Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mi smo se nedavno opskrbili paletom boja hulahopki, našla sam divnih na Siranu, u onim radnjicama s desne strane, pred kraj, gledajući s glavnog ulaza, pa u Ključu, odmah blizu, pa u Azelu nekad zna biti...u Merkuru na Otoci, gore u onoj radnjici, čini mi se po BBI-u sam viđala...
Imali smo graco(nekad kupljeno u TL)..vise se onaj vakum shebo,spadaju
Gledala u trznim centrima meni se ne svidjaju one okrugle sarene Gdje ima obicna klasicna roletna bez icega da se nakaci na prozor,ubi ga sunce
mi imamo graco roletne... kupljene su u merkuru na otoci u onoj radnji igračaka pore igraonice... znam da ih je imao i bimako a kod ovih je jedna oko 11 KM... jer je nakon što je mm kupio nama kupio i zetu jer su mu se dopale...
ajd nam sutra fotografisi ...da vidim jel to ta... kod nas ove nekakve malecke ..
< Poruku je uredio Visnja RR -- 2.7.2014 23:26:08 >
veceras set_amo i na Socijalnom ona radnja za djecu pored Azela ima u izlogu okacena Bimaco..ogromna je... sutra idem po nju...vec je bilo kasno zatvorili
ajd nam sutra fotografisi ...da vidim jel to ta... kod nas ove nekakve malecke ..
jesu,samo neznam jel ova velicina...mi smo imali graco ovakve ali manje javim ti sutra.meni nije problem velicina..nego se vakum vise nemoze zalijepiti spadnu za cas
Super, hvala R&T@...ovih dana svakako moramo u Fis, pa da probamo s tom jeftinijom varijantom... obično se moja S. poslije godišnjeg odmora (tj. dužeg izbivanja iz stana) veseli starim igračkama, a sad ni pogledati ništa, čini mi se više od nas dijete broji dane do novog godišnjeg ...hajde bar ovih 20ak dana da preguramo s tim vodenim čudom..
Ima li u onoj radnji na Carsiji, lijevo od Sebilja, dresova svih velicina? Jel' raznovrsna ponuda? Treba mi za jednu djevojcicu, i koliko otprilike kostaju?
Ima li u onoj radnji na Carsiji, lijevo od Sebilja, dresova svih velicina? Jel' raznovrsna ponuda? Treba mi za jednu djevojcicu, i koliko otprilike kostaju?
Hvala
Trebalo bi da ima..a, imas na pijaci na Otoci. Kostaju 20 KM..ja kupovala proslw godine
Hvala
Trebalo bi da ima..a, imas na pijaci na Otoci. Kostaju 20 KM..ja kupovala proslw godine
Hej zenice, help gdje ima kupiti onih plasticnih ljulja za nene? One sto imaju pregrsdu izmedju nona? Bila ih goomila u fisu, neki dan odemo nema ni jedne. Nema u peniju, ni u obiju, ni u robotu imate neku ideju?
Hej zenice, help gdje ima kupiti onih plasticnih ljulja za nene? One sto imaju pregrsdu izmedju nona? Bila ih goomila u fisu, neki dan odemo nema ni jedne. Nema u peniju, ni u obiju, ni u robotu imate neku ideju?