|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodilište Mostar
24.11.2009 20:40:32   
teta berta
o vidim ima nas jos iz mo, ajmo zene na temu poziv za reimenovanje hercegovki pa da kavenisemo... kad niko nece osim nas paruser posted image pa cemo pricat i o ovome heheh

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 376
24.11.2009 20:42:53   
teta berta
Rina cestitam na novoj trudnociuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

(odgovor članu teta berta)
Neposredna veza do poruke: 377
24.11.2009 20:54:22   
tinkyyy

noice user posted image budem se javila
teta berta ja sam novi kolač i nemam pojma kako vam se priključiti na toj temiuser posted image
a šta ću tek se privikavam pa mi ako možete objasnite

(odgovor članu teta berta)
Neposredna veza do poruke: 378
24.11.2009 21:00:07   
noaa
tinkyy vidis li ti ispod mog posta gdje pise e-mail,pp,album i blokiraj?

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu tinkyyy)
Neposredna veza do poruke: 379
24.11.2009 21:04:10   
tinkyyy

vidimuser posted image

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 380
24.11.2009 21:05:48   
noaa
klikni na pp i posalji mi nestouser posted image user posted image samo nemoj cokoladuuser posted image user posted image

(odgovor članu tinkyyy)
Neposredna veza do poruke: 381
24.11.2009 21:12:25   
tinkyyy

ej poslala sam tiuser posted image a jel ja mogu primiti tu pp?user posted image šta ću kad samuser posted image

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 382
24.11.2009 21:12:58   
tinkyyy

jao meneuser posted image

(odgovor članu tinkyyy)
Neposredna veza do poruke: 383
24.11.2009 21:16:52   
noaa
sad gore gdje ti pise moja ringeraja blinka ti koverta,e to sam ti ja poslala porukuuser posted image user posted image user posted image samo tu kliknes i citaj

(odgovor članu tinkyyy)
Neposredna veza do poruke: 384
8.12.2009 14:37:05   
Mara
Moje iskustvo sa porodilištem BB je super! Ima mana, (sestre su ponekad malkice bezobrazne, pomaže kad im kažes da ni tebi nije baš sjajan dan-mljeko zaštopalo u grudima, beba plače neće da doji) sve u svemu meni je super bilo, imala sam dvije divne cimerice( imale smo apartman user posted image - nas 3 u sobi. Rodila navecer u 10:30, beba bila cijelu noć kod njih, mene fino poslali na odmaranje i zbilja mi je trebalo, mada ni odmor nije jak 2 bebe u sobi ali se bar ne dižeš. Ujutro dovezli bebu, bila malo sa mnom, pa opet na vizitu kod dr. Sarage, presvukli ju, dali joj nadohranu ( to je malu i zeznulo! Oni bi je tamo nasopali jer meni nije dolazilo mljeko, niti sam ja imala pojma kako to funkcionira sa dojenjem), i tako bi Bruna kad bi bila sa mnom samo spavala jer je imala jaku zuticu ,  ko kineskinja malauser posted image
Hrana dobra, čistoća na nivou, svaka čast čistačici, ipak valja održavati sve te sobe i kupatila a ima vala svakakvih žena user posted image  ne zna uložak smotati i u kantu baciti, miša mu šarenoga , niti za sobom saprati kadu, naša kulturauser posted image
Spavaćica je uvijek čistih bilo, kao i posteljine -nju sama uzmeš i promjeniš ili zamoliš cimerice da ti pomognu. Dr. saraga -malo je po meni previše oprezna kad su u pitanju bebe, malo isprepada majke pa je onda i panika malo veća ali mi je OK.
Mene je porodila Dr. Planinićka prvi put ženu vidjela, i babice Ružica, i na stomak mi se bila natakarila neka mlada doktorica: moja pohvala za sve 3user posted image . Bebei je bila omotana pupčana oko vrata , porod protekao brzo i u najmanju ruku bezbolno, epiz.malo više. Jedna sestra mi je pomogla ujutro da se istuširam, i sve u svemu,ja sam bila zadovoljna.
Update za ponijeti u porodilište: WC papir, rola papir,, sapun,  ručnik *2, voda, žvake, čokoladice, pasta +četkica za zube, četka z akosu i gumice i ukosnice  , papuče da vam ih nije žao kasnije baciti, VIR ulošci, gaćice ( možete kupiti  jednokratne da vam ih isto nije žao baciti) , grudnjak za dojilje, Krema za bradavice , labelo ,gel za tuširanje . . Obične i vlažne maramice i čarape.
Ogrtač- možda sada za zimske mame, ljeti definitivno ne treba
Sve ostalo je vam višak.

