|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodilište Mostar
26.2.2010 20:34:21   
tinkyyy

što su nam se svi ušutili ili nam nema trudnica novih na forumu da malo proćaskamo o svemuuser posted image
Hepi al si ti trudna?koliko?
iskustava sa ginekologije u mostaru nemam,imat ću valjda uskorouser posted image
još koji dan i ulazim lagano u 9.mjuser posted image ahhh nemogu vjerovati,pa zar već,wow!!!
ja si torbu još nisam spremila,sve se mislim šta da u nju spakujemuser posted image
već me hvata strah user posted image uhhhhhhhh

(odgovor članu Hepi)
Neposredna veza do poruke: 476
26.2.2010 20:38:28   
marinčii
IZVORNA PORUKA: Hepi

Da li itko ima novih utisaka iz Mostarske ginekologije?
ja sam posle poroda ležala  3 dana na ginekologiji i mogu ti reći da su mi sestre koje gore rade bile dobre za razliku od onih sa porođajnog koje su bezveze 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Hepi)
Neposredna veza do poruke: 477
4.3.2010 22:00:34   
š t a
IZVORNA PORUKA: tinkyyy

hej curice moje,pa gdje ste mi vi??btw SRETNA VAM NOVA 2010 GODINAuser posted image
ej da vam reknem,bila ja jučer u d.z na redovnom pregledu i potrefio dr,Zadro,moj prvi susret s njim i moj dojam je super,extra doktor je bio,bile su i neke studentice i baš je bio ljubazan i rječit i onako sav okuser posted image
al kad je došao do spola pita on njih hajde mi kažite koji je beba spol i one govore curica i samo jedna kaže muško,a ja sva u čuduuser posted image
čekam dr.da ih ispravi,ja već 6 mj.mislim da je muško,ma ne mislim nego znam,4 dr,su mi rekli da je muško i sve babe u okolici a one sad da je curica i on kaže,ma bravo,je curica je i ako bude sreće imat će zelene oke na mamuuser posted image ja u komi,tatin sin je odjednom postao tatina princeza,heheheeh a već sam kupila neke stvari, a dr,Bušić mi dva puta do sad rekao da je muško a ovaj jučer 100% tvrdi da je curica i pokazuje mi spol na uzv,a ja sad nikom ne vjerujem i ići ću po još jedno mišljenje privatno jer sam sad stvarno zbunjena totalno,hm hm

DRAGA MOJA UZ DUŽNO POŠTOVANJE, JA TOM TZV. DOKTORU ZADRI user posted image NIŠTA NE VJERUJEM, ON JE MENI REKAO SVAŠTA PA I DA ĆU TEŠKO OSTAT TRUDNA, A ZAHVALJUJUĆI DRAGOM BOGU I DOKTORU TANOVIĆUuser posted image   JA SAM U ŠESTOM MJESECU TRUDNOĆE. MOJ TI JE SAVJET NE SLUŠAJ GA

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu tinkyyy)
Neposredna veza do poruke: 478
4.3.2010 23:07:17   
sporty mamaa
I tinkyy dozna li spol, je li princ ili princeza... A za stvari koje trebas ponjeti najbolje ti je ponesi ono osnovno a sve ti muz moze donjeti poslije(kod mene je bio carski i vucali mi stvari tamo vamo, katastrofa) bas je bilo sve neorganizirano, prakticki nisam imala gdje ostaviti torbu dok su mi stavljali kateter i vadili nalaze... Ma bas bezveze nadam se da je sad stanje bolje... P.s. Odoh malo OT vidim ima vas novih iz mostara, ajte na temu druzenje u mostaru da se upoznamouser posted image user posted image

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 479
11.4.2010 21:03:50   
mar19
Moje porodiljno iskustvo u novoj bolnici na BB je sljedeće: vodio me dr Knežević privatno, nikad mi nije izmjerio tlak i izvagao me, sama sam to pratila. Na sredini trudnoće sam skontala da mi je tlak povećan i rekla sam mu to na sljedećem pregledu.
Nije se puno bio zabrinuo izmjerio ga i bio mi je na granici sa visokim. Taj i sve ostale preglede sam mu morala napominjati da mi ga mjeri jer me bilo strah posljedica za bebu.
Dva tjedna prije termina me ostavio u bolnici jer sam slučajno otišla po uputnicu u ambulantu za pregled i dr u ambulanti mi je izmjerio tlak bezveze radi preventive jer je vidio da sam trudna. Bio mi 160/110. Podhitno me poslao u bolnicu. Tu me Knežević drsko primio ko "nije tebi ništa šta si se prepala aj lezi kad si navalila". Eto mu rečenice.
Tlak mi odmah spao dali mi neku tabletu. Uglavnom više mi se nije pojavljivao i posjećivao me, ja umirala od dosade zdrava dobro se osjećam a on neće da me pusti kući. Pojavi se samo na viziti kratko i nestane. A cijelu trudnoću vodila privatno kod njega pregled 40km, 3min unutra budeš, grozno.
Na kraju me zabolilo u 12h ponoći sama cijelu noć trpila bolove, sestra odvratna Lidija mi došla u 4h napala me da izmišljam trudove. Nije mi se poslije toga niko pojavio do 9h ujutro do vizite i tad me dr. Tanović pregledao i uputio u rađaonu. Tamo opet sama malo na ctg malo hodala nigdje nikog i na kraju kad sam više osjetila da ne mogu izdržati zovem sestru da rađam a one tek traže dr. Mišića bio je na smjeni. On je ok, što ga ja znam tih 10min poroda ostalo sam sve obavila sama. Prvorotkinja sam bila. Hvala Bogu sve je ok prošlo. Sestre su grozne u tih 15 dana ležanja sam se svega nagledala i naslušala.
ZNAČI SVI SU ONI OK KAD JE OK TRUDNOĆA I KAD SE DOBRO ZAVRŠI. A ŠTA KAD SVE POĐE KRIVIM PUTEM RADI NJIHOVE NEMARNOSTI???????? KO JE ONDA KRIV, DOBAR, LOŠ,...????

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 480
11.4.2010 22:58:17   
milenium
dobrodošla mar19.
znaš u čemu je problem,nisi im dala dovoljno para ili nisi dala nikako.jer tako ti tu sve funkcionira.ovo što si ti pisala isto koda je pisala jedna moja poznanica,ma sve isto.isto joj je trudnoću vodio knežević,tlak joj nijednom tjekom trudnoće nije mjerio niti vagao.a na pregled mu je svaki šla privatno i davala 40 km.a inače dr.Kneževića vodi glas da je PAREŠA TEŠKI!
a i sestre,neće ni da te pogledaju ni vode da ti pruže ako im nisi kupio pola kg kave i bombonjeru.tako je to nažalost kod nas.čini se da ih i mi moramo dodatno platiti da rade svoj posao.žalosno.ja se sjećam kad sam ja rodila nijedna mi sestra nije dodala vode(ili zaborave ili im lijeno,ili šta li),jedna čistačica mi je dodala vode dok sam još ležala na hodniku one stare bolnice.
A ona sestra-babica Ružica,ona deblja,ono nije čovjek,pojma ona nema,niti je znala kad imam trudove niti kad nemam,dr zovnula u zadnji čas...user posted image

(odgovor članu mar19)
Neposredna veza do poruke: 481
11.4.2010 23:27:48   
Ben 10
Moja zaova je išla kod Kneževića i nikada joj nije izmjerio tlak niti izvagao.Meni je to čudno,davala mu pare privatno i svaki porod po 100Km,a imala je 4.Ako nije bio on na porodu dala je nekome drugome ,ali prvo njemu da on kaže da je pripazi.Neznam čovjeka ,ali po njenoj priči lova i lova sve radi...
Ja sam se porodila u Brankovcu dva puta i nikome markice nisam dala ,a imam super iskustvo sa oba poroda...

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 482
12.4.2010 11:47:43   
mar19
Koji su to igrači, pareše..... Knežević i Vajdana su glavni, uz njih su Zadro i Tanović, pa svi ostali. Ne mogu smisliti Bušića, biće da im se nekad nešto usprotivio.
Takmiče se ko će ti zapasti na smijeni i ako ti je termin odmah ti daju drip, gel samo da rodiš na njihovoj smijeni. Sad znam značenje one rečenice:" Ne idi dok te dobro ne zaboli " naravno ako je sve ok.
Od sestara je najbolja Angela, duša od žene, jedina koja će pomoći i uvijek izaći u susret bez da galami i dere se.
Sad kad bi bila opet trudna ne znam kod koga bi vodila trudnoću, jer su svi isti i u jednom talu. Grozno!!!!!!
Ne boj te se, vi koje trebate roditi. Svak ima svoje iskustvo. Možda vaše neće biti ovako. Sretno vam. Mislite na bebicu i to će vam dati snage. Najljepše stvorenje na svijetu.

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 483
12.4.2010 12:10:59   
noaa
mar19 dobro nam doslauser posted image tek sad vidim da sam prava sretnica jer mi je Busic vodio trudnocu i sasvim slucajno sam dobila trudove kad je on bio na smjeni,niti jednom nije podigao glas na mene a stvarno sam radila gluposti na porodu..ja za njega imam samo rijeci hvale a za citavu trudnocu nije dobio dinara od mene niti mi je naslutio da trazi.ovo je moje iskustvo.

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu mar19)
Neposredna veza do poruke: 484
12.4.2010 13:14:23   
Paoly
nije moje iskustvo al je mi od neviste..trudnoću je vodio dr.Zadro (vodi sad i moju meni je on preodličan ne bi ga mjenjala za sto drugih) a porodio ju Bušić,on je rađala više od 12 sati beba se nije htjela spustiti namučila se zaista.e sad ja sam čula da Bušić zna bit grub a ona ima za njeg samo rječi hvale,da je bio jako strpljiv ama sve za 5! je da je brat poslije poroda mogao vidit ženu tek nakon što vidi njega u prijevou tutne mu u džep al ona kaže da je itekako zaslužio!

mene zanima jel daju epiduralnu ako se prije dogvori?molim da ako itko zna da odgovori ..hvala!

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 485
12.4.2010 14:42:51   
noaa
Paoly ovaj dio poslije poroda je ocito istiuser posted image za epidural nisam cula da ima al jedna sto je rodila kad i ja je nekog tamo zena user posted image pa ona nije radjala gdje i mi to znaci u onim boxovima nego su je negdje odveli pa kad se vratila s bebom izgledala je kao da je bila u spa centru ne na porodu sto me navelo da posumnjam da ima epidural za pojedine.

(odgovor članu Paoly)
Neposredna veza do poruke: 486
12.4.2010 18:18:36   
mar19
Ne vjerujem da ima epidural, osim možda za pojedine g-đe naravno. Nema za obične rodilje. A što se tiče plaćanja i davanja mita, svi oni uzmu pare. I moj je muž dao pare Mišiću a nikad ga nismo vidjeli ni znali za njega do tada. Ne stide se uzeti, barem reknu hvala hahahahhauser posted image . Znači treba davati svakome i kad vodiš trudnoću i kad rodiš i kad se ne daj Bože nešto zakomplicira....... Ja još nisam čula ni jednog da nije uzeo ili pitao!

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 487
12.4.2010 19:04:01   
Ben 10
Ja reko porodila sam se na cr u Brankovcu dva puta i nisam nikome ni marke dala.Čak u prvoj trudnoći sam imala problema i mm je sa dr Šukom sjeo i razgovarao pitao treba li šta dati da to bude uredu.On je rekao ni slučajno,ali će sve biti uredu.HvalaBogu i bilo je...

(odgovor članu mar19)
Neposredna veza do poruke: 488
12.4.2010 20:23:23   
Paoly
nevista mi rodila ima 3 mj.i ona tvrdi da ima epiduralna samo se treba prije dogovorit i potpisat papire da se odričeš odgovornosti šta li..ona je provela mjesec dana u bolnici prije poroda sad gdje je to načula ne znam..joj ako ne bude epiduralne ja ću šiznut do poroda od straha jer inače imam fobiju za neopisat ja ne mislim da može bit gore nego što ja zamišljam a opet što je najgore bit će user posted image ne znam kažem od kud ovo njoj za epiduralnu al vjerujem da je točno! ugovori se prije i potpišu ti papiri..

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 489
12.4.2010 21:02:45   
noaa

IZVORNA PORUKA: Paoly

nevista mi rodila ima 3 mj.i ona tvrdi da ima epiduralna samo se treba prije dogovorit i potpisat papire da se odričeš odgovornosti šta li..ona je provela mjesec dana u bolnici prije poroda sad gdje je to načula ne znam..joj ako ne bude epiduralne ja ću šiznut do poroda od straha jer inače imam fobiju za neopisat ja ne mislim da može bit gore nego što ja zamišljam a opet što je najgore bit će user posted image ne znam kažem od kud ovo njoj za epiduralnu al vjerujem da je točno! ugovori se prije i potpišu ti papiri..

paoly posjecas me na meneuser posted image user posted image user posted image user posted image eto ja sam ostala ziva i rodila zdravu djevojcicu al kako sad stvari stoje ne planiram drugo zadugouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paoly)
Neposredna veza do poruke: 490
12.4.2010 21:09:44   
mar19
Ma ne trebaš se bojati. Najbolje ti je prirodno, ko će ti znati znaju li naši dr s epiduralnom. Ja im se ne bih dala, radije prirodno i sve se preživi. Nije to tako strašno, mislim boli, ali nekako skupiš snage i izdržiš. Misliš na bebicu, dišeš, jako važno ne puno vrištati jer gubiš snagu, i samo misliš da će sad brzo biti gotovo i bude. Najljepši osjećaj kad rodiš dijete. NE MOŽE SE OPISATI! Sretno!

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 491
12.4.2010 23:24:55   
milenium
dok je još bilo staro rodilište Mostar nije bilo ni E od epiduralne.e sad kakvo je stanje u ovom novom rodilištu ne znam.još nitko dosad nije spomenuo da to dole ima a znam ih dosta koje su rodile nedavno.
a kao što i sama kažeš to je sigurno bila gospođa od nekog uvaženog doktora.to za nas smrtnike ne postojiuser posted image

a svaki hoće uzet novac jer inače neće te ni pogledatuser posted image

(odgovor članu mar19)
Neposredna veza do poruke: 492
12.4.2010 23:31:45   
Paoly
i ja sad mislim da je ta što je nvisti to rekla bila neka jako za njih cjenjena gospođa pa je morala nekako prekriti svoje zavidno dobro stanje user posted image joj sad mi nije do smijeha ja ću umrijet od straha dok rodim ja sam zaista mislila da postoji epiduralna uz pretohni ugovor ipak ću pitat gina sljedeći put premda zasita sumnjam al ne bi ja bila ja kad ne bi bila sto posto sigurna iako bi mi bilo pametnije da nisam tu čitala i saznala da je nema.baš sam mužu govorila pa u kakvom to mi barbarskom društvu živimo da nam je normalno da se žena tako muči na porodu?!?!

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 493
12.4.2010 23:33:12   
noaa
e sad kad kazu ne vristi da nebi gubila snaguuser posted image ja se vala navristala za sve zene u rodilistu i meni bilo lakse eto kad je porod krenuo meni se cini da su cetvorke bile ja bi to za cas izbacilauser posted image user posted image user posted image user posted image jedino mozda vristanje uznemiruje babice i doktore pa zato to govoreuser posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 494
13.4.2010 0:03:16   
milenium
IZVORNA PORUKA: noaa

e jedino mozda vristanje uznemiruje babice i doktore pa zato to govoreuser posted image

e ovo si dobro rekla.
jer nekim ženama je lakše kad vrište.ta ne vrišti nitko silom.
i ne mora značit da je to gubljenje snage.
ja baš kad sam kupila snagu ja sam u vrisku koristila tu snagu.i bilo mi je 100 puta lakše.
boli me neka stvar ako to nekom smeta.moje je da vrištim ako me volja i ako ja osjećam da će meni tako lakše bit.

paoli javi nam šta ti je gin.rekao.i nas zanima ta informacija.pa eto nek se i to nađe ovdje ako nekoga bude zanimalo.user posted image

