Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Podrška za Miu i njenu Minjicu 3.12.2009 14:18:05
Leva
Ozdravite nam sto prije
RE: Podrška za Miu i njenu Minjicu 3.12.2009 23:04:03
Apotekarka
Čula sam se s Myom večeras...Minja je bolje,nema temp.pa je i mami lakse,ako leukociti budu spali nadaju se da bi mogle i kući...Drzimo fige da tako i bude...Bas mi Mya fali na temama...
RE: Podrška za Miu i njenu Minjicu 4.12.2009 8:09:38
marinčii
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Čula sam se s Myom večeras...Minja je bolje,nema temp.pa je i mami lakse,ako leukociti budu spali nadaju se da bi mogle i kući...Drzimo fige da tako i bude...Bas mi Mya fali na temama...
RE: Podrška za Miu i njenu Minjicu 4.12.2009 12:41:56
sheri
vjerovatno, predostroznosti radi, jer sutra je vikend, pa ako bi bilo sta gore, morala bi se peglati, ponovo vracati, znas koje su procedure kod nas, nazalost ali, nek je ona nama bolje! Nora joj je kupila poklon, i cekamo da ju idemo posjetiti kad dodje kucici
RE: Podrška za Miu i njenu Minjicu 4.12.2009 13:35:21
Apotekarka
Ma nek samo Minja bude dobro i mene su 2 dana duze drzali kad je Antonio imao zuticu radfi predostroznosti...Bit ce to dobro znam kako9 joj je prosla sam to sve...tko je bio u bolnici zna kako je ali najvaznije je da sve prođe dobro..Uz vas smo Mya..Antonio ljubi malu ljepoticu,slatkicu...
RE: Podrška za Miu i njenu Minjicu 4.12.2009 17:03:44
Ivona
Sad sam se cula s Miom...Minjica je bolje,temp. nema,ali ih nisu pustili kuci,pa se boje da ce mozda morati ostati do ponedjeljka Nadam se da ce ih ipak pustiti sutra,jer ce ih bolnicki (ne)uslovi dodatno dotuci.Kod kuce ce se puno brze oporaviti
RE: Podrška za Miu i njenu Minjicu 4.12.2009 18:51:01
belmac
draga Mia znam da je grozno biti u bolnici, te se nadam da ćeš što prije sa svojim pilencetom kući. ipak , znam da se nekad mora i u bolnicu, te ti želim što ugodniji, ali naravno, što kraći boravak tamo. puno ljubi malu dušaru i znaj da nam falite. čekamo te uz želje za najbrži mogući oporavak!
RE: Podrška za Miu i njenu Minjicu 4.12.2009 20:02:29
Anoniman
drago mi je da ide na bolje ,al mogu mislit kako vam je grozno u bolnici . Da sto prije dodjete kuci,i da malena vise nikada nebude bolesna. punoo topli