|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodilište Mostar
13.12.2009 21:30:51   
tinkyyy

šta je mamice niste mi baš aktivneuser posted image user posted image user posted image nigdje vas

(odgovor članu tinkyyy)
Neposredna veza do poruke: 451
13.12.2009 21:51:44   
anitaMO
kojeg si dr. izabrala.

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu tinkyyy)
Neposredna veza do poruke: 452
14.12.2009 17:55:39   
tinkyyy

draga anita još nikogauser posted image user posted image user posted image
nisam pametna dal uopće da idem kod privatnika igdje jer stvarno imam fobiju od njih..idem mjesečno u dom.z na pregled i čekam almu valjda će počet raditi privatno u 2.mj.ako je sve ok.zvat ću je krajem ovog mj.da joj čestitam i pitam je kad će početi a do tad u dom.z..nadam se da neću imati problema ako dođem rađat na bb sa njenim nalazima-naravno to je u slučaju da me ona ne mogne poroditiuser posted image user posted image user posted image
nisam baš upoznata sa tobom,jel si ti trudilica,trudnica ili već mamica?user posted image

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 453
26.12.2009 0:07:24   
magnolija*
IZVORNA PORUKA: tinkyyy
čekam almu valjda će počet raditi privatno u 2.mj.ako je sve ok.zvat ću je krajem ovog mj.da joj čestitam i pitam je kad će početi

Jel to sigurno da Alma pocinje u 2.mj ?
Ako sta sigurno saznas, javi user posted image

E. vole te mama i tata !!!

(odgovor članu tinkyyy)
Neposredna veza do poruke: 454
26.12.2009 0:40:09   
tweety
Ja čula da će u januaru nekad,samo mi to nešto previše rano??? user posted image

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

(odgovor članu magnolija*)
Neposredna veza do poruke: 455
26.12.2009 11:49:52   
magnolija*
pa kad ce prije? user posted image
ako je tako, super user posted image

(odgovor članu tweety)
Neposredna veza do poruke: 456
28.12.2009 20:01:38   
tinkyyy

meni je rekla da će početi krajem 2 mjeseca ako joj bude sve ok..neki sam joj dan srela mamu i kaže da je sve super,alma rodila curicuuser posted image ,kući su i sve 5
zvat ću je za koji dan pa javim al mislim da će početi u 2 mj.raditi-jedva čekam!user posted image

Neposredna veza do poruke: 457
29.12.2009 23:52:36   
magnolija*

meni je rekla da će početi krajem 2 mjeseca ako joj bude sve ok..neki sam joj dan srela mamu i kaže da je sve super,alma rodila curicuuser posted image ,kući su i sve 5
zvat ću je za koji dan pa javim al mislim da će početi u 2 mj.raditi-jedva čekam!user posted image

pa to je odlicna vijest!   nek je i porod prosao kako treba user posted image user posted image

pozz

(odgovor članu tinkyyy)
Neposredna veza do poruke: 458
6.1.2010 13:10:59   
tinkyyy
hej curice moje,pa gdje ste mi vi??btw SRETNA VAM NOVA 2010 GODINAuser posted image
ej da vam reknem,bila ja jučer u d.z na redovnom pregledu i potrefio dr,Zadro,moj prvi susret s njim i moj dojam je super,extra doktor je bio,bile su i neke studentice i baš je bio ljubazan i rječit i onako sav okuser posted image
al kad je došao do spola pita on njih hajde mi kažite koji je beba spol i one govore curica i samo jedna kaže muško,a ja sva u čuduuser posted image
čekam dr.da ih ispravi,ja već 6 mj.mislim da je muško,ma ne mislim nego znam,4 dr,su mi rekli da je muško i sve babe u okolici a one sad da je curica i on kaže,ma bravo,je curica je i ako bude sreće imat će zelene oke na mamuuser posted image ja u komi,tatin sin je odjednom postao tatina princeza,heheheeh a već sam kupila neke stvari, a dr,Bušić mi dva puta do sad rekao da je muško a ovaj jučer 100% tvrdi da je curica i pokazuje mi spol na uzv,a ja sad nikom ne vjerujem i ići ću po još jedno mišljenje privatno jer sam sad stvarno zbunjena totalno,hm hm

Neposredna veza do poruke: 459
6.1.2010 14:56:21   
iv@ncica
ehej  sretno  ti  draga..haj  bona  nek  je  beba  dobra...na  kraju  ne  pitas  sta  je  hehehhe,,,i  nek  ti  sve  fino  prođe...ja  sam  isla  kmod  dr, Knezevica  privatno,  ispocetka  u DZ. pa  ko  zapane...a  na  porodu  me  zapao  dr.Misic  koji  je  super,  a  ja  ga  na  zadnjem  tiskanju u  trenutku  poroda  opalila  nogom  hahahahuser posted image user posted image user posted image ,  naso  mi  se  na  putu.i  babice  su  dobre  i  rodiliste..pogotovo  sestra  Ruzica  da  mi  nebi  nje  i  sad  bi  rađala  hehehhehehe...samo  sto  ti  poslije  niko  nista  kad  rodis  i  kad  te oodvedu  u  sobe..onako  jadno  malo  bude..
a  da  mi  je  muz  bio  kraj  mene  i njega  bi  mlatnula  isto  hehhehehe,,,

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu tinkyyy)
Neposredna veza do poruke: 460
6.1.2010 15:05:02   
anitaMO
ivančice ja i ti se znamo,dodala si me na fb.user posted image

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 461
6.1.2010 22:44:49   
iv@ncica
naravno anita..zaboravih ti javiti,,ali si skuzila user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 462
10.1.2010 12:10:22   
noaa
tinkyyy zeno,rodit ces a necemo otici na kavuuser posted image user posted image user posted image cuj rekao ti da je curauser posted image user posted image ma dobro si ti mojoj prijateljici cijelu trudnocu govorili da je musko i rodila curicu,tako nam je jadna Gabi prvih mjeseci bila sva u plavomuser posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 463
12.1.2010 12:09:01   
magnolija*

Ima li ista novo  za nasu Almu?

(odgovor članu tinkyyy)
Neposredna veza do poruke: 464
16.1.2010 12:46:07   
tinkyyy

draga noaauser posted image izgleda da si nam dobro rekla,hehehe ja ću se poroditi bez naše kavice..ma neeee,sad više ne radim i obavezno se moramo dogovoriti za kavicu al sa malom princezom,lovit ćemo jedan od ovih lijepih i malo toplijih dana...važi li?dog.ćemo se preko pp kad i gdje,ma moramouser posted image
drage moje cure Almica nam počinje raditi 1.2-ma boginja!ja sam se već naručila i to odmah taj dan u 16.20huser posted image -jedva čekam!

Neposredna veza do poruke: 465
16.1.2010 20:26:09   
noaa
moze tinkyyy javi se na pp,mozemo razmjeniti i br.mobitelauser posted image ja se zabrinula gdje si?

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu tinkyyy)
Neposredna veza do poruke: 466
24.1.2010 15:17:16   
tinkyyy

već dugo nema nigdje nikogauser posted image pa gdje ste mamice?šta ima novo?kako ste?
imam pitanje za mamice koje su rodile gore u novoj bolnici-e šta nam treba od stvari za gore?nemam pojma o tome i nebi volila gore ponijeti i šta netreba,bezveze pa me prosvjetlite ako ima koja dobra dušica vremena i živaca da mi napiše sve,i baš hvalauser posted image

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 467
24.1.2010 15:42:40   
milenium
pa treba ti sve šta i za staru bolnicu,jer iako je ovo nova desi se da nekad nema tekućeg sapuna pa eto ponesi i to,ulošci vir 80,maramice,papuče,češaljitd.a imaš temu o tome mislim da se zove što sve ponijeti u rodilište tako nešto...

(odgovor članu tinkyyy)
Neposredna veza do poruke: 468
24.1.2010 16:32:12   
tinkyyy

hvala milenium,mada neznam ni šta je trebalo ponijeti za staru bolnicu al budem se snašla..naći ću je tu temu,u svakom slučaju tnxuser posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 469
24.1.2010 18:26:30   
Mara
Ne sjećam se jesam  li već pisala  ali evo šta sve treba za Mostar:
Uglavnom za bebu ti treba: 1 paket pempasa (30 kom)maramice i iva krema. Za tebe treba: WC papir (2-3 role), obicne i vlazne maramice,  2-3 para carapa,papuce ( ja sam imala klompe),  gel za tusiranje, pasta + cetka za zube,cetka za kosu, stapici za usi, PVC casa (3-4-komada za svak slucaj), 2-3 peskira (sutradan neka ti muz ponese druge ciste ), 3-4 paketa VIR ulozaka+ gacice (mozes i obicne svoje , glavna je fora da ih nemas na sebi kada vizita dodje),  grudnjak za dojilje + ulosci (imas u Kozmu ili DM-u  ih kupiti).Dezodorans , labelo i kremu za ruke. koja gumica za kosu i kopčica. Ako ti bude trebalo a mozda ne bi bilo lose i da odmah kupis PURE Lan kremica ili Avent krema za  bradvice, mala tuba.Ne treba ti pidzama, oblacis njihove spavacice koje su fine pamucne i poprilicno su nove. Ogratč i mogao dobro doći, pošto je zima ne znam kakvi su sa grijanjem. Dok si jos doma namiri presvlak za bebu kad podjete doma  kao i presvlak za sebe. Još u ručnu torbicu stavi: flašicu vode, čokoladici, bombone i žvake. Nek se nađe.
I to je to!

L´amore basta a se stesso...

(odgovor članu tinkyyy)
Neposredna veza do poruke: 470
24.1.2010 20:28:52   
milenium
meni je trebalo 5 paketa vir uložaka a bila sam samo 2dana u bolnici.nije da sam puno krvarila ali sam redovito mjenjala radi rane i higijene.user posted image

(odgovor članu Mara)
Neposredna veza do poruke: 471
25.1.2010 13:34:37   
tinkyyy

mara hvala ti punoooouser posted image sve sam popisala i bacam se na kupovinu,kissić

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 472
25.1.2010 13:37:18   
milenium
ne zaboravi mob ili fotoaparat.i labelo.

(odgovor članu tinkyyy)
Neposredna veza do poruke: 473
25.1.2010 15:30:09   
tinkyyy

mileniumuser posted image hvala ti puuuno..labelo je bilo i gore napisanouser posted image svakako foto moram ponijeti,uhhhh
ma ima meni još do poroda al volim da znam unaprijed i da se pripremamuser posted image
sad sam trudna 30tj.user posted image al proletit će to..

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 474
26.2.2010 11:06:26   
Hepi
Da li itko ima novih utisaka iz Mostarske ginekologije?

(odgovor članu tinkyyy)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *