|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gdje kupiti za dijete?
23.9.2011 11:57:34   
HanaBana
IZVORNA PORUKA: leona81

http://www.marksandspencer.com/Autograph-Stormwear-Detachable-Trench-Belted/dp/B0058LFWHW?ie=UTF8&ref=sr_1_14&nodeId=44217030&sr=1-14&qid=1316770703 

po meni je ovo realna cijena za mantilic...a pogotovo marks & spencer i nisu bas tako jeftini, dakle postoji i TK max i primark, nazalost zasad bez dostave al mislim da se moze naci na drugim stranicama koje dostavljaju u BiH. ili na ebay.co.uk

upravu si 100%...ja sam tako neki dan naletila na mantilic na pik-u ali mi ne daju probati nego samo da narucim i mantilic 50 km extra, odem na e-bay tamo sa postarinom izadje 20 km pa j.... huja me spucala, tako isto cizmice ko ugg na e-bay-u 20-30, na FB i puk-u 60 km. Vjerujte zene na e-bay-u sta pozelis za manje pare, uredno mozes vratiti sve ok, kod mene jaranica narucuje...tako probam pa vam javimuser posted image user posted image user posted image a onda ce nam propasti lokalne prodavniceuser posted image user posted image user posted image

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1926
23.9.2011 12:00:05   
HanaBana
IZVORNA PORUKA: Đenifer

IZVORNA PORUKA: HanaBana

I mi trazimo jesensku jaknicu ili mantilic i isli smo kod Dinke na Dobrinju i mogu vam reci da ima jaknih kakvih pozelite ali je nestalo dok smo se mi smilovali doci. U pon im dolazi nova roba i sve jesenske jakne i mantilici ce nam biti ostavljeni da probamo.

Ovo sto smo vidjeli manjih brojeva je sve bilo extra ocuvano, markirano i extra kvalitete.

Ko je Dinka na Dobrinji?!!!

nasa RR ima second hand kids na Dobrinjiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Đenifer)
Neposredna veza do poruke: 1927
23.9.2011 12:03:34   
leona81
pa ja kazem m&s nisu bas jeftini ali s obzirom da bi me kaput dosao u iani preko 100 radije bi uzela ovaj iz MS. opet za razliku mogu kupiti 2 termo pidzamice npr. bas smo nekidan pricali o tome kako u vrtic dodje 3 djece s istim jaknama, trenerkama, cipelicama pa ljudi vise ne znaju cije su pa se desi i da pogrijese. sta ces kad imas 5 radnji u kojima mozes kupiti nesto. zato sam ipak za ovu varijantu, plus haris, azel i pijaca sto se isplati. ovi ostali me nece vidjeti vise nikad. TL truba roba a cijene nisu nimalo male, iana, okaidi, bimbus i lego imaju fine stvari ali nenormalne cijene.

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1928
23.9.2011 12:04:54   
Đenifer

I mi trazimo jesensku jaknicu ili mantilic i isli smo kod Dinke na Dobrinju i mogu vam reci da ima jaknih kakvih pozelite ali je nestalo dok smo se mi smilovali doci. U pon im dolazi nova roba i sve jesenske jakne i mantilici ce nam biti ostavljeni da probamo.

Ovo sto smo vidjeli manjih brojeva je sve bilo extra ocuvano, markirano i extra kvalitete.

nasa RR ima second hand kids na Dobrinjiuser posted image user posted image user posted image

Mislim da sam čula za taj dječiji secon hand, vala ću da se spremim mada mi je stomak do zuba, ali nek me mm vozi , pa da pogledam šta ima....samo gdje na Dobrinji, jel blizu Merkatora?!!user posted image

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 1929
23.9.2011 12:06:00   
Visnja RR
negdje preko puta trolejbuske kod Merkatora... ako sam dobro shvatila

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Đenifer)
Neposredna veza do poruke: 1930
23.9.2011 12:06:31   
HanaBana

Mislim da sam čula za taj dječiji secon hand, vala ću da se spremim mada mi je stomak do zuba, ali nek me mm vozi , pa da pogledam šta ima....samo gdje na Dobrinji, jel blizu Merkatora?!!user posted image

dodjes do trolejbuske stanice kod meraktora koja ide prema gradu i samo predjes glavnu ulicu i to je to:)

(odgovor članu Đenifer)
Neposredna veza do poruke: 1931
23.9.2011 12:21:15   
mamana
To je onda u C5. Jesam li u pravu?

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 1932
23.9.2011 12:59:38   
Rabi

http://www.marksandspencer.com/Autograph-Stormwear-Detachable-Trench-Belted/dp/B0058LFWHW?ie=UTF8&ref=sr_1_14&nodeId=44217030&sr=1-14&qid=1316770703 

po meni je ovo realna cijena za mantilic...a pogotovo marks & spencer i nisu bas tako jeftini, dakle postoji i TK max i primark, nazalost zasad bez dostave al mislim da se moze naci na drugim stranicama koje dostavljaju u BiH. ili na ebay.co.uk

upravu si 100%...ja sam tako neki dan naletila na mantilic na pik-u ali mi ne daju probati nego samo da narucim i mantilic 50 km extra, odem na e-bay tamo sa postarinom izadje 20 km pa j.... huja me spucala, tako isto cizmice ko ugg na e-bay-u 20-30, na FB i puk-u 60 km. Vjerujte zene na e-bay-u sta pozelis za manje pare, uredno mozes vratiti sve ok, kod mene jaranica narucuje...tako probam pa vam javimuser posted image user posted image user posted image a onda ce nam propasti lokalne prodavniceuser posted image user posted image user posted image

HanaBana haj reci kako ide preko e-bay-a ? Jesi li probala odjecu i jesi li zadovoljna?

