Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 26.9.2012 21:24:53
almondray
IZVORNA PORUKA: raja_ringe
hvala svima na podršci, divne ste sve redom .. Nema još nikakvih promjena i sinoć su se borili sa temperaturom..Hvala Bogu na plućima nema ništa i dalje je dijagnoza upala grla, uha i mokraćnih kanala. Čekamo nalaze brisa. Promjenili su mu antibiotik, sada dobiva nešto u venu..
Nadam se da ćete ubrzo kući...ako će ti biti imalo lakše i moj se sedmogodišnjak punih 7 dana borioi sa temp. sve preko 40 C , 9 dana almacin sirupa i 7 pencilina,.Mi smo to prebrodili kod kuće i danas na kontr. pedij. odobrio povratak u školu, a dijagnoza je bilo raznih... U najboljim ste rukama , samo bez sikirancije
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 27.9.2012 14:01:41
raja_ringe
i ja da vam se svima zahvalim na podrsci...danas sam bas happy, doktori su rekli da moze danas kuci . ..sve je pocelo sa trecim krajnikom i od sada ce morati maksimalno da paze na male lijepe tetkine usi :).. Ja svima zelim da nikada ne budu na ovoj temi, ali i ako budu da se na kraju zavrsi sa lijepim vijestima.. Hvala svima jos jednom..
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 19.11.2012 17:09:32
Honey3
Malenoj Minji zelimo brzo ozdravljenje,i saljemo puuuuuno zagrljaja njoj i njenoj mamici Zelimo da nam sto prije izadju iz bolnice,i da nam se mamica puno ne sikira
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 19.11.2012 17:39:14
Hanady RR
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 19.11.2012 18:18:38
MaminaBeba
Želimo što skorije ozdravljenje i izlazak iz bolnice, curici i njenoj mami.
Mi smo prije dvije sedmice bili u bolnici. Zbog iznenadnog i jakog povraćanja ostavili su nas na zaraznom odjeljenju zajedno sa starijim bolesnicima sa užasnim dijagnozama. Prenoćili smo u bolnici, mislila sam da ću poluditi od brige. Kud je duša moja mala bila bolesna, kud sam ja trudna 5-ti mjesec, a zaraze oko nas more... Sutra dan je povraćanje stalo i ja sam dijete digla na svoju ruku, živim blizu bolnice, a srećom nije se vratilo nikako više.
Želim svima da nikada ne posjetite ovu temu, da vaši mališani uvijek budu zdravi.
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 19.11.2012 18:27:44
muaaa
IZVORNA PORUKA: zaha
Malenoj Minji zelimo brzo ozdravljenje,i saljemo puuuuuno zagrljaja njoj i njenoj mamici Zelimo da nam sto prije izadju iz bolnice,i da nam se mamica puno ne sikira
Pridruzujemo se zeljama