Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 6.2.2011 1:01:26
idacha
i mi se pridruzujemo podrsci maloj princezi i njenoj mami.. akoBogda, da se sto prije oporavi i vrati u mamino narucje... bas mi je zao... mama, drzi se, mila
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 6.2.2011 8:38:15
anidla
princezi zelim da se sto prije oporavi i ide svojoj kuci roditeljima gdje i treba da bude....a Mya, tebi zelim puno strpljenja....ljubim vas obje....tako mi je zao sto opet sve to prolazite ;(
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 6.2.2011 11:55:37
klemzi
Ozdravi brzo i dođi svojoj kući
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 7.2.2011 8:34:18
ziki
Nisam u toku, šta je malenoj? Želim joj brz oporavak a mami puno strpljenja.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......