RE: Porodilište Mostar (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Porodilište

Poruka

Ben 10 -> RE: Porodilište Mostar (17.5.2010 14:50:01)

Drugo je poznanstvo ,drugo veza...
Ja dr Elmiru Šetku prije toga famoznoga dana nisam vidjela nikada prije na ginekologiji,tu veče je došla privatno i na moju molbu je ostala da me pregleda i porodi.To joj nikada neću zaboraviti,taj zagrljaj i ulazak u salu na carski...Znači nije ni poznanstvo bilo u pitanju...

milenium -> RE: Porodilište Mostar (17.5.2010 14:55:28)

ban 10,sad ti pričaš o nečem desetom.ima na prethodnoj stranici tvoj post di si napisala''doduše ja ih većinu poznajem pa je možda da tog'' i o tome smo razgovarali.ali nema veze...odustajem![sm=smiley36.gif]

Ben 10 -> RE: Porodilište Mostar (17.5.2010 15:03:44)

Ja ,ja se slažem da sam rekla da ih poznajem većinu ,ali nisam rekla da ih poznajem sve u Brankovcu...

malena. -> RE: Porodilište Mostar (17.5.2010 16:39:42)

moja nevjesta je rodila na carskji u brankovcu.doktor joj je bio dobar sve pohvale.dr redzic.al ona je bila uzasno po citavu noc joj je plakala beba a niko od sestrica joj nije pomagao...uzas.a nije mogla nista sama.treci dan su je pustili iz bolnice.sto jue premalo s obzirom da je rodila na carski.kuci je bilo uzas.nije nista mogla sama.trebali smo svi biti oko nje,a sta da nije imao ko.treba najmanje sedmicu ostat zar ne...

Ben 10 -> RE: Porodilište Mostar (17.5.2010 17:22:30)

Draga malena,ja sam se 2 puta porodila na cr(prvi put-Šuko I Sarić,a drugiAdemović I Šetka) i niko mi nije pomagao kući.Prvi put mama i jeste mada je radila...a drugi niko jer mi je muž taman počeo raditi onaj dan kada sam ja rodila i nije mogao dobiti slobodno.Sve sam sama.Oba puta sam u ponedjeljak uveče rodila ,a u petak izašla.Ako je sve ok ,nema temeraturu,jake bolove ,imaš stolicu i vjetove,ustaješ se i ideš u wc samostalno,nema razloga da ležiš više od 5 dana.Što se mene tiče još bi 5 cr mogla izdurati bez problema...A to je sve od osobe do osobe ,ako se razmazi tako joj i bude,nemoj me pogrešno shvatiti...Ja imam lijepo iskustvo sa cr ,ali sve što sam do sada napisala to je samo moje iskustvo ničije drugo...Ima osoba pa i prirodno loš prođu i treba im pomoć.

š t a -> RE: Porodilište Mostar (17.5.2010 19:37:02)

ne kužim ovaj kurs nikako sve su to nabacili u 8 časova i da im za to dam 100 km e pa nedam! A svugdje je taj kurs džaba samo mi vazda mimo svjet
  A i ko će me vozit i čekat ako muž radi...
Pa kad se mogu dovest do bolnice sama mogu i rodit!
Za to se na fakultet ne ide i sve su mi rađale dosad bez kursa pa i ja ću.... [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

milenium -> RE: Porodilište Mostar (17.5.2010 19:42:30)

IZVORNA PORUKA: š t a

A i ko će me vozit i čekat ako muž radi...

sve i da te ima netko vozat i čekat na kurs ne možeš pristupit bez partnera,jer nakon ovog kursa partner sudjeluje tj prisustvuje porodu a to ne može ako nije dolazio na tečaj tj kurs. kurs jest koristan ali kad bi bio u normalno vrijeme i manja cijena.a ovi iz daljega će dati još 100 za gorivo[sm=hudicek1.gif]

Mila_80 -> RE: Porodilište Mostar (4.6.2010 12:01:02)

Da li se u Brankovcu mogu koristiti svoje spavačice ili se moraju nositi njihove bolničke

mamyca -> RE: Porodilište Mostar (4.6.2010 12:19:39)

Ja koliko znam,mozes ponijeti svoje spavacice.

Anoniman -> RE: Porodilište Mostar (5.6.2010 9:31:26)

Na B.Brijegu ima epiduralna samo sto je navodno zene nece[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] informacija stigla od zene koja radi u operacijskoj sali na ginekologiji[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 

Ben 10 -> RE: Porodilište Mostar (5.6.2010 10:40:13)

IZVORNA PORUKA: Mila_80

Da li se u Brankovcu mogu koristiti svoje spavačice ili se moraju nositi njihove bolničke

MOglo se ,e sada da nisu nešto promjenili,znaš da uvijek imaju nekih pravila novih.Ponesi ti ,pa i ako nedaju ,možeš i u onoj njihovoj izdržati jedan dan poslije poroda.

