mamy Sabina -> RE: Porodilište Mostar (27.8.2008 19:38:15)
|
Mile moje,osjecam potrebu da se barem na ovaj nacin zahvalim divnom osoblju ginekoloskog odjela Brankovac u Mostaru.Neznam uopste kojim redom da krenem.Od mog dragog dr Sarica,dr Redzica ili predivnih mladih doktorica dr elme Šetka ,dr Alme Humackic.Ljudi koji svoju ljekarsku profesiju dozivljavaju i obavljaju profesionalno,humano i nadasve ljudski.Kada se nadjes u onakvoj situaciji(ne dao Bog nikome)tako ti znaci lijepa rijec,spremnost na razgovor,cesto navracanje do sobe cisto da te na neki nacin oraspoloze.Prije nego mi se desilo sve ovo naslusala sam se prica o groznim sestrama u Brankovcu.Apsolutno nije istina,te zene su bile nasi andjeli.Mama nase forumasice Sanelice je sestra na odjelu.Jedino mogu reci hvala do neba teta Nela,za svaki tvoj gest,osmjeh,pruzanje podrske nakraju i utjehe.Hvala mojim divnim sestrama Dunji ,Aidi,Eldini,Tidzi,Jasni.Hvala teti Emiri koja mi je pomogla u najvecim mukama.Svim cistacicam.Puno nas je lezalo ili jos uvijek lezi tamo.Sve smo imale isti tretman.U svom mom ocaju meni je nezmjerno znacilo sve ovo.Jedino se nadam i molim dragog Allaha da cu ove drage ljude sljedeci put vidjeti na porodu.Jos jednom hvala vam.
|
|
|
|