Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 20.11.2012 22:28:04
škorpija
IZVORNA PORUKA: teacher75
obostrana upala pluca i gnojna angina
aaaaa duša draga,nadam se da će brzo ozdraviti, majke mi nekad imam osjećaj da ne žive u zenici da ne bi toliko djeca bolesna bila, sigurno ima do mittalla i otrovnog zraka
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 20.11.2012 22:40:12
Lady26
IZVORNA PORUKA: muaaa
IZVORNA PORUKA: zaha
Malenoj Minji zelimo brzo ozdravljenje,i saljemo puuuuuno zagrljaja njoj i njenoj mamici Zelimo da nam sto prije izadju iz bolnice,i da nam se mamica puno ne sikira
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 20.11.2012 23:45:40
Super Beba
Mya - želim vam kratak boravak u bolnici i brz oporavak! aBd brzo će sve to proći i M. će uživati u svom dragom domu sa svojim najmilijim! A tebi, TMu i vašima želim što više strpljenja i što manje nervoze...
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 21.11.2012 0:24:21
leona81
IZVORNA PORUKA: Lady26
IZVORNA PORUKA: muaaa
IZVORNA PORUKA: zaha
Malenoj Minji zelimo brzo ozdravljenje,i saljemo puuuuuno zagrljaja njoj i njenoj mamici Zelimo da nam sto prije izadju iz bolnice,i da nam se mamica puno ne sikira
Pridruzujemo se zeljama
I ja
i mi
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 21.11.2012 18:06:47
sheri
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Tek sad vidjeh da je Minica u bolnici,je li se tko cuo s Myom je li ista bolje,je li tura spala...Brzo ozdravljenje
cula sam se ja jucer, Minja je bila bolje, tura je bila na razmaku 10 sati, i nova terapija joj bolje odgovara od prve. Danas se nismo cule, jos uviejk :). Sreca je da nema puno djece u sobi, i da Mia moze sa njom biti sve vrijeme. A Minja je jucer bila malo kenjkava, zeljela je kuci i tako. Bice bolje, nadajmo se
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 21.11.2012 22:08:53
niki83
IZVORNA PORUKA: sheri
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Tek sad vidjeh da je Minica u bolnici,je li se tko cuo s Myom je li ista bolje,je li tura spala...Brzo ozdravljenje
cula sam se ja jucer, Minja je bila bolje, tura je bila na razmaku 10 sati, i nova terapija joj bolje odgovara od prve. Danas se nismo cule, jos uviejk :). Sreca je da nema puno djece u sobi, i da Mia moze sa njom biti sve vrijeme. A Minja je jucer bila malo kenjkava, zeljela je kuci i tako. Bice bolje, nadajmo se
Drago mi je procitati da je bolje, a i da je mama s njom stalno, jer je upola lakse. Saljemo im big