Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hvala draga moja skorpio na odgovoru :-) trazimo neki malo bolji, treba nam za bazen. Bilo je ranije u konzumu da li je neko vidjao u skorije vrijeme? Dakle trazimo BADE MANTIL :-)
Hvala ti Rita draga ne bi se zaista sjetila tamo da pogledam. Meni samo na pamet pada ovaj konzum, a nisam obracala paznju i ne znam gdje bi mogla jos traziti. Da li ima waikiki ili neka djecija radnja? Treba mi jos prijedloga da pravim plan potrage :-)
Hvala ti Rita draga ne bi se zaista sjetila tamo da pogledam. Meni samo na pamet pada ovaj konzum, a nisam obracala paznju i ne znam gdje bi mogla jos traziti. Da li ima waikiki ili neka djecija radnja? Treba mi jos prijedloga da pravim plan potrage :-)
Hvala draga moja skorpio na odgovoru :-) trazimo neki malo bolji, treba nam za bazen. Bilo je ranije u konzumu da li je neko vidjao u skorije vrijeme? Dakle trazimo BADE MANTIL :-)
I ja predlazem Penny :) Bili su super Sponge Bob 12 KM, cini mi se da su bili i Hello Kitty, ugl i za djevojcice je bilo.
meni hitno treba radno odjelo za dijete ili neki tregerslus da podsjeca na radno odjelo... (imam neke majstore pa djete hoce da ima odjelo a nigdje kupit) pomagajte :(
E duša draga... hoće kimono za karate da pošuta majTore
idi u wizu u wenis imali su po 9 Km... a ja sma uzela na dobrinji u radnji atlas Filmarove bijele majice po 8 KM a imaju i u vrtljuku isto te filamr, mislim da vrtuljak i sada ima na dobrinji dole u Importane je prije bio... i žene kažu da super po 2-3 Km imaju u Bingu ... a sigurno ima i u Anku i u Fis-u
idi u wizu u wenis imali su po 9 Km... a ja sma uzela na dobrinji u radnji atlas Filmarove bijele majice po 8 KM a imaju i u vrtljuku isto te filamr, mislim da vrtuljak i sada ima na dobrinji dole u Importane je prije bio... i žene kažu da super po 2-3 Km imaju u Bingu ... a sigurno ima i u Anku i u Fis-u
Atlasa više nema na Dobrinji.. Bijele majice ako ne nađete, bilo je kod jedne tete, ima mali butik na Dobrinji blizu DM-a , bile su po 3.5 i 5 KM.. Isto sam vidjela da imaju i u Intersportu i bijele majice i crni šorcevi, a jedno vrijeme je bilo i u Merkatoru na Ilidži ..
gdje ima cisto bjelih pamucnih majica...treba nam za fizicko?
neko je vec pisao al' hajd pogodi gdje i kad i ko :)))