Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( 2.12.2009 20:11:10
Apotekarka
Posto sam ja imala podrsku kad smo ja i Antonio bili u bolnici to me podsjetilo da otvorim ovu temu,a mislim da su Mya i Minja to i zasluzile...bas sam se jucer pitala sta je s njima jer su svaki dan tu s nama... Mila uz tebe smo ne daj nam se,tako mi je zao sto je nasa djevojcica bolesna,vjeruj mi znam kako je prosla sam sve to kad sam bila s Antoniom u bolnici...Sve ce biti dobro,ti si sad najvaznija Minjici...Saljemo ti bezbroj pozdrava i pusa i budi jaka...A Antonio salje Minji pusu nakvecu...nek Ajdin ne zna... Ako tko ima Mijin broj nek mi posalje na pp jer bi voljela i da joj posaljem poruku bas mi je zena draga...
< Poruku je uredio Hanady RR -- 17.10.2010 21:53:02 >
RE: Podrška za Miu i njenu Minjicu 2.12.2009 20:15:46
Hanady RR
Drage naše puno vas ljubimo i grlimo i želimo da vam dani oporavka brzo prođu, da oporavak bude uspješan i da nam se obe vratite sa divnim vjetima ubrzo.
Mami želimo da bude jaka i da zna da život nosi svakakva iskušenja te da mora ostati jaka puno jaka i zdrava da bi pomogla svojoj princezi.
A princezi šaljemo tople kojima još prenosimo pozitivnu vibru da sve bude što prije OK.
RE: Podrška za Miu i njenu Minjicu 2.12.2009 20:32:54
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Amrino RR
Sta je bilo?!
Mala Minja ima upalu pluca i lezi u bolnici, naravno i mama Mia je uz nju
Minjice ljubicice mala, brzo nam ozdravi i vrati se kuci da mama moze pisati kako je zekis i kako joj se smijesis, Mia puno zagrljaja od nas dvije i izdrzi
RE: Podrška za Miu i njenu Minjicu 2.12.2009 20:44:31
lilith
i mi smo uz miu i minjicu da sto prije ozdravi
Tri najneobicnije rijeci Kada izgovaram rijec Buducnost, prvi slog već odlazi u proslost. Kada izgovaram rijec Tišina, narusavam je. Kada izgovaram rijec Nista, stvaram nesto sto se ne smjesta u bilo kakvo nepostojanje.
RE: Podrška za Miu i njenu Minjicu 2.12.2009 21:47:38
Pretty mamma
Cijelo veče mislim na vas cure drage, ne dajte se obje! Upravo sam upalila komp samo da vidim ima li kakvih novosti o Minjici. Mislim na vas i čuvate se. Šaljem vam bezbroj pusa!