Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 3.12.2009 23:23:05
Mirkica
IZVORNA PORUKA: sheri
necete mi vjerovati, ali breskvin djecak ima oci iste moj hasbnd
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 3.12.2009 23:32:55
mamma mumi
Ma veeseelaa, nek lici na koga hoce, znam da je isti ja, ali vremenom ce to i drugi skontati hahahaha,kazu muska djeca lice na majku, pa se i ja nadam, necu valjda izrod biti
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 4.12.2009 0:26:49
noaa
IZVORNA PORUKA: mamma mumi
Ma veeseelaa, nek lici na koga hoce, znam da je isti ja, ali vremenom ce to i drugi skontati hahahaha,kazu muska djeca lice na majku, pa se i ja nadam, necu valjda izrod biti
mama mumi ne diraj mi zivu ranu,onda mi MM lici na svoju mamicu a moje djete na njega sto bi znacilo da mi djete lici na svekrvu gluho bilo
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 4.12.2009 13:01:35
D_K
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ma draga ja se šalim, apsolutno nije bitno na koga liči, tema je više da se našalimo i zajedno prokomentiramo slikice i sličnosti i ne sličnosti s mamom ili ocem Nek su nama dječica živa i zdrava
ma naravno - tema je bas super.. bas je medeno vidjeti slike sadasnjih mamica kad su one bile male.. a vesela sudeci prema slici malena ti ipak liči na ćaleta.. ne znam kakve su joj kretnje i ponasanje ali lice je njegovo. nemam slika da postavim ali moja starija kcerka je moja mala kopija, plava kosa, svijetao ten, jedino sto ima plave oci a mladja je mali mm. ima i njegove rastavljene zubice, tamnoputa, smeđooka i čak joj je oblik glave isti - ma nema greske.
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 4.12.2009 15:40:58
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: D_K
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ma draga ja se šalim, apsolutno nije bitno na koga liči, tema je više da se našalimo i zajedno prokomentiramo slikice i sličnosti i ne sličnosti s mamom ili ocem Nek su nama dječica živa i zdrava
ma naravno - tema je bas super.. bas je medeno vidjeti slike sadasnjih mamica kad su one bile male.. a vesela sudeci prema slici malena ti ipak liči na ćaleta.. ne znam kakve su joj kretnje i ponasanje ali lice je njegovo. nemam slika da postavim ali moja starija kcerka je moja mala kopija, plava kosa, svijetao ten, jedino sto ima plave oci a mladja je mali mm. ima i njegove rastavljene zubice, tamnoputa, smeđooka i čak joj je oblik glave isti - ma nema greske.