Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 3.12.2009 15:24:26
škorpija
pa garant uvijek pitaš svekrvu na koga dijete liči . Meni je krivo što moja nena insistira na tome da je ajdin isti MM , pa vala i ako jest, ona treba govoristi da je na mene
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 3.12.2009 15:35:06
shpagica
IZVORNA PORUKA: dana3
Ja sam AB krvna grupa-procitajete spagicin post i znate ko je dominantan hahahahh MM nema ni na mapi, sad se nazire u tragovima hahahahhahahhah
dana3 moracu te razocarati ovo ne znaci da je dijete od tebe naslijedilo dominantnu krvnu grupu AB, nego da ste ti i muz jednako dominantni (kodominantni) u ovom slucaju.
Beba nasljedjuje od svakog roditelja 50% gena. U tvom slucaju beba je od tebe nasijedila ili A ili B (samo pola od tvog AB) a od tate drugo "slovo" da bi na kraju imala AB krvnu grupu.
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 3.12.2009 15:37:15
shpagica
IZVORNA PORUKA: Nedi
Ne znam zašto se zamarate sa genetikom i tim čudnim stvarima kad sva djeca liče na mm-ove i na njegove roditelje. Ha ja, ko je još vidio o tome raspravljati, djeca moraju biti na babuku
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 3.12.2009 15:39:27
shpagica
IZVORNA PORUKA: Nedi
shpagice ja sam O+ i mm je 0+ , čiju 0+ je naslijedio naš sin? Reci molim te da mogu prenijeti svojoj sveki
Ne znam jel se zezas pa me pitas, ali ako ste i ti i tvoj muz O krvna grupa, djeca vam mogu imati samo i iskljucivo O krvnu grupu. S tim da bi teoretski mogli imati i O- potomke.
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 3.12.2009 15:52:08
Anoniman
i moj muz i ja smo oboje pozitivne nule. Da li je moguce da je beba - u ovakvim slucajevima? p.s. tek procitah da si nedi odgovorila da je moguce, hvala u svakom slucaju!
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 3.12.2009 17:29:11
leli§
stvarno bebice lice na roditelje u istom dobu...meni nekako sve male bebe ne lice ni na jednog roditelja inace...ali ovako kad pogledas slike bas se primjeti slicnost...
nista se ne brinite sve ste kuci donijele SVOJU djecu:):):)
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 3.12.2009 17:39:12
maja78 RR
Moj Andrej je isti moj brat kad je bio mali, a neki dan sam i isprobala, dala sliku svog brata prijateljicinom sinu i pitala prepoznaje li ikoga, a on pravo na mog brata kaze Andrej :)
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 3.12.2009 17:40:46
veeseelaa
aiiii šta se svašta napisa na ovoj temi, super ste cure pocahontas ima drugi put da kažem mm ako me bude zezao da mala liči na njega ovo što si ti izjavila da dijete liči na onog ko je više uživao još ću mu reći nisi nešto bio tih dana ima da poludi
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 3.12.2009 17:44:25
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
aiiii šta se svašta napisa na ovoj temi, super ste cure pocahontas ima drugi put da kažem mm ako me bude zezao da mala liči na njega ovo što si ti izjavila da dijete liči na onog ko je više uživao još ću mu reći nisi nešto bio tih dana ima da poludi
e ja baš pomislila kad mm dođe da mu kažem staru japansku poslovicu...pa nek vidi kako to nama baš i ne ide da više i ne pokušava jer sve navija još malo pa treća beba
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 3.12.2009 19:02:29
pocahontas
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 3.12.2009 22:07:17
sarayka
Nemam slika skeniranih kad smo mm i ja bili mali al evo sadasnjih pa molim objasnjenje jer sam u dumanu već skoro 3 godine na kod Lamija liči... [URL=http://img26.imageshack.us/i/img0806k.jpg/] a evo mame... [URL=http://img686.imageshack.us/i/img0809.jpg/] [/URL][URL=http://img26.imageshack.us/i/img0806k.jpg/]