Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Ok, pogledat cu, a nebih kupovala suknjice, haljinice i ostalo sa kajsevima, jer imam ja kajsica tako sto dodju uz nesto ali sve neke tmurne boje, da mi je neki veseli i uz ovu haljinu je dobila kajs smedje boje, pa bih da ga promjenim. Prosle godine u waikikiju su imali neki model sorca i kajsic sa cvjeticom narijed od nekog leprsavog materijala, preslatko je bilo, ali nisu imali posebno u ponudi, ili nisam ja naletila.
Htjela bih kupiti malcu bicikl bez pedala i mislila sam sutra obici neke radnje samo sto ne znam gdje ih ima osim u djecijem svijetu. Ima li ih u radnjama sto prodaju bicikla? Ako neko ima pozitivno iskustvo sa nekom markom bilo bi lijepo da mi javi. Takodjer ako neko ima ocuvan polovan da mu samo kupi prasinu neka mi posalje pp sa informacijama. Nesto se bojim da cu dati dosta para a da mu nece biti zanimljivo, ne bi bilo prvi put
Ma najbolje ti je da kupis polovan, ima 50 KM u onoj radnji s pomovnim stvarima za djecu na dobrinji, preko puta mercatora, preporucujem ti da tamo pogledas najprije, a svi koje znam da su kupili taj bicik kazu da je super stvar, niko se nije pokajao :)
Htjela bih kupiti malcu bicikl bez pedala i mislila sam sutra obici neke radnje samo sto ne znam gdje ih ima osim u djecijem svijetu. Ima li ih u radnjama sto prodaju bicikla? Ako neko ima pozitivno iskustvo sa nekom markom bilo bi lijepo da mi javi. Takodjer ako neko ima ocuvan polovan da mu samo kupi prasinu neka mi posalje pp sa informacijama. Nesto se bojim da cu dati dosta para a da mu nece biti zanimljivo, ne bi bilo prvi put
Ima i u Babycentru u BBI-u. Oko 90 maraka je. Mozes povesti malca, pa neka tamo obidje koji krug. :)
Ma najbolje ti je da kupis polovan, ima 50 KM u onoj radnji s pomovnim stvarima za djecu na dobrinji, preko puta mercatora, preporucujem ti da tamo pogledas najprije, a svi koje znam da su kupili taj bicik kazu da je super stvar, niko se nije pokajao :)
Je li neko možda naručuje h&m odjeću preko facebook-a, ili na neki drugi način? Vidjela sam neke stvarčice, a kako nemam namjeru u skorije vrijeme ni do jednog h&m-a, da mi je preko nekoga naručiti, ali da to ne bude bezobrazno skupo...
Je li neko možda naručuje h&m odjeću preko facebook-a, ili na neki drugi način? Vidjela sam neke stvarčice, a kako nemam namjeru u skorije vrijeme ni do jednog h&m-a, da mi je preko nekoga naručiti, ali da to ne bude bezobrazno skupo...
6 KM je njihova provizija po artiklu... Cini mi se da nigdje vise nije 4 KM...
neko je negdje na forumu pisao o kreativnim setovima za djecu meni se cini u svjetlost knjizarama pa ko moze info u kojim knjizarama i koji su setovi najprikladniji za predskolski uzrast kako se krecu cijene