Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."
evo i ja dajavim dok sam dosla sa posla mama mi preuzela jutros pare od poštara-kako kasne sa naknadama vec se vratimo na posao pa dobijemo dvije naknade koje nam duguju
uglavnom opština centar kod 2. gimnazije dobili 421 KM-ovaj mjesec je izgleda svima manje nego proslih mjeseci
nama jos slijedeca sljeduje za oktobar i onda se odjavljujem sa ove teme
Zenice jedno pitanje.. jel doslo do usvojenja zakona za nezaposlene porodilje, tj povecanje naknade? Kazei prijateljica da je dobila rjesenje na kojem pise da ce primati 330km??? Godinu dana? A ona na birou
Zenice jedno pitanje.. jel doslo do usvojenja zakona za nezaposlene porodilje, tj povecanje naknade? Kazei prijateljica da je dobila rjesenje na kojem pise da ce primati 330km??? Godinu dana? A ona na birou
ja nesto sumnjam u to al bas bi to bilo dobro.....