Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 17.11.2010 11:01:27
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: rose
moja curica koja je rodjena prije tri dana danas zadrzana na pedijatriji radi visokog bilirubina...ja jos u defetku od epiziotomije, ne mogu je ni obici....mlijeko jos nije nadoslo pa je bila vise gladna nego sita i bilirubin skocio...znam da nije ozbiljno...ali mi tako tesko pada
Rose...puno pozitivih vibrica za tebe.....
Brzo ce bebi kod tebe.....
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 17.11.2010 11:21:19
nikita
moja curica koja je rodjena prije tri dana danas zadrzana na pedijatriji radi visokog bilirubina...ja jos u defetku od epiziotomije, ne mogu je ni obici....mlijeko jos nije nadoslo pa je bila vise gladna nego sita i bilirubin skocio...znam da nije ozbiljno...ali mi tako tesko pada
rose draga znam kako ti je, razlika je sto sam ja bila u bolnici s bebom ali ponekad mislim da je bolje da sam otisla kuci, jako sam se patila zbog rane i nisam se mogla lijepo namjestiti da dojim pa sam onda izdajala a i to nije bilo uspjesno...znam da ti je tesko bez bebe al dok je nema s tobom lezi i odmaraj, nemoj hodat,i spavaj da budes mnogo bolje kad beba dode kuci, probaj izdajat kad vidis da si opustena i ici ce to...bebi je tamo dobro, nece njoj nista biti,a žutica je stanje a ne bolest tako da nemoj se sekirati.... i jos nesto, sve prođe i ti ces ubrzo biti sa svojom bebicom
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 17.11.2010 13:37:07
R&T@
rose, znam da ti je tesko, ali tvojoj mrvici, hvala bogu, nije nista ozbiljno,... i eto nje brzo nazad u tvoje narucje... a ti skupi snagu jer si sad u "trecem stanju" i treba odmor tvom tijelu...
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 17.11.2010 15:18:41
rose
hvala drage moje....mm se vratio s friskim vijestima...bilirubin na normali i po tome bi mogla kuci ali ce je ipak zadrzati radi kilaze jer je dosta izgubila od porodjajne kilaze i ima malo osipa po licu...vjerovatno do petka...cuvajte fige da moja malena ojaca, hranit cu je onim cim i oni i ako jos i bude mlijeka dobro i jeste ako ne, tolike bebe su odgajane na flasici pa ni mojoj nece nista faliti...samo da mi malo ojaca :)))
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 17.11.2010 15:53:33
Anoniman
hvala drage moje....mm se vratio s friskim vijestima...bilirubin na normali i po tome bi mogla kuci ali ce je ipak zadrzati radi kilaze jer je dosta izgubila od porodjajne kilaze i ima malo osipa po licu...vjerovatno do petka...cuvajte fige da moja malena ojaca, hranit cu je onim cim i oni i ako jos i bude mlijeka dobro i jeste ako ne, tolike bebe su odgajane na flasici pa ni mojoj nece nista faliti...samo da mi malo ojaca :)))
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 17.11.2010 16:50:22
Anoniman
rose držim fige da malena sto prije izadje kuci,malo se potrudi da joj stalno dajes da doji,bilo bi dobro da mlijeko nadodje a ako i ne uspijes nista joj nece faliti
RE: Podrška za Miu i njenu Minjicu 5.2.2011 16:16:56
Hanady RR