Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Koliko debeo i koliki jastuk? Ja sam kupila Lani malo deblji nego onaj sto dodje uz posteljinu, u Titovoj, "Mura" radnja, u podrumu djecija oprema... kostao oko 7-8KM...
megi mi imamo chiccov onaj od spuzve sa rupicama debljina 2 prsta jer moji nece na obicnoim jastucima da spavaju bacaju ih. a imas jastuka obicnih svugdje
ma ne bih ja jastuk debljine ko nas bas bih onako malo tanji, al da je sirok dovoljno da moze stati od ograde do ograde krevetica uh mi objasnjenja ona nemirno spava i svugdje je ima pa mali jastuk ne dolazi u obzir
Samo da javim da vreca vakumskih ima u Merkuru, 7 KM ogromne- hvala mamama za info Jos uvijek trazim male ofingere i da usput pitam zna li iko gdje mogu naci onih debljih prsluka za ? Onih bas kao jaknice. Hvala vam jos jednom
P.S. Ako neko jos uvijek trazi kabanice, ja sam vidjela u Merkuru crvenu, mozda za 3-4 godine, oko 20 KM (mislim da je toliko). Pretpostavljam da ima i drugih boja i velicina
sta ima veze, nece ni ova moja, ja sam cula da je zdravije za kicmu da spava na ravnom ili na skorz malom jastuku., jedino mi je sad frka kad je bolesna pa bi bilo pozeljnije da je podignuta, a ona brzo sklizne jer nije navikla
sta ima veze, nece ni ova moja, ja sam cula da je zdravije za kicmu da spava na ravnom ili na skorz malom jastuku., jedino mi je sad frka kad je bolesna pa bi bilo pozeljnije da je podignuta, a ona brzo sklizne jer nije navikla
stavi joj veliki jastuk ispod madraca tako ga nece moci izbaciti, tako ja stavljam Igoru jer i on nece jastuk
pa madrac je onda nakrivo? to bas i nije ok. mi stavljamo onaj srednje debljine kuci a u vrticu skroz tanki za bebe, cisto da ima svoj jastuk tamo. kuci vecinom spava bez jastuka jer se vrti, ja na jastuku insistiram samo kad kaslje i ima zacepljen nos. tad joj stavljam i onaj veliki. najbolje bi bilo da do 3 godine spavaju na ravnom.
ja sam sebi prosle godine kupila djemper na kopcanje dole u skafi onoj novoj, halilovici! 18 KM, dobar materijal, made in Njemacka!!! Bilo je raznokrasnih To ti dodje negdje na drugom spratu, odmah ispod igraonice! Nije ti daleko, otiji i vidi, mozda ima sad i boljih
Lady26, sinoc sam u Azelu na Dobrinji (Aerodromsko) vidjela prelijepe džemperke na dugmiće, bio je crni, zeleni, sivi, 19KM, pravo su kvalitetni, ja imam 2 takva, crni i teget plavi i skuplje sam ih platila vani, doduše prošle godine.