Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Znate li gdje ima kupiti šeširić za dijete, ali da nije plastičan sav i sl.?
Viđala sam na par mjesta ali su ili za manju djecu, ili za odrasle... Asja ima skoro 6 godina, obim glavice joj je nekih 53cm, pa eto neka orjentacija ako neko zna ili je vidio negdje...
Viđala sam na par mjesta ali su ili za manju djecu, ili za odrasle... Asja ima skoro 6 godina, obim glavice joj je nekih 53cm, pa eto neka orjentacija ako neko zna ili je vidio negdje...
Bio je jedan kod moje sveki al ne znam jel prodat. Mislim da je jednom koristen (ako uopste) jer moja braticna dobila ga ko beba u haljinicu pa joj uvijek bio velik...
Gdje se imaju kupiti one papice što su kao čarape s debljim djonom? Trebaju nam za vrtić. One sa baš debelim džonom pape mi se ne sviđaju. kruto mi previše da bude čitav dan u tome. A ovih nekoliko radnji što sam se sjetila nemaju više, valjda prošla zima pa povukli...
Gdje se imaju kupiti one papice što su kao čarape s debljim djonom? Trebaju nam za vrtić. One sa baš debelim džonom pape mi se ne sviđaju. kruto mi previše da bude čitav dan u tome. A ovih nekoliko radnji što sam se sjetila nemaju više, valjda prošla zima pa povukli...
bilo je u Lindeu...na pijaci kod Sirana... a sigurno imas u Wenice u Wisi i Grandu
ali te su debele carape s džonom toplije...i nisu prikladne kad idu u wc...nabavi neke supljikave papuce...
Ako je još neko vidio negdje fine šeširiće za veće dijete info bi mi super došao. Obim glave joj je 53cm... Uglavnom naletimo ili na manje ili na veće...
Hej draga, bila sam danas i nema ništa takvo, kaže mi nisu ni bili...
Imaju nekakvi "slamnati", onako kao da su plastični, žuto/bijelo/rozi veličine S i L i oko 8KM su, to nisu ti jeli tako?
Ma bili su, cvrsti kao kaubojski ali platneni, u titovoj u azelu, imali su ih nekoliko, bijelo rozi sa cvjeticima 5-6 km.nisu slamnati.ona marka lila rose