|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  109 110 [111] 112 113   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodiljska naknada
14.3.2011 10:19:26   
Anoniman
Jeste kleopatra je na spisku za januar, znaci posto sam ja za februar mogu sledeci mjesec ocekivati, a ja kontala taman do ljeta ce biti user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 2751
14.3.2011 10:23:21   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Jeste kleopatra je na spisku za januar, znaci posto sam ja za februar mogu sledeci mjesec ocekivati, a ja kontala taman do ljeta ce biti user posted image

ti si svakako rekla da cuvas za mora ne zuri ti se, a ja evo osjedila vise cekajuci

behmene ovaj put si bas razvukao

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2752
14.3.2011 10:30:46   
Anoniman
Ma neka njih i ranije necu se ja buniti, uvijek imaju gdje da se potrose user posted image , a ovakva trbava mozda i ne odem na more pa da mi pare ne propadnu user posted image

Neposredna veza do poruke: 2753
14.3.2011 10:40:45   
viola
evo donio postar moju prvu naknadu 446km, novo sarajevo jupiii

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2754
14.3.2011 10:43:12   
belma.g
stigla porodiljska naknada 461,00 KM Novi grad

(odgovor članu viola)
Neposredna veza do poruke: 2755
14.3.2011 11:43:51   
taurus
ja sam u petak dobila rješenje i piše 360 km, a vidim da su naknade većeuser posted image

(odgovor članu belma.g)
Neposredna veza do poruke: 2756
14.3.2011 11:50:00   
lejla80
Taurus to svima piše na rješenju a naknada zavisi od prosječne plate tog mjeseca

2011.
2016.

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 2757
14.3.2011 12:17:10   
taurus
 user posted image user posted image user posted image lejla
hvala ti

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 2758
14.3.2011 12:20:42   
Anoniman
Taurus eto tebi sledeceg mjesce prve naknade, tako sam i ja dobila oko 15 marta i u aprilu dobila za februar i mart, jer sam se ja u februaru porodila.

(odgovor članu taurus)
  Neposredna veza do poruke: 2759
14.3.2011 18:13:17   
Malenaoduvijek
dosla i meni 13-ta pokasno popodne, n.grad user posted image user posted image

e jelena sad cekamo tvoju

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2760
15.3.2011 14:47:08   
Ela35
Ćao svima, pošto ovdje ima preko 100 stranica, da li mi može neko tačno napisati šta treba za porodiljsku naknadu i gdje se šta vodi. Živim u opštini Centar, zaposlena sam.

Hvala unaprijed.

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2761
15.3.2011 14:52:56   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: taurus

porodiljsko ti otvara ginekolog u ambulanti, dobiješ papir na kojem piše datum otvaranja i pečat ljekara i ambulante
ta potvrda će ti trebati i u opštini i u firmi
sve što ti treba od dokumentacije za regulisanje prava na porodiljsku naknadu možeš naći na internet stranici svoje opštine
ja sam u novom gradu i kod njih je tačno navedeno šta ti treba, mislim da je i u ostalim opštinama isto
ovako napament znam da ti treba: potvrda ginekologa o otvaranju porodiljskog, otpusnica iz bolnice, CIPS prijavnica, rodni list bebe, potvrda iz firme od kada si zaposlena i da li je ugovor na određeno ili neodređeno kao i ID broj firme

kao i iznos plate, ako je firma privatna treba potvrda iz pio o uplati doprinosa, kao i kucna lista, ali to ne moze prije nego se beba rodi.sve ovo mozes izganjati u roku od 60 dana kada se beba rodi, jer vecinu i ne mozes dobiti prije osim potvrde iz firme i prijavnicu iz cipsa i od ginekologa potvrdu.

Neposredna veza do poruke: 2762
15.3.2011 22:36:45   
drasan

IZVORNA PORUKA: taurus

ja sam u petak dobila rješenje i piše 360 km, a vidim da su naknade većeuser posted image

I meni je tako pisalo, al evo stigla prva 464, a vidim kod belme.g 461, a isto n.grad (to oni jedan na prema ofrlje)user posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 2763
16.3.2011 16:34:37   
sandaa
nisam znala da se ta naknada racuna od onog dana kad se preda ,a kad sam predavala ova mi sluzbenica rekla tek mi to predajemo u januaru tako ne zuri vam se a rodila princezu u novembru ,i JUCE BILE PODJELE ZA 10.11.12 MIJESEC a ova ce ti meni sluzbenica drsko vi za januar spadate pa ovo moze samo kod nas vako nepravedno .

(odgovor članu drasan)
Neposredna veza do poruke: 2764
16.3.2011 18:27:50   
slavuj
Zdravo forumasice,mene zanima dali je neka o  vas morala u firmu donositi neku potvrdu  O ISPLACENIM NAKNADAMA ZA 2010 G? Znam da je u opstini u sluzbi za soc rad,ali me zanima sta mi je potrebno za to? Volila bi ako je neka to vadila da mi odgovori.
P.S Ja nisam dobila rjesenje a naknadu primam od novembra.Rijesenje mi nikada nije doslo. Dali ce to biti problem. Pozdrav

(odgovor članu sandaa)
Neposredna veza do poruke: 2765
16.3.2011 18:29:45   
vjestica
jesam ja neki dan, ali sam u opštini taj papir dobila, za dan bude gotovo, ne treba ništa

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu slavuj)
Neposredna veza do poruke: 2766
16.3.2011 18:37:06   
slavuj
Znaci ni rjesenje,samo u sobi da trazim tu potvrdu? Ako je tako bas si me obradovala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 2767
16.3.2011 18:50:40   
vjestica
ništa ti ne treba
mm je otišao samo sa mojom ličnom i rekli mu biće sutra iza 9 gotovo i sutradan podigla ja potvrdu

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu slavuj)
Neposredna veza do poruke: 2768
16.3.2011 18:54:42   
slavuj
Super. Hvala oduser posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 2769
16.3.2011 18:58:07   
chuci
IZVORNA PORUKA: slavuj

Zdravo forumasice,mene zanima dali je neka o  vas morala u firmu donositi neku potvrdu  O ISPLACENIM NAKNADAMA ZA 2010 G? Znam da je u opstini u sluzbi za soc rad,ali me zanima sta mi je potrebno za to? Volila bi ako je neka to vadila da mi odgovori.
P.S Ja nisam dobila rjesenje a naknadu primam od novembra.Rijesenje mi nikada nije doslo. Dali ce to biti problem. Pozdrav

nazvala opštinu i rekla da mi treba neko vezano za porodiljsko. onaj pitao za šta za porodiljsko, ja rekla potvrda o isplatama za porez i on mi dao broj. tamo nazvala. uzmu ime i kažu biće sutra gotovo, i neko s tvojom ličnom ode.

znači ne bude odmah gotovo nego sutradan, pa nemoj bezveze da neko ide nego nazovi telefonom.

(odgovor članu slavuj)
Neposredna veza do poruke: 2770
16.3.2011 19:01:13   
slavuj
@cuci
super,hvala ti.user posted image user posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 2771
17.3.2011 11:59:58   
lejla80
Meni tek danas stigla porodiljdiljska naknada (NG)..i to tri odjednom...uhhh..ne znam štada radim sa ovolikim paramauser posted image user posted image user posted image

2011.
2016.

(odgovor članu slavuj)
Neposredna veza do poruke: 2772
17.3.2011 13:50:51   
drasan

IZVORNA PORUKA: lejla80

Meni tek danas stigla porodiljdiljska naknada (NG)..i to tri odjednom...uhhh..ne znam štada radim sa ovolikim paramauser posted image user posted image user posted image

Ih ja ih unaprijed potrošila...tako da sam ih samo proslijedila! user posted image Ko da nije ni bila!user posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 2773
17.3.2011 14:14:26   
Malenaoduvijek

kod tebe postar isao obilaznim putem, ali bitno je da su stigle.

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 2774
17.3.2011 14:22:28   
lejla80
IZVORNA PORUKA: MALA1994

kod tebe postar isao obilaznim putem, ali bitno je da su stigle.

Zaobilaznim putem i to pravo sporouser posted image user posted image user posted image Sreća njegova što sam se bila pomirila sa tim da neću dobit ni ovaj mjesec..pame baš prijatno iznenadio inačeuser posted image user posted image user posted image ....nadam se da će naredni put skontati kakvu prečicuuser posted image

2011.
2016.

Neposredna veza do poruke: 2775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  109 110 [111] 112 113   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  109 110 [111] 112 113   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *