Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Drage žene gdje je u Sarajevu najbolji izbor papa za vrtić, treba nam veći broj 28-29, a ovo što smo obišli u tom broju imaju jedan ili nijedan model
Možda Deichmann?
ma njihove pape imaju nekako previše mekan đon, ne izgledaju mi stabilno, ja bih rađe neke frodo
ja sam kupila pavle pape u radnji astra ili borovo u mercuru, nemam pojma..helem, trazili frodo nemaju do daljnjeg i ove uzeli, meni su super, anatomski ulozak, ma extra oko 30tak KM na nekakvom snizenju
samo bež i voli ih najviše na svijetu, da može išao bi svugdje u njima, toliko su mu udobne, ja bih da kupim iste, ali žena u planici mi sad reče da uopšte ne drže frodo pape , pa jel to moguće
skorpija , meni se i cini da frodo nije ni bio u planici nikad nego astra, pa pogledaj tamo . Astra ih sigurno jos uvijek drzi vidjela sam neki dan e sad imaju li tacno te tvoj ene znam al mogiu ti sigurno oni provjeriti.
samo bež i voli ih najviše na svijetu, da može išao bi svugdje u njima, toliko su mu udobne, ja bih da kupim iste, ali žena u planici mi sad reče da uopšte ne drže frodo pape , pa jel to moguće
i mi smo imali iste i posto i meni rekose da do daljnjeg nemaju froddo papa barem broj i boju koja nama treba (samo da nije rozo ), ja se odlučih za palve..na isti su fazon
i mi smo imali iste i posto i meni rekose da do daljnjeg nemaju froddo papa barem broj i boju koja nama treba (samo da nije rozo ), ja se odlučih za palve..na isti su fazon
a gdje inače ima pavle papi, nekad su imali radnju u BBI, sad ih slabo viđam bilo gdje
Znate li gdje u Sa kupiti simpa košuljice, hlačice za dečka od 3 god ? Čini mi se da sam svugdje tražila, ali ništa :( a treba nam za jednu svečanu priliku
Znate li gdje u Sa kupiti simpa košuljice, hlačice za dečka od 3 god ? Čini mi se da sam svugdje tražila, ali ništa :( a treba nam za jednu svečanu priliku