Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
e čuj mi navalile a kad njima navali i plata i topli i regres na vrijeme onda je to ok, a naše bebe mogu i na dijetu nego da nije neko pitao koliki je iznos ovaj mjesec
Rekla sam joj gospodjo, ako vam se ne svidja posao idite kuci. Ja sam svakako fakultetski obrazovana i nezaposlena vec 10 god pa cu ja raditi umjesto vas. Ah kako se samo nisam sjetila da pitam za visinu naknade. Sutra cu
Rekla sam joj gospodjo, ako vam se ne svidja posao idite kuci. Ja sam svakako fakultetski obrazovana i nezaposlena vec 10 god pa cu ja raditi umjesto vas. Ah kako se samo nisam sjetila da pitam za visinu naknade. Sutra cu
Mile moje zelim da vas pozdravim i da se javim poslije dugo vremena.Nisam vas zaboravila ali sam sada svoju snagu preusmjerila na brigu o svojoj bebi koja ima 11 mjeseci i koja je nazalost jako bolesna.Zelim da zahvalim clanicama koje su u porukama pitale za njeno stanje i koje su se interesovale za nalaze koje smo ceklale.Mislim na vas i kao i vi cekam svoju naknadu.Ljubim vas i cuvaj te se i vase bebe.
Mile moje zelim da vas pozdravim i da se javim poslije dugo vremena.Nisam vas zaboravila ali sam sada svoju snagu preusmjerila na brigu o svojoj bebi koja ima 11 mjeseci i koja je nazalost jako bolesna.Zelim da zahvalim clanicama koje su u porukama pitale za njeno stanje i koje su se interesovale za nalaze koje smo ceklale.Mislim na vas i kao i vi cekam svoju naknadu.Ljubim vas i cuvaj te se i vase bebe.
nisam u toku.... ali zelim sve naj za tebe i tvoju bebu od srca
Moja djevojcica je jako bolesna u trecem mjesecu njenog zivota otkrili smo porazavajucu vjest.Nalazi koje smo radili i koje smo cekali u augustu su nam potvrdili porazavajucu vijest ona boluje od SMN tip 1-SPINALNA MISICNA ATROFIJA.Sada sam u stalnoj brizi za nju jer joj je potrebno dosta paznje, tri puta do sada smo bili i u bolnici i vodimo jednu veliku bitku.Mile moje nisam zeljela da vas rastuzim ali jednostavno doslo je vrijeme da i sa vama podjelim moju bol.Ponekad mislim da cu klonuti i izgubiti snagu ali se trgnem jer neko odozgo to vidi sve i da mi dodatnu snagu i energiju.Ljubim vas i grlim moje mile i drage.
draga moja, jako mi je zao... sve najbolje u zivotu tebi i tvojoj porodici, da Vam dragi Bog da snage da se izborite sa svim problemima i da malo bile bude dobro
Draga budi jaka zbog sebe i svoje bebe,da ti dragi Allah podari sabur i strpljenje,svi mi imamo neka iskusenja u zivotu.Iskreno od srca vam zelim sve najbolje.Ljubim vas puno i cuvaj sebe i bebicu