Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Podrška za Miu i njenu Minjicu 5.12.2009 11:21:17
sheri
Evo sad sam se cula sa Miom, u bolnici su jos uvijek . ali leukociti su spali na 11, ture nema treci dan . Minja se bolje osjeca, i najvjerovatnije kuci idu u ponedjeljak.
RE: Podrška za Miu i njenu Minjicu 6.12.2009 19:55:55
bokic@
Evo da se ukljuci i Minjina tetka...:-))). Sada sam pricala s Miom, tetkina ljubav spava, danas je bila malo nervozna, ali to nas muce zubici. Najvaznije je da nema temperaturu, a kao sto znate leukociti su u petak navece bili 11, tako da su sigurno jos spali. Ujutro joj vade krv i ja se iskreno nadam da cu je sutra gnjaviti i maziti...Mia vas sve puno pozdravlja i zahvaljuje se na podrsci, a sutra vam se ona javljaaaa...:-)))))
RE: Podrška za Miu i njenu Minjicu 6.12.2009 20:01:04
marinčii
IZVORNA PORUKA: bokic@
Evo da se ukljuci i Minjina tetka...:-))). Sada sam pricala s Miom, tetkina ljubav spava, danas je bila malo nervozna, ali to nas muce zubici. Najvaznije je da nema temperaturu, a kao sto znate leukociti su u petak navece bili 11, tako da su sigurno jos spali. Ujutro joj vade krv i ja se iskreno nadam da cu je sutra gnjaviti i maziti...Mia vas sve puno pozdravlja i zahvaljuje se na podrsci, a sutra vam se ona javljaaaa...:-)))))
bravo
RE: Podrška za Miu i njenu Minjicu 6.12.2009 22:44:22
pocahontas
IZVORNA PORUKA: bokic@
RE: Podrška za Miu i njenu Minjicu 7.12.2009 10:11:54
Hanady RR
Drago nam je da je drugarici bolje.
Želimo joj da nakon današnjeg izlaska u bolnicu ide samo po novog člana obitelji i nikada nikada više da joj bolest pomuti lijepe dane u životu.
RE: Podrška za Miu i njenu Minjicu 7.12.2009 11:31:42
Sonja
IZVORNA PORUKA: sahara
IZVORNA PORUKA: Amrino RR
Sta je bilo?!
Mala Minja ima upalu pluca i lezi u bolnici, naravno i mama Mia je uz nju
Minjice ljubicice mala, brzo nam ozdravi i vrati se kuci da mama moze pisati kako je zekis i kako joj se smijesis, Mia puno zagrljaja od nas dvije i izdrzi