|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  107 108 [109] 110 111   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodiljska naknada
10.3.2011 10:26:44   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

A sta ako nisam na birou,a nisam u radnom odnosu,kakvu im onda potvrdu nosimuser posted image user posted image user posted image

emice...
ti si bila na faksu pa si im nosila tu optrvdu...sad stavrno ne znam kako i šta....

trebaš nazavti opštinu što prije da to rješiš...

nazovi i biro i pitaj možeš li s eprijaviti na biro bez da koristiš pravo na zdravstveno osiguranje...
pitaj da im molbu podneseš....
samo budi na birou...a zdravstveno preko supruga ili kako već koristiš ....
nazovi ti sve na vrijeme i rapistaj se...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2701
10.3.2011 10:29:25   
Anoniman
Ja sam na birou i ne koristim njihovo zdravstveno, osigurana preko supruga ali mi je opet rekao da treba sest mjeseci biti prijavljen, najbolej da odes u svoju opstinu i raspitas se.

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 2702
10.3.2011 10:31:43   
Emica_sa
Nazvat cu sutra bas pa cu pitati,hvala svimauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2703
10.3.2011 10:31:46   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ja sam na birou i ne koristim njihovo zdravstveno, osigurana preko supruga ali mi je opet rekao da treba sest mjeseci biti prijavljen, najbolej da odes u svoju opstinu i raspitas se.

najmanje 8 mjeseci se mora biti prijavljen...
ali pošto je emica koristila nakandu s aprošliom bebom...
i ima potvdu od kada više nije na faksu trebala bi se na vrijeme raspitati....
i naravno što prije...
emice koji je tebi sad mjesec trudnoćeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2704
10.3.2011 10:37:04   
Emica_sa
Ja sam se porodila prije 20 dana,mislila sam ja na biro se prije prijaviti,medutim posto sam ja sama zagubila svoje svjedocanstvo od srednje,a da bi izvadila drugo moram ici u Mostar i ponistiti prvo,procedura, to nisam mogla,a sada mozda necu moci izganjatiuser posted image user posted image user posted image ovo,a opet mi je to glupost,kakve veze ima biro,ako si ne zaposlen onda si ne zaposlen i gotovo A jooj  user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2705
10.3.2011 10:41:59   
Anoniman
Hanady meni su rekli sest mjeseci, sa Anom sam primala ovu sa biroa, a prije par dana kad mi je istekla ova naknada prijavljena sam u radni odnos uz prethodnu konsultaciju cike koji radi na naknadama i otprilike ce biti sest mjeseci kad se porodim sada i dobijacu naknadu kao da sam zaposlena. Jer sam na vise mjesta se raspitivala, jer nisam htjela da izgubim ovu od biroa, a ne dobijem drugu.

(odgovor članu Emica_sa)
  Neposredna veza do poruke: 2706
10.3.2011 10:45:24   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Hanady meni su rekli sest mjeseci, sa Anom sam primala ovu sa biroa, a prije par dana kad mi je istekla ova naknada prijavljena sam u radni odnos uz prethodnu konsultaciju cike koji radi na naknadama i otprilike ce biti sest mjeseci kad se porodim sada i dobijacu naknadu kao da sam zaposlena. Jer sam na vise mjesta se raspitivala, jer nisam htjela da izgubim ovu od biroa, a ne dobijem drugu.

6 mjeseci moraš biti ur adnom odosnou da dobiješ nakandui za zaposlene

a namjanje 8 mjeseci na birou da primaš nakandu za nezaposlene

taman ovako kako si napisla :)

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2707
10.3.2011 10:46:46   
Hanady RR

Ja sam se porodila prije 20 dana,mislila sam ja na biro se prije prijaviti,medutim posto sam ja sama zagubila svoje svjedocanstvo od srednje,a da bi izvadila drugo moram ici u Mostar i ponistiti prvo,procedura, to nisam mogla,a sada mozda necu moci izganjatiuser posted image user posted image user posted image ovo,a opet mi je to glupost,kakve veze ima biro,ako si ne zaposlen onda si ne zaposlen i gotovo A jooj  user posted image user posted image user posted image

hajde ti nazovi opštonsku službu ....

ti si poređena i ne ardiš to je istina...
ali svakako imaš rješenje od poršlog puta koje dokazuje da nisi bila na birou i prije....

nisma sigurna kako al moraš ih nazavti....
hajde zovi odmah il ja da zovem...
mora postojati način

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2708
10.3.2011 10:51:50   
Emica_sa
Hvala ti Hanady srce si,ne mogu ja sada nazvati nemam kredita na tel,a fixsni nemam. Valjda ce se nesto rijesiti,necu valjda i bez toga ostatiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2709
10.3.2011 10:52:56   
Hanady RR

Hvala ti Hanady srce si,ne mogu ja sada nazvati nemam kredita na tel,a fixsni nemam. Valjda ce se nesto rijesiti,necu valjda i bez toga ostatiuser posted image user posted image user posted image

koja si opština...
i koliko ti ima mlađem djetetu do kad si primala prošlu nkanadu

