Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 19.3.2013 11:27:16
Hanady RR
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 19.3.2013 14:31:20
saritaa
Ani brz oporavak zelimo
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 19.3.2013 14:32:56
veki_aki
Brz oporavak Ani, a ako su krajnici kao sto sam skontala i bice to brzo i ja sam to rijesila i poslje skoro nikad nisam bila bolesna evo 25 god od tada. mami!