|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  295 296 [297] 298 299   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: porodiljska naknada
6.12.2013 11:10:15   
dady
eee Iris ja sam odmah ispod tebe,tako da si me bas obradovala! :*user posted image user posted image user posted image user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu Iris0306)
Neposredna veza do poruke: 7401
6.12.2013 11:45:58   
lala0606
meni ne gine sutra user posted image user posted image user posted image user posted image

**mali zvrk**

(odgovor članu Iris0306)
Neposredna veza do poruke: 7402
6.12.2013 12:10:55   
mače 1
ima li poštara u novom gradu????

Po datumu kažu da sam rak, ustvari sam Bosanac...

(odgovor članu lala0606)
Neposredna veza do poruke: 7403
6.12.2013 13:42:14   
bebana12
I mene zanima,na Dobrinji jos nista....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mače 1)
Neposredna veza do poruke: 7404
6.12.2013 13:42:26   
Fatma
Dolazio postar sa naknadom i dd u stari grad:))

(odgovor članu mače 1)
Neposredna veza do poruke: 7405
6.12.2013 13:46:11   
NaNaSa
Bio postar user posted image ! Opcina Novo Sarajevo!user posted image

(odgovor članu Fatma)
Neposredna veza do poruke: 7406
6.12.2013 14:16:39   
bebana12
Dijeli li se naknada i subotom da se makar tome nadamo Novi Grad

(odgovor članu NaNaSa)
Neposredna veza do poruke: 7407
6.12.2013 14:20:47   
kufat
pozdrav...nova sam na forumu...pa me zanima...ovo sa naknadom..da li da je očekujem..porodila sam se u septembru

(odgovor članu bebana12)
Neposredna veza do poruke: 7408
6.12.2013 14:33:52   
bebana12
Ja sam se porodila u oktobru pa ocekujem sad,samo ne znam za koliko cemo dobiti...

(odgovor članu kufat)
Neposredna veza do poruke: 7409
6.12.2013 14:34:52   
bebana12
Jos jedno pitanje da li ste sve dobile 490KM i za koji je to mjesec?Lijep pozdrav

(odgovor članu kufat)
Neposredna veza do poruke: 7410
6.12.2013 14:42:34   
Dzensy
Novi Grad izgleda nista danas.user posted image Bebana, mi ocekujemo naknadu za oktobar mjesec, a ti ces mislim dobiti u januaru tek za oktobar i novembar. Tako je bar meni bilo. Porodila se u maju i tek u augustu sam dobila za maj i juni.

(odgovor članu bebana12)
Neposredna veza do poruke: 7411
6.12.2013 15:14:56   
bebana12
Ja sam na porodiljskom od 13.09. a rjesenje sam dobila prosli mjesec pa se nadamuser posted image user posted image ..Dijele li subotom naknade

(odgovor članu Dzensy)
Neposredna veza do poruke: 7412
6.12.2013 15:19:12   
amilica 1
koji dio SG je bio na Hosinom Brijegu danas nista mogu li sutra da ocekujem dijele li subotomuser posted image

(odgovor članu Fatma)
Neposredna veza do poruke: 7413
6.12.2013 15:22:53   
amilica 1
meni je kasnilo 2 mjeseca pa sam tek treci mjesec dobila tako da mislim da ti sad nece biti al opet sve je moguce user posted image

(odgovor članu bebana12)
Neposredna veza do poruke: 7414
6.12.2013 15:44:00   
Dzensy
E to je druga prica vec user posted image . Vrlo je moguce da ces dobiti onda za taj dio 9-og, i za oktobar. Subotom nisam imala prilike dobiti, ali mi sestra kaze da je njoj u Opcini Ilidza znao postar doci i tada, pa sam neznam i ostaje nam jedino da se nadamo.

IZVORNA PORUKA: bebana12

Ja sam na porodiljskom od 13.09. a rjesenje sam dobila prosli mjesec pa se nadamuser posted image user posted image ..Dijele li subotom naknade

(odgovor članu bebana12)
Neposredna veza do poruke: 7415
6.12.2013 15:59:34   
bebana12
Ok hvala ostaje samo se nadati..pozdrav

(odgovor članu Dzensy)
Neposredna veza do poruke: 7416
6.12.2013 17:06:48   
Merylin
Drage moje, ja se odmah, na početku izvinjavam jer je vrlo vjerovatno da odgovor na ovo moje pitanje postoji, ali ima toliko postova i ne znam kako da nađem ono što me zanima.
Naime, na portalu sam pročitala da i nezaposlene majke, kao i majke koje se još obrazuju imaju pravo na naknadu, oko 120 KM. Živim u sarajevu, novi grad. Ne radim, studiram, u sedmom sam mjesecu trudnoće.
Ako je to tačno da imam pravo na naknadu, može li mi neko napisati kako je mogu ostvariti? Kakva je procedura, dokumentacija, kada to trebam obaviti?
Hvala vam user posted image

