Ben 10 -> RE: Porodilište Mostar (13.4.2010 10:13:08)
|
Mene su u prvoj trudnoći porodili Šuko i Sarić,a u drugoj Ademović i Šetka...Što se tiče dr nemam neke zamjerke,malo na Ademovića jer glumi nešto,a ostali su super...Sestre ,stvarno ni sa jednom nisam imala problema ,šta god sam tražila donjele su mi ,kada god sam rekla da bebu mi dodaju,dodale su,kada sam rekla da ga presvuku ,presvukle su ga.Ja sam u prvoj trudnoći ležala 28 dana na ginekologiji,samo je jedna sestra bila odvratna i čini mi se da se zove Elvira ,sada kada sam se porađala nisam je vidjela... Ja stvarno imam super iskustvo ,mada ih većinu poznajem iz grada ili komšiluka...Sestra Dunja je sa mnom sjedila čitavu noć poslije cr i pričala,čak mi uključila i radijator još jedan jer je bilo prohladno.Sve je i do nas porodilja,znamo i mi biti malo bezobrazne,ali bože moj... Sa mnom je ležala jedna iz Jablanice,neće žena da stavi bebu da doji i gotovo ,svim silama su sestre pokušavale ,ali ona ne i ne i još govori bebi,kupiće tebi mama šta god hoćeš samo prestani plakati.KO da je beba razumije.Dizala mi se kosa na glavi od nje.Na kraju je otišla i kupila AD mlijeko i dala bebi,mada su sve sestre i dr pokušavali da doji,a ima mlijelka curi joj. Ja još jednom kažem nisam ni sa jednom sestrom imala problema...Do duše ja ih i nisam morila sve sam uradila sama što sam mogla,i bebu uzeti,podojiti...Sjećam se jedana sestra je došlana smjenu i u viziti govori meni ti si nova,ja kažem kakva nova sutra idem ,ona zinula,pa nisi me upratila jer te nisam za svaku sitnicu zivkarala. Njih je malo na ginekologiji koliko imaju posla...
|
|
|
|