tinkyyy -> RE: Porodilište Mostar (6.1.2010 13:10:59)
|
hej curice moje,pa gdje ste mi vi??btw SRETNA VAM NOVA 2010 GODINA[sm=bravo.gif] ej da vam reknem,bila ja jučer u d.z na redovnom pregledu i potrefio dr,Zadro,moj prvi susret s njim i moj dojam je super,extra doktor je bio,bile su i neke studentice i baš je bio ljubazan i rječit i onako sav ok[sm=smiley36.gif] al kad je došao do spola pita on njih hajde mi kažite koji je beba spol i one govore curica i samo jedna kaže muško,a ja sva u čudu[sm=zmeden.gif] čekam dr.da ih ispravi,ja već 6 mj.mislim da je muško,ma ne mislim nego znam,4 dr,su mi rekli da je muško i sve babe u okolici a one sad da je curica i on kaže,ma bravo,je curica je i ako bude sreće imat će zelene oke na mamu[sm=jezicek.gif]ja u komi,tatin sin je odjednom postao tatina princeza,heheheeh a već sam kupila neke stvari, a dr,Bušić mi dva puta do sad rekao da je muško a ovaj jučer 100% tvrdi da je curica i pokazuje mi spol na uzv,a ja sad nikom ne vjerujem i ići ću po još jedno mišljenje privatno jer sam sad stvarno zbunjena totalno,hm hm
|
|
|
|