(odgovor članu bebana12)
Neposredna veza do poruke: 7417
6.12.2013 17:40:13   
ksily
bila naknada, općina centar kod druge gimnazije iznos kao sto je neko vec napisao 490,00 KM

eto toliko od mene drage moje nama je ovo bila zadnja naknada imate sve veliki pozdrav od mene i moje maleneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

@Fatma

draga moja ne znam sta da ti pisem, ne mogu ni zamisliti kako ti je i kada vidim svoju malenu odmah se sjetim kako je tebi kada znas da ti kćerka boluje od takve bolesti. bilo kakve rijeci su suvisne, samo neka ti Bog dragi da snahe i sabura. velika pusa za tebe i tvoju malenu
i molim te, ne znamo se licno ali slobodno sta god treba tu sam, a vjerujem da ne govorim samo u svoje ime vec u ime većine članica RR salji poruke ako ikako mozemo da ti ublazimo sadasnju situaciju

Život ćine male stvari, koje se rade na veliki način

Nas svijet je postao ljepši kada se rodila nasa grudvica 31.10.2012.

(odgovor članu Merylin)
Neposredna veza do poruke: 7418
6.12.2013 17:58:18   
sara123

IZVORNA PORUKA: Merylin

Drage moje, ja se odmah, na početku izvinjavam jer je vrlo vjerovatno da odgovor na ovo moje pitanje postoji, ali ima toliko postova i ne znam kako da nađem ono što me zanima.
Naime, na portalu sam pročitala da i nezaposlene majke, kao i majke koje se još obrazuju imaju pravo na naknadu, oko 120 KM. Živim u sarajevu, novi grad. Ne radim, studiram, u sedmom sam mjesecu trudnoće.
Ako je to tačno da imam pravo na naknadu, može li mi neko napisati kako je mogu ostvariti? Kakva je procedura, dokumentacija, kada to trebam obaviti?

Merylin, nezaposlene porodilje imaju pravo na 120 KM, ali mislim da moras biti prijavljena na biro.
Neka me neko ispravi ako grijesimuser posted image
Bilo je price da ce se ta nadoknada povecati na 360 KM cini mi se, samo to jos nije stupilo na snagu. Kruze price da ce se to odnositi na bebe rodjene nakon 1.januara. Ako ko zna vise, neka napise, bicemo zahvalne user posted image

(odgovor članu Merylin)
Neposredna veza do poruke: 7419
6.12.2013 20:07:47   
Suncica_
sad za sad je 120 KM, rodica prosle sedmice dobila rjesenje, a to se odnosi na nezaposlene majke koje su prijavljene na biro. na Birou direktno odete, jer se kod njih to i predaje i oni ce vam reci sta sve treba... user posted image

(odgovor članu sara123)
Neposredna veza do poruke: 7420
7.12.2013 10:04:22   
lala0606
ima li iko iz N.S da nije dobio naknadu? Meni ili nije dolazio ili smo se mimoisliuser posted image

**mali zvrk**

(odgovor članu Suncica_)
Neposredna veza do poruke: 7421
7.12.2013 11:07:12   
adisa34
nema jos novo sarajevouser posted image

(odgovor članu lala0606)
Neposredna veza do poruke: 7422
7.12.2013 11:32:59   
Suncica_
Ima li sta u Novom Gradu??

(odgovor članu adisa34)
Neposredna veza do poruke: 7423
7.12.2013 11:33:15   
Merylin
http://www.ringeraja.ba/clanak/porodiljska-naknada-u-kantonu-sarajevo_1609.html

izdvajam iz teksta:

Žena-majka koja nije u radnom odnosu ili se nalazi na redovnom školovanju po navedenoj Naredbi ima pravo na novčanu pomoć u iznosu od 120,00 KM mjesečno u trajanju od godinu dana.

Ili sam ja nešto pogrešno shvatila ili je ovo nešto na šta su se odlučili oglušiti.

U svakom slučaju, hvala vam na odgovorimauser posted image

(odgovor članu adisa34)
Neposredna veza do poruke: 7424
7.12.2013 11:33:58   
Amyla

IZVORNA PORUKA: Merylin

Mila, imas pravo na porodiljsku naknadu, uzmi sa studentske potvrdu da si student, odes u opcinu novi grad i oni ce ti reci sta ti jos treba i to je to, postar donese rijesenje, a nakon toga i naknadu (koja kasni po par mjeseci)

29.07.2011. Harun
30.10.2013. Rijad

“Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi.”

(odgovor članu Merylin)
Neposredna veza do poruke: 7425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  295 296 [297] 298 299   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  295 296 [297] 298 299   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *