Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Drage mame, interesuje me da li trudnica kad ode na trudničko bolovanje 28 dana prije poroda ima pravo na naknadu ili poslodavac mora upaćivati doprinose i za taj period? Da li je neka mama isla na trudničko? pozz
Postovana, Ja sam pocetkom godine tj u februaru krenula sa porodiljskim odsustvom a porodila sam se tek 8.3.2013 al sam bas tih 28 dana ranije otvorila porodiljsko kod dr. Nakon poroda sam predala u opcinu za porodiljsku naknadu i evo primam je redovno racunat ce se naknada od otvorenog porodiljskog a ne rodjenje bebe A s obzirom da oni kasne mjesec to ce se sve posloziti na godinu nakon cega tek opet poslodavac krene sa uplatom!;)
Ja je ne ocekujem prije srijede-cetvrtka posto teta iz Ministarstva mi prosle sedmice rece kako ce poceti isplata ove..Dok oni prebace novac opcinama pa dok se postari organizuju.. :-(
Jeste li u istoj opštini?
ne,adresa je u Starom G.a donosi postar iz Novog G,naime kad bude nadoknada preuzme je postar iz S.G i preda ovom drugom i on donese kod mojih
Uh super si to sredila. I meni je problem sa prebivalištem, ne znam kako da to riješim...da li da mi ostavlja ceduljicu ili kako?
ako mozes da dodjes do ceduljice onda mozes i tako,ja nisam mogla jer bi postar odnio na adresu pa bi svekrva napravila havariju i pocjepala ceduljicu,tako da sam molila ovog postara sto mojoj mami donosi postu i nije se bunio,mislim pa i oni su ljudi ako mozes da uhvatis postara koji donosi postu na toj adresi gdje si sad pitaj ga,zamoli ga mozda uspijes
< Poruku je uredio Iris0306 -- 5.11.2013 15:36:09 >