašna eh sinoć mi kolegica kaže da na pijaci sirano kod one tete što drži H&M robu ima divna matilić sa motivom blueberry za 40 Km a očekuje s edolazak još nekih roba pa valjda bude i nekih dezena prihvatljivijih... beneton...mantil crveni...260' Km i d ati ne pominjem strašno, al strašno... u TL ništa nema...ostalo još nisam obišla...i nerviram s erpavo...jer i ja tražim mantilić jaknicu za svoju curu u tom bropju ili čak broj veći u zavisnosti do kroja...jer ovaj u bimbusu broj 7/8 godina njoj bi iduće godine mali bio...tačnije kratki rukavi Upravo što kažeš, za šta god da pogledam ili mi se svidi za svog momka, u ovim nabrojanim radnjama, je stvarno preskupo, ja fakat neznam na osnovu čega, mislim to su dječije stvari koje se prerastu za tren, nije to za nas odrasle, da možeš npr,mantil nositi godinama, pa haj i nije ti ni žao kad ga platiš, ali žali bože para za djecu, jel da režem pare ,koliko je sve skupo nemožeš narezati. Osim kad je baš dobro sniženje u istim, pa hajd i kupim , kad je duplo manje, pa se pitam za koliko nabavljate, kad bude rasprodaja , još totalna, pa te izađe đabe....stvarno su hoštapleri, svi do reda.Majke mi koju god sa mu jaknicu, zimsku, ljetnu, jesenu u Azelu uzela, mrdnula nije, a cijene su ok, h&m isto, sve ostalo je bezobrazluk opšti...
|