Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Podrška za Miu i njenu Minjicu 2.12.2009 23:16:37
n1kky
i mi od srca zelimo sto brze ozdravljenje mrvici malenoj a mmi puno snage da pregura sve to i da sto prije dodju kuci... ne dajte se, uz vas smo... saljemo vam more poljubaca i
RE: Podrška za Miu i njenu Minjicu 3.12.2009 0:19:56
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: sheri
evo da i ovdje javim, Minja je malo bolje, opadaju leukociti bjezite leukociti, bjezite
RE: Podrška za Miu i njenu Minjicu 3.12.2009 9:10:56
Srculence
Draga Minjice želimo ti da što prije ozdraviš i da se vratiš kući a mami da sve to izdrži i da se puno ne sekira.Biće sve u redu aBgd. Šaljemo vam objema velike tople zagrljaje .
RE: Podrška za Miu i njenu Minjicu 3.12.2009 9:11:12
my_little_baby
draga mia budi nam jaka,znam da ti nije lako,i da je najgore kad nasim bebicama nesto fali tad nas najvise boli.Al bice to sve aBd uredu...maloj Minji zelim sto brzi oporavak i da sto prije dodjete kuci i uzivate u toplini doma...ljubim vas obje.Ne daj te se!!!
RE: Podrška za Miu i njenu Minjicu 3.12.2009 9:47:28
sheri
drage moje, Minja je jutros bolje. vise jede, i kako kaze Mia ima faza kada je raspolozena. jucer ni nosanje nije pomagalo, jer joj je morala skinuti i ogrlicu od cilibara, a zubici ju muce i vristala je jadnica. Mia je bila zaista nikakva kad smo se cule, ali hvala Bogu ide na bolje. poslije vizite znat ce vise, pa cu i ja javiti sta ima.
RE: Podrška za Miu i njenu Minjicu 3.12.2009 10:41:03
Pretty mamma
Drage Mya i Minja, zadnje ste o čemu sam razmišljala pred spavanje i prvo na što sam pomislila. Čak me i mm zvao s posla da pita kako je Minja, njega je to jako potreslo. Presretna sam što je princeza bolje, a i mama je onda mirnija. Veliki poljubac vam šaljemo Laura i ja.
RE: Podrška za Miu i njenu Minjicu 3.12.2009 11:20:05
Nedi
Upravo sam pričala sa Myom, i hb mala princezica je bolje. Radili su neke testove, i još uvijek nisu rekli tačnu i preciznu dijagnozu. I mama je odmah bolje, a najvažnije je da može ostati uz svoju djevojčicu jer pravilo naše bolnice nalaže ako mama ne doji beba mora ostati sama .
RE: Podrška za Miu i njenu Minjicu 3.12.2009 11:26:54
Apotekarka
Ja sam se jutros cula s miom kaze da je stanje bolje i da su sestre gdje leze ljubazne prema njima...valjda ce nam se brzo vratiti ma nek samo Minja bude dobro
RE: Podrška za Miu i njenu Minjicu 3.12.2009 12:31:40
ena23
podrska i od nas i puno puno dobrih vibracija da odu do minje da sto brze ozdravi. ljubimo je u bebeve obrascice njene. Mamice nadam se da ce ti curica sto prije ozdraviti i da ces zaboraviti ove ruzne dane u bolnici.