Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 3.12.2009 22:54:34
mamine oci
vesele sto si opterecena time jel se lici na tebe i muza,akica je ko med nek nam je uvjek zdravo i sretna a to na kog se lici manje je vazno mislim da volis muza cim si udata za njaga pa nemari i ako se lici,al da te utjesim lici na tebe vrijemenom se djeca mjenjaju i nekad u nekim momentia lice na oca a nekad na majku ja stvarno nepatim zbog toga na kog lici na kog hoce samo nek je zdravo,u salim kad me neko pita na kog je ja kazem"na komsiju omera" ...
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 3.12.2009 22:54:38
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: skvo
Hevo i ja dosla malo u inspekciju!!!
a ja se pitam gdje si ti??? ajde sada komentiraj ove nove slikice, moje nemoj (jedino ako si promijenila mišljenje ), u behutu sam od sinoćnjih komentara
< Poruku je uredio veeseelaa -- 3.12.2009 22:55:02 >
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 3.12.2009 22:59:47
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: mamine oci
vesele sto si opterecena time jel se lici na tebe i muza,akica je ko med nek nam je uvjek zdravo i sretna a to na kog se lici manje je vazno mislim da volis muza cim si udata za njaga pa nemari i ako se lici,al da te utjesim lici na tebe vrijemenom se djeca mjenjaju i nekad u nekim momentia lice na oca a nekad na majku ja stvarno nepatim zbog toga na kog lici na kog hoce samo nek je zdravo,u salim kad me neko pita na kog je ja kazem"na komsiju omera" ...
ma draga ja se šalim, apsolutno nije bitno na koga liči, tema je više da se našalimo i zajedno prokomentiramo slikice i sličnosti i ne sličnosti s mamom ili ocem Nek su nama dječica živa i zdrava
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 3.12.2009 23:06:35
mamine oci
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: mamine oci
ma draga ja se šalim, apsolutno nije bitno na koga liči, tema je više da se našalimo i zajedno prokomentiramo slikice i sličnosti i ne sličnosti s mamom ili ocem Nek su nama dječica živa i zdrava
znam da se salis nisam ni sumnjala i ja se malo salim sve sto ima veze sa tobom je veselo kraljice samo dok otvoris temu na koga lici moja svekrva od poznatih licnosti
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 3.12.2009 23:07:44
veeseelaa
nema takve koja liči na moju sveki, ja tražila već po netu rekoh da postavim sliku da vam približim situaciju al više ne smijem, reći će neko da mi malena liči na sveki