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 1933
23.9.2011 13:01:30   
emirita
a znate li gdje mogu kupiti gumene cizmice za curicu,broj 24 i kakve su cijene otprilike?

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 1934
23.9.2011 13:15:17   
HanaBana
IZVORNA PORUKA: Rabi

HanaBana haj reci kako ide preko e-bay-a ? Jesi li probala odjecu i jesi li zadovoljna?

vrlo je jednostavno ali jos nisma obavila nijednu kupovinu ali cim obavim javimuser posted image

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 1935
23.9.2011 13:16:33   
HanaBana
IZVORNA PORUKA: mamana

To je onda u C5. Jesam li u pravu?

jeste

(odgovor članu mamana)
Neposredna veza do poruke: 1936
23.9.2011 13:17:30   
Rabi
http://www.readytobuy.it/shop/?spid=178&ISN=6434CD704FD941429CF893FA31FEB511&cnid=937811&ccv=136&src=36
Je li to TO?

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 1937
23.9.2011 13:23:27   
HanaBana
Rabi, odosmo mi OT, ali evo samo jos jednomuser posted image
ovo cu da narucim
http://www.ebay.com.au/itm/250893394918?var=550046716559&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

i ovo
http://www.ebay.com.au/itm/150663663913?var=450037248610&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 1938
23.9.2011 14:48:43   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

E, fakat valja nam do dinke prohodati i mi smo bez mantilića i jaknica za prelaz

sinoć gledala u IANI gumene čizmice da joj sparim sa kabanicom i kišobranom 45 KM, nekako mi fakat žao tolike pare ne gumenjake da sručim, al komplet bio bio boli glava, al opet 45 KM za čizme gumene,ne znam bumo videli

joj mama alma to je zaista preskupo...ma treba jos promahalati...ja vjerujem da mozes naletiti i jeftinije da joj sparis

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

E, fakat valja nam do dinke prohodati i mi smo bez mantilića i jaknica za prelaz

sinoć gledala u IANI gumene čizmice da joj sparim sa kabanicom i kišobranom 45 KM, nekako mi fakat žao tolike pare ne gumenjake da sručim, al komplet bio bio boli glava, al opet 45 KM za čizme gumene,ne znam bumo videli

joj mama alma to je zaista preskupo...ma treba jos promahalati...ja vjerujem da mozes naletiti i jeftinije da joj sparis

slažem se, ali to je čitava kolekcija kišni mantil, kabanica, kišobran i torbica,

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 1939
23.9.2011 16:25:21   
teacher75

a gdje to? jel to neka polovna roba ili?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 1940
23.9.2011 16:33:17   
teacher75
sad vidjeh da ste pisaleuser posted image mi smo proljetos u lindexu uzeli divnu jaknicu na snizenju, bila samo 25km, snizena sa 70! za hladnije jeseni i malo toplije zime, na bazaru cu uzeti jos jednu rozu zimsku , a imamo i proslogodisnjju iz azela koja ce joj jos moci jer je bila velika prosle godine tako da smo super prosle s jaknama. o kaputima i mantilima ni ne razmisljam osim ako ne naletim na kakav pravo jeftin u azelu i sl. ne daju mi se tolike pare, prosle zime je imala divan kaputic-dzubretarac crveni iz orchestre kupljen godinu ranije na snizenju za nekih 50 km i modirala se, ovu zimu ce najvjerovatnije biti u sportskoj varijantiuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1941
23.9.2011 16:33:22   
Adana
Jeli to sada ima za djevojcice stvari, za 3/4 godine? To je ona zena sto stanuje na Dobrinji, ima malog sina?
Kakve su cijene?

< Poruku je uredio Adana -- 23.9.2011 16:34:05 >

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

Neposredna veza do poruke: 1942
23.9.2011 19:08:26   
tajjra
pozdrav drage moje mamice,i mene interesuje gdje se Dinka nalazi na dobrinji?user posted image i da li prodaje novu odjecu ili polovnu?
user posted image
Kakve su cijene,i sta ima od stvari?PISITE DRAGE KOJE STE BILE:)
IZVORNA PORUKA: Adana

Jeli to sada ima za djevojcice stvari, za 3/4 godine? To je ona zena sto stanuje na Dobrinji, ima malog sina?
Kakve su cijene?

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 1943
23.9.2011 20:36:29   
škorpija
i mene interesira ko je ta dinka, gdsje je i šta to prodaje

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 1944
23.9.2011 20:37:30   
teacher75

IZVORNA PORUKA: škorpija

i mene interesira ko je ta dinka, gdsje je i šta to prodaje

ni ja nikad culauser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1945
23.9.2011 20:39:11   
Lady26
Ama zene to je nasa forumasica, koja je otvorila radnjicu sa polovnom odjecom...
Nudila je robu na temi BB prosli mjesec...i redovna je na BB

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 1946
23.9.2011 20:39:53   
salmy
Dinka Hasecic Magoda, ako je imate  na fb user posted image   to je nasa malenaaaa

Neposredna veza do poruke: 1947
23.9.2011 20:41:00   
tajjra
ok ja ne dolazim na BB pa ne znam vjerovatno radi toga
a gdje se nalazi Dinka na Dobrnjiuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1948
23.9.2011 20:42:14   
teacher75

IZVORNA PORUKA: salmy

Dinka Hasecic Magoda, ako je imate  na fb user posted image   to je nasa malenaaaa

skontala sam, al ona je imala samo robu za djecake, zar neuser posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1949
23.9.2011 20:47:05   
salmy
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: salmy

skontala sam, al ona je imala samo robu za djecake, zar neuser posted image
Vidjela sam na fb da nudi od 0-15 god,za djecake i djevojcice,nisam jos isla nikako da se uganjam

Neposredna veza do poruke: 1950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *