Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 26.2.2011 10:00:42
Mya_81 RR
Ma, sigurna sam da će to biti sve superiška, mada naravno da jeste briga kakva god operacija bila. Ali brzo će se oporaviti i onda će sve to biti iza vas
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 7.4.2011 13:12:10
Hanady RR
Duše drage.... haseput samo hrabro...sretno i da brzo njopam sve redom :)
ivona .... ko se s anjom čuje neka kaže da mislimo na njih.... biće to Ok...samo hrabro... ljubimo sergeja dragog
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 7.4.2011 14:46:57
jasmin
IZVORNA PORUKA: Nedi
hatepsut - maleni bi danas trebao imati operaciju krajnika...mislim da je to danas. U svakom slucaju sretno
Ivona i Sergej su u bolnici maleni je pokupio neke baje još u rodilištu i prešle su mu u krv. Šaljem im punooo
Zelim puno srece tokom operacije,i puno strpljenja mamici koja se sigurno brine kako ce to njen djecak podnijeti. Ivona,drzite se,sve ce biti dobro akobogda.
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 8.4.2011 14:54:30
hatepsut
Hvala svima na podrsci ! Moj hrabri djecak je super,juce ujutro je operisan,danas smo vec kuci.da sam bar znala da je Ivona u bolnici mogli smo je posjetit.Zao mi je bebija,zelimo mu sto skorije ozdravljenje i da sto prije dodje svojoj kuci.Elem,moj hrabri djecak je bio bolji od mame izvadio je sva 3 krajnika i kazu da je dok se budio samo je malo jauknuo i vise ni glasa!Dok se mama na holu gubila pored 2 apaurina HVALA jos jednom !
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 8.4.2011 21:41:03
mala86
IZVORNA PORUKA: hatepsut
Hvala svima na podrsci ! Moj hrabri djecak je super,juce ujutro je operisan,danas smo vec kuci.da sam bar znala da je Ivona u bolnici mogli smo je posjetit.Zao mi je bebija,zelimo mu sto skorije ozdravljenje i da sto prije dodje svojoj kuci.Elem,moj hrabri djecak je bio bolji od mame izvadio je sva 3 krajnika i kazu da je dok se budio samo je malo jauknuo i vise ni glasa!Dok se mama na holu gubila pored 2 apaurina HVALA jos jednom !
bravo za hrabrog djecaka bas mi je drago da je sve super proslo i vidimo se na sljedecoj kafici
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 8.4.2011 23:17:35
idacha
IZVORNA PORUKA: hatepsut
bravo za hrabricu malu... ako ti je za utjehu, meni su operisal krajnike sa 2,5 god, do tada je bio haos, temperatura i penicilini non stop, bila u klinickoj smrti od visoke tem... mama kad nije izludila.. kako su mi operisali krajnike, tako se sve promijenilo.. nikada me grlo vise zaboljelo nije, a tura najvisa mi je 37,5... u vrijeme epidemije gripa... eto, mila, najgore je proslo, a u buduce vam zelimo sveeeee najljepse...
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 11.4.2011 9:29:10
hatepsut
Hvala jos jednom.Jel' zna neko kako je Ivonin decko ? Idacha,isto nam je tako,imali smo gnojnih angina,ne znam ni sama koliko.nikad nije bio ozbiljnije bolestan,izuzev krajnika.ali sam ja bila protiv da se izvade,jer sam mislila da ce se vremenom smanjiti i da ce upale prestati.upale donekle i jesu prestale,ali su krajnici bili vise bolesni,osteceni od silnih upala i mnogo veliki.Hvala Bogu sve je to iza nas,K. je gladan,kaze mogao bi burek,ali ja ne smijem da mu dam jer nam je doktor rekao da se krvarenje moze javiti i sedmi dan ako se ne prdrzavamo upstava(sturih na zalost). Hvala mamice saljemo Vama i drugarima