< Poruku je uredio Hanady RR -- 10.3.2011 10:53:23 >

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2710
10.3.2011 10:59:42   
Emica_sa
Ja sam primala od opcine Novo Sarajevo jer sam tamo prijavljena
Zadnju sam primila u novembru,a curica ima 20 dana

Neposredna veza do poruke: 2711
10.3.2011 11:03:53   
Hanady RR

Ja sam primala od opcine Novo Sarajevo jer sam tamo prijavljena
Zadnju sam primila u novembru,a curica ima 20 dana

jesu li tebi dokumenati još na fakuletatu bez obzira što nisi obnovila godinu...
jesi ih podigla i baš se ispisala isli stoje tamo a nisi obnovila godinu

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2712
10.3.2011 11:08:33   
Emica_sa
stoje na faxuuser posted image nisam se ispisala

Neposredna veza do poruke: 2713
10.3.2011 11:09:30   
Hanady RR
Emice muštuluk.....

ljubazna teta iz opšine novo sarajevo rješila nam je problem...user posted image user posted image user posted image
033 492 126 ti je ta opštinska služba...
sve sam joj objasnila i ovo je postupk...

otiđi na biro i uzmi potrvrdu da nisi na evidenciji kod njih...
otiđi u pio...i uzmi potvrdu da te nama ni kod njih na evidenciji znači nisi zaposlena...

i sve ostale akte koje zahjtev podrazumjeva podnesi i eto naknade za nezaposlene user posted image user posted image user posted image user posted image

i vodi računa draga da je rok 60 dana od dana poroda da ove dokumente podneseš...
ja mislim u piu se ova potvrad čeka nekoliko dana...pa nemoj da kasniš...
nađi neka neko bude sa bebama i odmah sutra u akciju user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 2714
10.3.2011 11:13:40   
Anoniman
Super user posted image
Svaka cast Hanady. Emice bas mi je drago sto ces uspjeti user posted image

Neposredna veza do poruke: 2715
10.3.2011 11:58:37   
Emica_sa
Hvala hanady,mislim malo je reci hvala user posted image siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2716
10.3.2011 12:52:07   
lejla80
Jel to poštar podijelio sve pare a meni nije došaouser posted image

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2717
10.3.2011 13:04:38   
ruby_
user posted image  Nije nikome dosao 

< Poruku je uredio ruby_ -- 10.3.2011 13:05:13 >

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 2718
10.3.2011 13:41:48   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Neca xxx

Da li neko od vas zna broj telefona na koji mogu dobiti informaciju da li se nalazim na spisku za 13. naknadu. Stanujem na podrucju opcine Novi Grad i posljednja naknada mi je bila ona za januar.
Koliko se inace ceka na 13. naknadu? Kada mogu da je ocekujem?

033 291 270

a zavisi za koji mjesec budes na spisku, ja samna januarskom spisku i jos nisam dobila

< Poruku je uredio MALA1994 -- 10.3.2011 13:42:41 >

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 2719
10.3.2011 13:48:46   
pipi_duga_capara
IZVORNA PORUKA: lejla80

Jel to poštar podijelio sve pare a meni nije došaouser posted image

Sutra uplate user posted image sto znaci isplate u subotu user posted image kaze ciko iz opcine novi grad..

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 2720
10.3.2011 13:54:09   
jenny_z
Jedno pitanje drage moje. Ja sam danas dobila rjesenje... kad pocinju moje isplate? user posted image Isto sam na opstini Novi Grad.

01.01.2011. I gave her life, she gave me a reason to live. ♥

(odgovor članu pipi_duga_capara)
Neposredna veza do poruke: 2721
10.3.2011 13:56:16   
Lady26
Obicno kad dobijes rjesenje, pare stizu tek nakon 1mj, pa ti isplate 3 naknade odjednom...
Npr ja sam rjesenje dobila sredinom januara a u martu dobila novac...
Tako je bilo prosle godine user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 10.3.2011 13:57:19 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu jenny_z)
Neposredna veza do poruke: 2722
10.3.2011 13:56:59   
Emica_sa
Slijedeci mjesec user posted image

(odgovor članu jenny_z)
Neposredna veza do poruke: 2723
10.3.2011 13:59:18   
jenny_z
E super. Hvala vam puno na odgovorima  user posted image

01.01.2011. I gave her life, she gave me a reason to live. ♥

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2724
10.3.2011 13:59:42   
Emica_sa
IZVORNA PORUKA: Lady26

Obicno kad dobijes rjesenje, pare stizu tek nakon 1mj, pa ti isplate 3 naknade odjednom...
Npr ja sam rjesenje dobila sredinom januara a u martu dobila novac...
Tako je bilo prosle godine user posted image

Sve zavisi do kojeg datuma u mjesecu dobijes rjesenje,posto je tek 10 mislim da ce ona dobiti slijedeci mjesec

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  107 108 [109] 110 111   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  107 108 [109] 110 111   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *