|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodilište Mostar
9.12.2009 21:11:40   
milenium
IZVORNA PORUKA: marinčii

pa sad su odvojene svaka ima svoju rađaonu i onako nisu ni mala ni velike ,a prije toga si u prostoriji velikoj sa 4 kreveta na kojoj piše "prvo porođajno doba",ma sve je to fino uređeno al bogme đžaba kad su baš neljubazni

i do kad budeš u tom ''prvom porođajnom doba''?do zadnjih 5 minuta ili?

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 426
9.12.2009 21:12:57   
noaa
Eh nedaj vam Boze u onoj muci i trudovima gledati kako nekog gotive a ti se deri svetom petruuser posted image user posted image nas 5 je radjalo a jedna je imala posebni tretman cak ne znamo ni gdje je rodila jer smo nas 4 bile u ona 4 boxa,polako sumnjam da je dobila i epiduralnu

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu tinkyyy)
Neposredna veza do poruke: 427
9.12.2009 21:17:01   
milenium
možda je otišla na carski!sad ne kontam ništa,jedni kažu budeš sam više nema boxova drugi kažu nebudeš samuser posted image

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 428
9.12.2009 21:21:50   
noaa
taj box ti je kao mala sobica sve ima u njoj a 4 su jedan do drugog,pa nebi rekla da je gospoja isla na carski kad su je doveli bila je budna i sretna a ja pospana i jadnauser posted image poslije carskog ides na intenzivnu

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 429
9.12.2009 21:25:52   
Rina26
Joj i ja sam imala doli grozno iskustvo samo nedaj Bože nikome

21.10.2006. 12.07.2008.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 430
9.12.2009 22:02:22   
anitaMO
e ja sam zadovoljna sa svime bila milion posto i opet bih rodila u Mostaru.user posted image user posted image user posted image user posted image
2 doktora bila cjelo vrijeme uz mene ,3 došao na kraju.Ružica mi je predobra bila ,sestra Jelica,Marija iz dječje ,Ana,Sanja da ih ne nabrajam sve ,sve sam ih upoznala ostala sam 6 dana na porodjajnom.jednom ću ispričati svoju porodjajnu priču.

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu Rina26)
Neposredna veza do poruke: 431
10.12.2009 8:48:58   
Lamamma
Ma definitivno svakome od nas je potreban drukčiji tretman. Netko voli da mu se tepa, netko ovo, netko ono. Kažem opet, meni su skoro svi bili korektni. Mada se ne čudim da ima svakakvih iskustava.
A što je ranije napisano vezano za prisustvo muževa na porođaju, ja nikad ne bih voljela da mm tu bude. Kad bi vidio šta se ima vidjeti, mislim da bi mu zlo došlo user posted image user posted image user posted image . P.S. Čudim se da svi ginekolozi nisu homoseksualci user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 432
10.12.2009 18:58:38   
tinkyyy

meni je super da muž bude na porodu i da te podržava i olakša ti time što te bodri,dodaje ti vode i doktori odmah drugačije postupaju s tobom,nema ovo-ono kad je muž tu!mm je sam izrazio želju da bi rado bio samnom i hvala mu od srca iako ga ja nikad nebi molila takvo što ako ne želi,rekao je;zašto da ti sama kroz to prolaziš kad ja mogu da ti bar malo olakšam idem s tobom-ja sam ostala u čudu kad je to rekao i bilo mi je stvarno drago,user posted image a pričala sam sa ženom kojoj je muž bio na porodu i presretna je zbog toga bilo joj je puuuno lakše i svi su prema njoj bili super a muž uopće ne vidi tebe dolje niti šta se dolje događa(ni ja to nebi mogla gledat)on je sa tobom sa gornje strane i samo čuje al niš ne vidi zato zašto da mi moj dragi ne pomogne ako može i hvala Bogu hoće!user posted image ljubav je to moja zatouser posted image

(odgovor članu Lamamma)
Neposredna veza do poruke: 433
10.12.2009 19:04:46   
teta berta
IZVORNA PORUKA: tinkyyy

meni je super da muž bude na porodu i da te podržava i olakša ti time što te bodri,dodaje ti vode i doktori odmah drugačije postupaju s tobom,nema ovo-ono kad je muž tu!mm je sam izrazio želju da bi rado bio samnom i hvala mu od srca iako ga ja nikad nebi molila takvo što ako ne želi,rekao je;zašto da ti sama kroz to prolaziš kad ja mogu da ti bar malo olakšam idem s tobom-ja sam ostala u čudu kad je to rekao i bilo mi je stvarno drago,user posted image a pričala sam sa ženom kojoj je muž bio na porodu i presretna je zbog toga bilo joj je puuuno lakše i svi su prema njoj bili super a muž uopće ne vidi tebe dolje niti šta se dolje događa(ni ja to nebi mogla gledat)on je sa tobom sa gornje strane i samo čuje al niš ne vidi zato zašto da mi moj dragi ne pomogne ako može i hvala Bogu hoće!user posted image ljubav je to moja zatouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

(odgovor članu tinkyyy)
Neposredna veza do poruke: 434
10.12.2009 19:54:04   
milenium
IZVORNA PORUKA: teta berta

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Rastopila si me tinkyy

(odgovor članu teta berta)
Neposredna veza do poruke: 435
10.12.2009 20:08:22   
marinčii
IZVORNA PORUKA: milenium

IZVORNA PORUKA: marinčii

pa sad su odvojene svaka ima svoju rađaonu i onako nisu ni mala ni velike ,a prije toga si u prostoriji velikoj sa 4 kreveta na kojoj piše "prvo porođajno doba",ma sve je to fino uređeno al bogme đžaba kad su baš neljubazni

i do kad budeš u tom ''prvom porođajnom doba''?do zadnjih 5 minuta ili?
20 minuta prije neg sam rodila prešla u rađaonu 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 436
10.12.2009 20:12:03   
tinkyyy

teta berta,mileniumuser posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 437
10.12.2009 23:16:12   
Rina26

21.10.2006. 12.07.2008.

(odgovor članu tinkyyy)
Neposredna veza do poruke: 438
11.12.2009 11:35:10   
Lamamma
slažem se da je u neku ruku lakše. ipak ja nešto nisam za to. imala sam mogućnost da prilikom prvog poroda muž bude uz mene, ali nisam htjela. on je bio za to.
znam ja dobro da muž ne stoji dole nego uz uzglavlje, ali nece tako xx sati koliko traje porod. ja sam prolazeći do stola za rađanje nehtijući vidjela žene kako rađaju. nisam htjela, nit sam namjerno gledala, nego ti se dok prolaziš nađe u vidokrugu i stvarno je bljak.
da bi se to uvelo kod nas, moraju se ispuniti mnogi uvjeti. mislim da je kvalitetan tečaj najvažniji.
al opet kažem: pozdravljam svačiju slobodnu volju i definitvno sam za to da se takva mogućnost da našim rodiljama i njihovim muževima.

(odgovor članu tinkyyy)
Neposredna veza do poruke: 439
11.12.2009 21:35:51   
tinkyyy

draga lamamma slažem se s tobom user posted image
al ti kažeš;zašto bi on stajao xx sati dok traje porod?
mislim da je to najmanje što jedan muž i budući tata može da učini za svoju hrabru i predivnu suprugu koja mu upravo svim silama svoga tijela i duha donosi na svijet njegovo dijete,ma njemu je to zaista sitnica!treba da i on bude hrabar i ako treba neka i gleda,sve za ljubav svojoj supruzi,ja bi isto za njega učinila i više,a ne takvu sitnicuuser posted image user posted image user posted image svim tatama ovim putem koji su bili uz svoje supruge na porodu ČESTITAM i svaka čast!prave ste face!user posted image

(odgovor članu Lamamma)
Neposredna veza do poruke: 440
11.12.2009 22:02:29   
milenium

draga lamamma slažem se s tobom user posted image
al ti kažeš;zašto bi on stajao xx sati dok traje porod?
mislim da je to najmanje što jedan muž i budući tata može da učini za svoju hrabru i predivnu suprugu koja mu upravo svim silama svoga tijela i duha donosi na svijet njegovo dijete,ma njemu je to zaista sitnica!treba da i on bude hrabar i ako treba neka i gleda,sve za ljubav svojoj supruzi,ja bi isto za njega učinila i više,a ne takvu sitnicuuser posted image user posted image user posted image svim tatama ovim putem koji su bili uz svoje supruge na porodu ČESTITAM i svaka čast!prave ste face!user posted image

user posted image user posted image user posted image pogotovo rečenica...''ja bi isto za njega učinila i više..''user posted image

(odgovor članu tinkyyy)
Neposredna veza do poruke: 441
11.12.2009 22:09:55   
tinkyyy

mileniumuser posted image
neka se nitko ne nađe uvrijeđenuser posted image dala sam svoje mišljenje i tuđa također poštujemuser posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 442
11.12.2009 22:14:15   
noaa

mileniumuser posted image
neka se nitko ne nađe uvrijeđenuser posted image dala sam svoje mišljenje i tuđa također poštujemuser posted image

neka neka pitat cu te ja kad prituziuser posted image user posted image user posted image user posted image salim se svi koji su probali kazu da je dobro kad je muz s tobom,ja sam prije govorila da nebi da on bude samnom al sad bi razmislilauser posted image

(odgovor članu tinkyyy)
Neposredna veza do poruke: 443
11.12.2009 22:24:47   
tinkyyy

user posted image noice moja-jašta nego dobro!user posted image
nismo si dzaba obećali u dobu i u zluuser posted image zar ne?e pa neka se i dokaže da to nije bilo sam rečeno nego i iz srcauser posted image
ej ma stvarno mislim da je to sitnica za nas kruškice hrabriceuser posted image koje su heroji i volim svog muža što je to prepoznao i cijeni me do daskeuser posted image user posted image user posted image
jao sad sam se baš razvezala o tome,a lijepo sam sve već reklauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 444
11.12.2009 22:29:57   
noaa
tinkyyyy kako te pucaju trudnicki hormoniuser posted image user posted image user posted image volis li ga tako svaki danuser posted image

(odgovor članu tinkyyy)
Neposredna veza do poruke: 445
11.12.2009 22:36:50   
milenium
tinkyy samo se vi volite i daljeuser posted image neka neka,u što ja to volim kad se voliduuser posted image

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 446
11.12.2009 22:42:17   
tinkyyy

user posted image user posted image user posted image user posted image najviše na svijetu all day every dayuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 447
11.12.2009 22:46:29   
noaa

user posted image user posted image user posted image user posted image najviše na svijetu all day every dayuser posted image user posted image user posted image user posted image

pitat cu te ponovo dogodine ako Bogda tamo negdje u 5-om mjesecuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkyyy)
Neposredna veza do poruke: 448
11.12.2009 22:47:46   
tinkyyy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
slobodnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 449
11.12.2009 23:03:27   
tinkyyy

svima vamuser posted image
i laku noć..sweet dreamsuser posted image

(odgovor članu tinkyyy)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *