milenium -> RE: Porodilište Mostar (16.5.2010 0:55:57)
|
IZVORNA PORUKA: š t a [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image] moje iskustvo s doktorima je grozno, ZADRO JE GROZAN Rekao mi je da ću teško ostat trudna a ja čim sdam poželjela i zatrudnila, Suma je gruba: Ademović površan kad sam bila na pregledu ko u fabrici na traci, samo ajde dalje.... Adžić je samom pojavom grub, na Bjelom sam vidjela nekog dr. rekli su mi da je to Bjelanović on mi izgleda nježan i brižan na prvi utisak me osvoio.... Ipak je moj doktor Tanović sa onim svojim okama osvoio sve moje simpatije, samo šteta što je prezauzet sve ga žene vole a i on voli ''POKLONE'' može ga zapast. A MI SMO KRIVE ŠTO SMO IH NAUČILI NA MITO PAOLI je na prethodnoj str.rekla da joj nema boljeg od zadre.zato mislim da je to sve od osobe do osobe.nekoj dobar ovaj nekoj onaj. meni je sve to skoro isto,sve je to na rekla kazala.jedino što znam je to da se protiv Bjelanovića vodi kazneni postupak(to nije rekla kazala,o tom možete pročitati i na internetu a bilo je i svim mogućim medijima).3 obitelji ga tuže za nestručno vođenje poroda i kao on je glavno krivac za smrt njihovih beba[sm=smiley19.gif] svejedno mi je od ostalih kojem ću ali njemu neću sigurno![sm=smiley13.gif]
|
|
|
|