Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Zenice jedno pitanje.. jel doslo do usvojenja zakona za nezaposlene porodilje, tj povecanje naknade? Kazei prijateljica da je dobila rjesenje na kojem pise da ce primati 330km??? Godinu dana? A ona na birou
X I ja sam za ovo pitala neki dan
Drage moje mozete li mi reci kad bih ja mogla ocekivati naknadu? Porodiljsko sam otvorila 16. septembra a porodila se 4. oktobra.
malenaa, molim te možeš li mi ovo provjeriti, jako je bitno,jer nigdje nisam nailazila na ovu informaciju....mozda je dobila rjesenje da ce primiti 330 KM 3 mj poslije isteka godine?
IZVORNA PORUKA: Latinka
IZVORNA PORUKA: malenaa
Zenice jedno pitanje.. jel doslo do usvojenja zakona za nezaposlene porodilje, tj povecanje naknade? Kazei prijateljica da je dobila rjesenje na kojem pise da ce primati 330km??? Godinu dana? A ona na birou
X I ja sam za ovo pitala neki dan
< Poruku je uredio Mummy No.2 -- 30.11.2013 7:25:26 >
Carly i ja sam dobila rješenje isto na 360,00 KM ali svaki put dobijem isti iznos kao i sve ostale ženice (nekih 400 i nešto zavisi od mjeseca do mjeseca). Porodila sam se u junu i prvu naknadu sam dobila u oktobru (ta je bila za tri mjeseca...dio juna, juli i avgust).
Postar je rekao da bi trebala biti pocetkom mjeseca,ja sam od 13.09. na porodiljskom pa se nadam da bi trebala dobiti uskoro.Da li cu dobiti dvije odjednom?
Postar je rekao da bi trebala biti pocetkom mjeseca,ja sam od 13.09. na porodiljskom pa se nadam da bi trebala dobiti uskoro.Da li cu dobiti dvije odjednom?
Tako bi trebalo,za period 13.09.-30.09. i punu oktobarsku...