Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 3.6.2013 14:42:33
bebacha
Nazalost Ziki i Teufik trebaju nasu podrsku Tefi je povracao i imao proliv,pa onda juce i Tarik Nazalost od jutros su Ziki i Teufik u bolnici,Teufik je na infunzijama,dehidrirao
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 3.6.2013 14:47:00
palachinken
IZVORNA PORUKA: bebacha
Nazalost Ziki i Teufik trebaju nasu podrsku Tefi je povracao i imao proliv,pa onda juce i Tarik Nazalost od jutros su Ziki i Teufik u bolnici,Teufik je na infunzijama,dehidrirao
Duša draga...nadam se da će kući čim prije...
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 3.6.2013 14:47:51
Super Beba
Da se brzo oporave!
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 3.6.2013 14:50:33
Lady26
Boze Da ozdravi brzo Nikako ne volim vidjeti ovu tmeu aktivnu Ja ih mijesam, Teufik je mladji ili?
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 3.6.2013 14:55:44
bebacha
Lady jest Teufik mladji juce su trebali zajedno slavit rodjedan i odgodjena prosla samo da on nama brzo ozdravi a Tarik dobro podnose odvojenost od mame i brata
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 3.6.2013 14:58:31
bebacha
IZVORNA PORUKA: aazra
Ziki, mogu misliti kako ti je s dvoje djece u bolnici... Ko zna sta je u pitanju, da li neki virus, sta...Nadam se da ce sve ubrzo biti ok i da cete se svo troje sto rpije vratiti kuci
Samo je Teufik u bolnici,Tarik je kod kuce i on je bolje
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 3.6.2013 14:58:50
Lady26
Lady jest Teufik mladji juce su trebali zajedno slavit rodjedan i odgodjena prosla samo da on nama brzo ozdravi a Tarik dobro podnose odvojenost od mame i brata
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 3.6.2013 15:01:38
bebacha
Bas se nasekira skroz. Znam i da Tarik lose podnosi odvojenost od nje i da je ljubomoran,mogu mislit kako je njoj. Nadam se da joj bar svekrva nije otisla kuci,mada je trebala jutros. ja ko budala nemam kredita da je nazovem
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 3.6.2013 15:03:24
Lady26
Bas se nasekira skroz. Znam i da Tarik lose podnosi odvojenost od nje i da je ljubomoran,mogu mislit kako je njoj. Nadam se da joj bar svekrva nije otisla kuci,mada je trebala jutros. ja ko budala nemam kredita da je nazovem
Daj mi broj poslat cu ti kredita makar 1KM Bez da se uvrijedis, nemam losu namjeru, cisto da ne izlazis po kredit....
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 3.6.2013 15:38:53
Apotekarka
Brzo ozdravite ,mi smo to prosli u 4 mjeseciu kad sam ja rodila braco zavrdio u bolnici 4 dana isto dehidracija proljev i povracanje,infuzije uz to bronhitis i eno opet sad kaslje...I mi smo na infuzijama bili najgore bilo sto ja nisam mogla s njim biti Brzo cete vi kucici dok vas samo poprave