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 495
13.4.2010 7:28:52   
Mostarka*
 Ja sam se porodila u Brankovcu i mogu reci da mi je taj period bio kritican. Porodila sam se hitnim carskim (Saric i Suko) i to je sve bilo ok za razliko ud sestara koje sam morala trpiti nekoliko dana. Katastrofa su. Toliko su se izivljavala na nama dvijema  u sobi da sam preplakala sve te dane. Trazila da me na moju ruku puste iz bolnice. Jedna glupaca me drugi dan povukla za ruku i pala sam s kreveta i samo sto nisam crkla od bolova na podu dok je ona odala oko mene i govorila "dosta mi vas je vise sta se prenemazete" a sve zato jer je Dr. Saric nesto napao. Jos je bilo takvih sit. Jedna je dok je prala bebu sve udaralanjegovom glavicom od zid i kaze joj moj suprug pazi sta radis (jer je isao s njom) kaze ona neces ti meni govoriti kako cu ga prati. Poslao je u neku stvar. Ko zna kako bih mi dijete zavrsilo da nije bilo sestre s pedijatrije Amre Šendro, kojoj zahvaljujem iz sveg srca. Pomogla nam je kao i sve sestre s pedijatrije koje su bile divne, ali ona je za mene svetica. Jednu citavu noc mi je pomagala da dojim, ispumpavam mlijeko i sve ostalo sto je bilo neophodno, pomaze mi i dan danas savjetima, i sve sto je ikada meni rekla kao savijet je kod moje bebe upalilo. Od stucanja, temperature, previjanja, hranjenja , odrzavanja i higijene. Svaka joj cast i nemam nacina da joj zahvalim dovoljno koliko zasluzuje

Najvazniji dani u zivotu 11.01.2009. god- rodjenje mog prvog malog bebaca i drugog bebaca 31.07.2014, god,

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 496
13.4.2010 7:52:33   
Mila_80
joj stvarno sam do sada čula samo najgore priče o sestrama iz brankovca...a ima da ih sve pobacam tamo kad dodjem ako mi samo nešto ružno kažu ili sa bebom budu nemarne ...joj jesam strašnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mostarka*)
Neposredna veza do poruke: 497
13.4.2010 10:13:08   
Ben 10
Mene su u prvoj trudnoći porodili Šuko i Sarić,a u drugoj Ademović i Šetka...Što se tiče dr nemam neke zamjerke,malo na Ademovića jer glumi nešto,a ostali su super...Sestre ,stvarno ni sa jednom nisam imala problema ,šta god sam tražila donjele su mi ,kada god sam rekla da bebu mi dodaju,dodale su,kada sam rekla da ga presvuku ,presvukle su ga.Ja sam u prvoj trudnoći ležala 28 dana na ginekologiji,samo je jedna sestra bila odvratna i čini mi se da se zove Elvira ,sada kada sam se porađala nisam je vidjela...
Ja stvarno imam super iskustvo ,mada ih većinu poznajem iz grada ili komšiluka...Sestra Dunja je sa mnom sjedila čitavu noć poslije cr i pričala,čak mi uključila i radijator još jedan jer je bilo prohladno.Sve je i do nas porodilja,znamo i mi biti malo bezobrazne,ali bože moj...
Sa mnom je ležala jedna iz Jablanice,neće žena da stavi bebu da doji i gotovo ,svim silama su sestre pokušavale ,ali ona ne i ne  i još govori bebi,kupiće tebi mama šta god hoćeš samo prestani plakati.KO da je beba razumije.Dizala mi se kosa na glavi od nje.Na kraju je otišla i kupila AD mlijeko i dala bebi,mada su sve sestre i dr pokušavali da doji,a ima mlijelka curi joj.
Ja još jednom kažem nisam ni sa jednom sestrom imala problema...Do duše ja ih i nisam morila sve sam uradila sama što sam mogla,i bebu uzeti,podojiti...Sjećam se jedana sestra je došlana smjenu i u viziti govori meni ti si nova,ja kažem kakva nova sutra idem ,ona zinula,pa nisi me upratila jer te nisam za svaku sitnicu zivkarala.
Njih je malo na ginekologiji koliko imaju posla...

(odgovor članu Mila_80)
Neposredna veza do poruke: 498
13.4.2010 10:37:15   
Mila_80
Ben 10 hvala ti, u zadnje vrijeme čujem samo loše priče za Brankovac i sestrice pa me uhvati neki strah a sad mi malo lakše kad čujem i pozitivna iskustva :)

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 499
13.4.2010 10:44:56   
Ben 10
Misli pozitivno i tako će da bude.Nemoj o tome da razmišljaš puno,nije sve tako crno.Ima žena koje ocrne dr i sestre ,a u stvari nije tako.I nemoj nikome da daješ do znanja da ćeš ih častiti ili im uletiti nešto,onda očekuju,već ako vidiš da je neko dobar bio i zaslužio to uradi tek kada pođeš kući...

(odgovor članu Mila_80)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *