Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Moja djevojcica je jako bolesna u trecem mjesecu njenog zivota otkrili smo porazavajucu vjest.Nalazi koje smo radili i koje smo cekali u augustu su nam potvrdili porazavajucu vijest ona boluje od SMN tip 1-SPINALNA MISICNA ATROFIJA.Sada sam u stalnoj brizi za nju jer joj je potrebno dosta paznje, tri puta do sada smo bili i u bolnici i vodimo jednu veliku bitku.Mile moje nisam zeljela da vas rastuzim ali jednostavno doslo je vrijeme da i sa vama podjelim moju bol.Ponekad mislim da cu klonuti i izgubiti snagu ali se trgnem jer neko odozgo to vidi sve i da mi dodatnu snagu i energiju.Ljubim vas i grlim moje mile i drage.
dusa draga, mila ako treba tu smo za tebe u svakom smislu, ako bilo koji vid pomoći tu smo sve rr zenice
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Moja djevojcica je jako bolesna u trecem mjesecu njenog zivota otkrili smo porazavajucu vjest.Nalazi koje smo radili i koje smo cekali u augustu su nam potvrdili porazavajucu vijest ona boluje od SMN tip 1-SPINALNA MISICNA ATROFIJA.Sada sam u stalnoj brizi za nju jer joj je potrebno dosta paznje, tri puta do sada smo bili i u bolnici i vodimo jednu veliku bitku.Mile moje nisam zeljela da vas rastuzim ali jednostavno doslo je vrijeme da i sa vama podjelim moju bol.Ponekad mislim da cu klonuti i izgubiti snagu ali se trgnem jer neko odozgo to vidi sve i da mi dodatnu snagu i energiju.Ljubim vas i grlim moje mile i drage.
Lijepa moja,da vam Allah da snage i podari najbolji izlaz iz te situacije .
Hvala vam duse moje na lijepim rijecima i zeljama.Evo jedna friska vijest, vidjela sam svoga postara koji mi je rekao da ce mozda sutra biti isplata.Radi se o opcini Stari grad.Hvala vam na podrsci nadam se da je imam kao onda u emisiji kada sam svoje maleno ostavila i borila se za sve nas,a tada ste u velikom broju bile uz mene.Ljubim vas
Hvala vam duse moje na lijepim rijecima i zeljama.Evo jedna friska vijest, vidjela sam svoga postara koji mi je rekao da ce mozda sutra biti isplata.Radi se o opcini Stari grad.Hvala vam na podrsci nadam se da je imam kao onda u emisiji kada sam svoje maleno ostavila i borila se za sve nas,a tada ste u velikom broju bile uz mene.Ljubim vas
narvno da imaš... ako trebate neki veći vid pomoći ti znaš da smo spremne svim srcem, dušom i mogućnostima...budi slobodna da se javiš...ova teška vremena ipak čuvaju dobra srca žena, majki , tetki, sestri RR kruga
Hvala vam,hvala vam sto postojite.Imam samo jednu molbu posto nisam stalno na portalu zbog brige oko Tire molila bi vas kada bude sljedeci Bazar da mi neko javi u pp posto zelim da ucestvujem i nadam se da se i upoznamo.I da jos jedna stvar sinoc,a upravo sada na federalnoj tv je repriza emisija Odgovorite ljudima i tice se nas gosca je i Besima Boric al vjerujte nista novo ne govore.