Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Obicno kad dobijes rjesenje, pare stizu tek nakon 1mj, pa ti isplate 3 naknade odjednom... Npr ja sam rjesenje dobila sredinom januara a u martu dobila novac... Tako je bilo prosle godine
Sve zavisi do kojeg datuma u mjesecu dobijes rjesenje,posto je tek 10 mislim da ce ona dobiti slijedeci mjesec
i meni su tako objasnili ako je stave na spisak do 20-og a hoce jer je vec dobila rjesenje dobice u aprilu.
Obicno kad dobijes rjesenje, pare stizu tek nakon 1mj, pa ti isplate 3 naknade odjednom... Npr ja sam rjesenje dobila sredinom januara a u martu dobila novac... Tako je bilo prosle godine
Sve zavisi do kojeg datuma u mjesecu dobijes rjesenje,posto je tek 10 mislim da ce ona dobiti slijedeci mjesec
Moguce...necu tvrditi da je 100% ovako kako sam pisala, meni je bilo tako a sad....bilo bi mi drago da stignu sto prije, znam koliko znaci
meni sestra javi maloprije , srela ona postara i pitala ga kad ce porodiljske , reko on njoj "ma nece vam ni biti" !!!!! u posti jos nisu ni dobili novac a kamoli poceli dijeliti, boze sacuvaj ovo ima samo "kod nas"...
rose, zovi centralnu postu, onu na z.stanici, jer ako su se pare vratile onda su dole, imas rok od 5 dana da ih podignes, ako ne onda ih vracaju u opstinu
Mi krajem prošle godine predali zahtjev i prošli mjesec tek stiglo rješenje da nam je odobren iznos u vrijednosti od 360 KM čini mi se! Ne mogu sada da nađem gdje mi je taj papir, a isto sam mislila da se to kreća tako oko 400 KM, zavisi kako koji mjesec. Onda da se i ja nadam u ponedjeljak valjda stigne naša prva isplata.
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.