Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Samo da javim da vreca vakumskih ima u Merkuru, 7 KM ogromne- hvala mamama za info Jos uvijek trazim male ofingere i da usput pitam zna li iko gdje mogu naci onih debljih prsluka za ? Onih bas kao jaknice. Hvala vam jos jednom
P.S. Ako neko jos uvijek trazi kabanice, ja sam vidjela u Merkuru crvenu, mozda za 3-4 godine, oko 20 KM (mislim da je toliko). Pretpostavljam da ima i drugih boja i velicina
Ja sam neki dan odlučila da ne idem na posao, uzela slobodan dan i provozala se do Fisa u Rajlovcu, tamo sam vidjela debljih prslučića ali za , od 5 KM pa na dalje.
Cure moje lijepe tem aje djeca i gdje kupiti djecu, za nastavak priče koristite hanume ili PP, naravno kada je riječ o džemperima za mame, pozdrav odoh kući i nemoj da mi se raspišete ovdje, ruka me boli nisam baš nešto danas za metle i krpe, hahahha
gdje ima jakni za dječaka, 3 godine, lijepih, toplih i ne preskupih
ja sam naletila na divnu crnu zimsku jaknu za djecaka, iznutra je crveni flis i mislim da se moze nositi bez tog flisa, tj da se flis skida i nosi se kao posebna jaknica. tako nekako izgleda. snizena je na 25 KM, neka njemacka marka, u onoj radnji kod katedrale MS sto imaju mexx, quiksilver, s oliver... ima jaknica za curice oko 50, 60 KM su, vecinom tom tailor, al predivne...ugledala sam cizme za zimu ali ima skroz mali br mislim 19, 20 i 27, za nas naravno nema broja...divne su, 30 KM, i imaju jedne kozne obicne za djevojcice crne gleznjace 24 br, i tene za djecake ali veci br. vidjela sam i divnih stvari za djevojcice. termo majice adidas 15 KM, tom tailor i roxy majice, tunike, haljine 15-25 KM, i ima farmerkica. ima bas dosta stvari za vecu djecu. i ima odlicnih stvari za roditelje i zenskih i muskih, jakne tom tailor divne 90 KM.
haris na skenderiji ima finih djecjih stvarcica, pogotovo trenerki doljni dio od 5 do 8 KM, ima i za djecake. stoje na onim kao policama a ne na ofingerima. u harisu kod katedrale nema sta nema, za vece djevojcice ima divnih debljih majica tommy hilfiger svih boja, velicina je S. meni izgleda kao mozda za 6-7 god. plava, crvena, roza, bijela, crna...divne su. ima divnih dukserica h&m na tufnice i sa cvjecem, george vecih dukserica bijeloroze na pruge, i predivna george haljina plava sa bijelim crtama i smedjim remenom 10 KM, ima raznih velicina. uglavnom imaju bas dosta robe. najveci izbor za djecake je definitivno carsija. ima divnih dukserica i majica i to disney, h&m i sl...
imas u harisu, ja sam mojoj uzela npr bijelu i crvenu, h&m i jos neke marke imaju divne su, bile su 3 i 4 KM. nosi ih u vrtic, obicne bez aplikacija, mogu i za djecake. one malo bolje su 7, 8 KM. takodjer ima obicnih pamucnih bez aplikacija raznih boja u zari al su 8 KM.
imas u harisu, ja sam mojoj uzela npr bijelu i crvenu, h&m i jos neke marke imaju divne su, bile su 3 i 4 KM. nosi ih u vrtic, obicne bez aplikacija, mogu i za djecake. one malo bolje su 7, 8 KM. takodjer ima obicnih pamucnih bez aplikacija raznih boja u zari al su 8 KM.
ja sam neki dan u azelu vidjela pape/cizme,nesto kao ugg,ako na to mislite...ove su bile veci broj,ali znam da imaju i manih jer je prijateljica uzimala malenoj prosle godine...po 5 KM su
slicne ovima
< Poruku je uredio gvendolina -- 4.10.2011 10:33:35 >
martajay,kakav vam je prozor? ako je pvs samo samo šarafcingerom opustiš ručku i okreneš je prema gore,nema šanse da dijete otvori prozor,nisam ni ja to znala do nedavno