Mostarka* -> RE: Porodilište Mostar (5.6.2010 13:13:08)

Ja sam imala svoje ali su me presvlacile (carski pa je bilo vise dana)  svoje, isto tako za dijete nisu me ni pitale vec presvlacile dijete u svoju odjecu. Ali odjeca je stvarno bila cista ispeglana i mirisna. Tako da se ne brines.

Romali -> RE: Porodilište Mostar (5.6.2010 13:15:18)

Mila, ja sam nosila samo svoje. Imala sam ih 3.
Odmah obukla svoju, one ponudile bolnicku, odbila i sve ok.

Paoly -> RE: Porodilište Mostar (8.6.2010 20:32:07)

ja opet zaboravila pitat svog gina jel ima epiduralna..al tek smo na pola puta ima vremena..moje curke koja me je fobija od poroda držala jedno vrijeme sad je podnošljivo..

r o k o -> RE: Porodilište Mostar (20.6.2010 18:21:59)

Drage moje ja sam po prvi put na ovom forumu,imam zakazan cr a raditi će ga dr Bušić,dali ima netko da je imao ugovoreni i kakvi su uvjeti u novoj bolnici što se toga tiče...i ako nije problem dali mi netko može detaljnije opisati to iskustvo :)

š t a -> RE: Porodilište Mostar (20.6.2010 20:42:10)

Dragqa ova tema ti je skoro pa napuštena, probaj negdje drugo. Meni je termin 5.7. dr Tanović mi vodi trudnoću. SREĆNO!!!!!

anitaMO -> RE: Porodilište Mostar (20.6.2010 21:44:30)

od nas mostarki nije skoro niko na carski radjao tako da ti ne mogu odgovoriti.za Bušića ti mogu jedino reći sve najbolje.

r o k o -> RE: Porodilište Mostar (21.6.2010 11:04:49)

Hvala,meni je inače termin 01.07 ,al je bebica na zadak pa zato idem na carski...i meni je dr Bušić legenda :) ,pozdrav i puuuno srećeee

milenium -> RE: Porodilište Mostar (21.6.2010 11:12:46)

sporty mama iz mostara je rodila na carski,možda se javi na ovu temu[sm=smiley1.gif]
jedino što ja znam da mu para moraš puno pripremit[sm=smiley36.gif]
jednu je ženu trebao porodit na carski i hajde,pripremili je sve,uspavali,muž kad je došao lovu dao njemu a porodio je netko sasvim treći-nije bušić,nešto mu iskrslo,čovik otišao a lovu uzeo(1000 KM)[sm=smiley13.gif]

Ben 10 -> RE: Porodilište Mostar (21.6.2010 11:52:05)

Ja sam rodila na CR,ali u Brankovcu.već sam pisala.Samo hrabro,nemoj se prepadati ,nije to ništa strašno.Sve će biti uredu.

r o k o -> RE: Porodilište Mostar (21.6.2010 14:25:01)

1000 KM?????????? aaaaaa prvi put čujem da je netko dao toliko,majko mila to je krađa!!!! dajte ja i nemam pojma kolika se cifra daje za cr,koliko ste vi davale??? uh zanesvjeti me ova cifra!!!

milenium -> RE: Porodilište Mostar (21.6.2010 14:28:37)

roko ja mislim da postoji neka tema''''koliko novca dati na porodu''''tako nešto,pa su tamo ženice razmjenjivale iskustva i pisale kolko su davale itd.znam samo da je carski skuplji od običnog.većinom oko 500.
ali ja im nebi dala ništa,to im je posao!

r o k o -> RE: Porodilište Mostar (21.6.2010 14:32:32)

ok hvala milenium :)

Mostarka* -> RE: Porodilište Mostar (21.6.2010 16:21:04)

Moj CR je radio DR. Saric u Brankovcu i nije uzeo ni marke. Ama bas nista, samo sam mu poslje otisla u ordinaciju i odnjela bocu pica, parfem i cvijec kao eto bar neki znak. Znam da ih to kvari ali pocastim i frizerku pa sto ne bi i doktora

š t a -> RE: Porodilište Mostar (21.6.2010 17:50:03)

ma za šta da mu da 1000 km!!! nemoj slučajno ni marku, oni svi jednako rade, nek se nada da će na kraju dobit a ti mu samo mahni!!!!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>