Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Zene znate li gdje imaju da se kupe kao bijele cipelice-baletanke,trebaju nam za rodjendan,nemam nesto vremena traziti
Pogledaj u Planetu, na C. Vili. Bilo je .
Ima i u Cipelićima u Robotu... ja htjela starijoj da kupim za krofnica al nije bilo broja za nju... oko 23 KM stavrno lijepe...fazon forodo cipelica, čisto bijele i imaju sa strane izvezen cvjetić
ja danas u lego wear, u potrazi za skafanderom, jednodijelni za moju malu 180 i nesto KM? boze sacuvaj. znam da je jos rano i da nisu dobili svi zimsku robu ali je ovo strava i uzas...zna li neko kako su se cijene kretale prosle godine za dvodijelne skafandere?
ja danas u lego wear, u potrazi za skafanderom, jednodijelni za moju malu 180 i nesto KM? boze sacuvaj. znam da je jos rano i da nisu dobili svi zimsku robu ali je ovo strava i uzas...zna li neko kako su se cijene kretale prosle godine za dvodijelne skafandere?
isto... ja sma na sniženju uzela u intersportu donji dio za 45 Km a jaknicu nisma pa ću kombinovati sa postojećim...a imali su jaknice na sniženju po 50 Km pa te eto iazđe ko 100 Km na sniženju i to jakom sniženju
sad je bilo sniženja u inetrepostu al slabo je bilo izbora skafandera a bome bez sniženja bez 150 Km nema da prođeš...
ja sma predprošle godine jednosdjelni uzela starijoj na sniženju u interposrtu za 89 Km na sniženju iz neke do tamo tamo dlaeko prethodne sezone...sreća moće joj i ove godine
boze sacuvaj oni nisu normalni. ja sam nasla ovaj na netu pa sam ga mislila naruciti jer sumnjam da mogu bolje proci ovdje. s tim da sam ja bila za dvodijelni jer mi je to bolja opcija, ali su dvodijelni dosta skuplji, od 35 funti pa nadalje.
Dvodjelni i jeste bolja opcija... znaš šta ja sma čak jedne godine našla u TL tamno plavi donji dio za stariju za 18 Km i kupim ga... pa sam uz to kupila jaknu u bagateli za 25 Km bijelu sa tamno-plavim scvejtićima i to joj je bio skafander za Sedrenik jer sve drugo bilo bi grehota platiti d apodere
Zvinjavam se, nisam vidjela molbu na bazaru, a zapravo mi je tek sad naumpalo da nemam više cura za njega u perspektivi. Naš je čini mi se 98, ali moram pogledati kad dođem kući. Nosila ga je sa 3 godine.
nema na cemu, mi skupljali da uzmemo jastuke al u medjuvremenu kupili odlicne jastuke u jysku. jorgane imamo i nemamo gdje vise sa stvarima tako da nam ne treba. a prekrivac za curice je bijeli pretezno s malo roze, za djecake je puno ljepsi.
Leona prva, theacherka druga u redu. Nosila ga je dvije sezone. Rođena je u januaru, pa je nosila tu sezonu kad je napunila 2 godine, a nosila je i slijedeću sezonu kad je napunila 3. Izmerit ću centimetrom, a možda i obučem na sina koji sad nosi 98 pa da vidite.
Moram napomenuti da su na nekim rajferšlusima otpale gumice sa privjeska, pa ću i to slikati da vidite koliko vam smeta. Znači radi privjesak, ali je malčice kratak.