Za bebu treba: 1 paket pempasa (30 kom)maramice i iva krema.

L´amore basta a se stesso...

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 385
8.12.2009 17:01:33   
milenium
Meni je bila Ružica ako se to ista osoba,katastoooofaaaaaaaa pojma nema!

(odgovor članu Mara)
Neposredna veza do poruke: 386
9.12.2009 9:03:04   
Lamamma
Ružica je (a kako čujem i ostale babice) prva liga. Žena je tako divna i pažljiva a nadasve stručna. Ostala mi je u prelijepom sjećanju.
user posted image za Ružicu.

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 387
9.12.2009 9:11:55   
noaa
Jel Ruzica plava na paz frizura

(odgovor članu Lamamma)
Neposredna veza do poruke: 388
9.12.2009 9:16:22   
marinčii
meni je bila neka Vesna al jadna nije mi stigla pomoć kako su 3 poroda tu nioć bila pa je trčala iz jedne rađaone u druguuser posted image ,ja sam na kraju mislila da ću sama roditi bez igdi ikoga user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 389
9.12.2009 9:22:49   
Lamamma
Nije. Ružica je onako smećkasta, niska i mrvicu deblja. Jako fina.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 390
9.12.2009 9:23:35   
noaa
nas 5 je radjalo u isto vrijemeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 391
9.12.2009 9:32:09   
Lamamma
5? e to mora da je bilo veselo user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 392
9.12.2009 9:35:22   
noaa
Ludilooo ito svih 5 prvorotke,da se pohvalim ja sam bila naj glasnijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lamamma)
Neposredna veza do poruke: 393
9.12.2009 9:39:45   
marinčii
da glasna meni kad sam pošla kući ona sestra veli tebe nećemo zaboraviti bila si posebna,zbog vrištanja naravno

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 394
9.12.2009 9:42:44   
noaa
zato ako ikad vise budem radjala pa mi pokusaju ukljuciti drip sve cu ih pobit..od 2-4:30 samo sam vristalauser posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 395
9.12.2009 9:44:42   
marinčii
ja koliko znam nisam rađala na drip al ko zna toliko sam bila van sebe da su mi droge dali nebi znala,a jeli se mora ležat kad ti daju taj drip,meni su davali infuziju ako u nju nisu toga štrapniliuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 396
9.12.2009 9:47:56   
noaa
jasta si nego na drip,to je ta infuzija

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 397
9.12.2009 10:37:31   
marinčii
IZVORNA PORUKA: noaa

jasta si nego na drip,to je ta infuzija
ama tamo ti niko ništa ne govori đžaba ih pitaš oni sve po svom rade,al ja sam većinu trudova prehodala,jedino ležala dok mi je ta infuzija tekla možda pola sata

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 398
9.12.2009 11:53:46   
denny
gdje ste mostarke user posted image user posted image
nemojte mi na sestre na ginekologiji, tamo mi prija radi i sve će mi ispričat koliko ste stvarno vrištale user posted image user posted image user posted image
nego kad ćemo više na kavu se dogovorit user posted image

L 21.12.2004.
L 10.10.2008.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 399
9.12.2009 11:55:54   
noaa
deny ja nisam nista rekla za sestreuser posted image user posted image samo ona Saragetina mamu jojuser posted image user posted image

(odgovor članu denny)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *