Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 3.12.2009 22:13:14
teacher75
neki kazu ista mm a neki kazu ista ja, a nas dvoje bas i ne licimo:)) jos je mala ,tek ce joj 2 mjeseca, vidjecemo. voljela bih ipak da bar malo lici na mene:))
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 3.12.2009 22:23:48
sarayka
sorry vesella al zaista ima lika na tm...obicno curice više lice na oceve.... i kod mene isti slucaj, ima mojih crta ali više ipak na mm.... rodi sina da liči na tebe
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 3.12.2009 22:26:23
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: sarayka
sorry vesella al zaista ima lika na tm...obicno curice više lice na oceve.... i kod mene isti slucaj, ima mojih crta ali više ipak na mm.... rodi sina da liči na tebe
IZVORNA PORUKA: pocahontas
lici na tebe, ali boje su na muza moRe li ova, ha?
znala sam ja ko će mene da podrži
< Poruku je uredio veeseelaa -- 3.12.2009 22:27:12 >
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 3.12.2009 22:29:27
Mirkica
podpisujem i kod mene i moje mame isti slucaj mama taman ja svijetla i opet gdje god odem da neko zna moju mamu kazu jesil ti njena hahahhahahah dzaba sto sam bojama na babu kad sve oslo na mamu :)) ko i kod tebe veselaaa
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 3.12.2009 22:31:04
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Mirkica
podpisujem i kod mene i moje mame isti slucaj mama taman ja svijetla i opet gdje god odem da neko zna moju mamu kazu jesil ti njena hahahhahahah dzaba sto sam bojama na babu kad sve oslo na mamu :)) ko i kod tebe veselaaa