|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodilište Mostar
9.8.2009 19:24:13   
luna77
rodila sam 24.7 u bolnici na CR porodio me tj odradio CR dr Knezević  .sve pohvale i njemu i sestrama,tih 7 dana mi je ostalo u super sjećanju,bebica je počela dojiti,sestre iz dječije sobe su mi pomogle da se nekako naviknemo beba i ja ,beba je svo vrijeme uz mene bila osim ujutro o7-10 zbog kupanja i nalaza eventualno.čak je i pedijatrija Saraga nila susretljiva i objasnila mi sve jer je beba imala sum srca i zuticu...sad znam da nisam pogriješila sto nisma otišla u ST

< Poruku je uredio luna77 -- 9.8.2009 19:25:06 >

(odgovor članu mary27)
Neposredna veza do poruke: 351
13.8.2009 15:54:12   
milenium
Je li tko od vas radio kiretažu u ovom rodilištu i kakvo je stanje što se tiče toga?Jel ima koja Mostarka?

(odgovor članu mamy Sabina)
Neposredna veza do poruke: 352
13.8.2009 15:57:13   
iv@ncica
i  ja  sam  tu  rodila.,  dr.  Mišić  mi  priskočio  ko  zadnja  dva  truda  hehehhe..ali  babicama  svaka  čast..divne  su..da  mi nije  bilo  mnjih  ne  znam  što  bih!!!!

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 353
13.8.2009 19:24:49   
milenium
Itko??

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 354
13.8.2009 22:04:30   
Rina26
Hej milenium ja sam imala dvije kiretraže obe sam radila privatno,nije valjda da i ti moraš

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 355
13.8.2009 22:06:21   
anitaMO
ja sam radila kretažu šta te zanima.

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu Rina26)
Neposredna veza do poruke: 356
14.8.2009 0:12:15   
milenium
poznanica me jedna zamolila da joj na internetu vidim o tome,pa rekoh najbolje da pitam vas.ali vidim da sam na pogrešnoj temi,ljutit će se moderatori.odo ja sad tamo di je tema o tome.

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 357
12.9.2009 21:08:51   
Junior
Ja sam rodila prije 14 dana u Brankovcu...svaka im cast, a posebno dr. Saricu i babici Biseri i Emiri!!!!!!!!!!!!! Cudo su profesionalni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Svaka im cast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 358
22.9.2009 15:57:34   
široki
drage moje mene zanima šta ste nosile za porod u KB mostar zanima me dali ste nosile svoje spavaćice, ogrtače, papuče... Bliži se termin pa me zanima šta spakirati u torbu

Hvala

(odgovor članu Junior)
Neposredna veza do poruke: 359
22.9.2009 16:01:37   
marinčii
široki ja sam rodila prije 2 mjesecaspavačica ti ne treba jer ne daju da se bude u svojoj .a sve drugo što si navela je potrebno i jednokratne gačice su meni baš bile praktične..sretno na porodu

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu široki)
Neposredna veza do poruke: 360
22.9.2009 22:03:56   
iv@ncica
papuče, ogrtač, jednokratne  gaćice mrežaste  su  ti  super, ja  sam  ih  nosila dok  mi rana  nije  zarasla  i uloške od  vate(  dosta  ih uzmi), ručnici, boca  vode  za  prvu  pomoć( što  je  meni  falilo tu  noć-tamo  voda  ne  valja  piti kažu),  kupka,!!!  ostalo  ti  sve  mogu  donijet poslije...i  mobitel  naravno,  ja sam  i fotoaparat  nosila..pa  slikala  bebača  odmah!!!

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 361
23.11.2009 20:10:29   
tinkyyy

pozdrav,ja sam nova trudnica,trudna sam 20.tj i iz mostara sam.do sad me vodila dr.alma humačkić al više to neće moći jer uskoro ide roditi a ja ne znam šta dalje?molim vas da mi objanite kakva je razlika ići na mj.preglede u dom zdravlja i na bb?ja sam već par puta išla u dom zdravlja i dole sam otvorila trudnčku knjižicu,na bb još nisam nikako išla..kad bih mogla birati izabrala bih da me porađa dr.alma pa makar i kućiuser posted image jer je to jedna najdivnija,najtoplija i najhumanija žena koju sam upoznala i moja iskustva sa njom su super ali..pošto žena ide roditi uskoro sad sam u brizi šta dalje?kome?sa dr.tanović imam užasna iskustva a dr.knežević je jedan pohlepni gad kojem je u cilju samo da zaradi.kad mu dođeš na pregled 20 žena tamo,čekaš po sat vremena i naplati ti masno a ne progovori ni riječ sa tobom ko na pokretnoj traci..dr.alma radi privatno u Vatikanu i drage moje morate otići tamo da vidite šta je pregled,oduševit ćete se,ne pretjerujem nego je stvarno tako..evo ja se odmah na prvu raspisala,nadam se da se nitko ne ljuti što sam dala svoje mišljenje i nadam se da me prihvatate u svoje društvo,veliki pozzz svim budućim mamicamauser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 362
23.11.2009 21:23:12   
anitaMO
slažem se s tobom tinkyyy za Almu ,meni niko nije mogao zamjeniti dr.Vesnu Jurić.odem kod Alme oduševila me je ,extra žena.ja stanujem preko puta ordinacije.ja bih na tvom mjestu tražila dr.Mišića meni je on super i bio mi je na porodu.potraži ga na bb.user posted image

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu tinkyyy)
Neposredna veza do poruke: 363
23.11.2009 21:26:28   
anitaMO
dr.Mišić ne pije i još se nije pokvario.pristup extra.a ova dvojica što si ih navela što dalje od mene.

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 364
23.11.2009 22:23:06   
Rina26
Imene je porodio dr.Mišić i bio je super ma nemam prigovora

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 365
23.11.2009 22:30:54   
noaa
Ja moram pohvaliti Dr.Busica,za dr.Misica sam cula sve naj..

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Rina26)
Neposredna veza do poruke: 366
24.11.2009 18:52:33   
tinkyyy

pozzz svimauser posted image
anita mo i ja živim preko puta almine ordinacijeuser posted image msm odmah ondje blizuuser posted image super
hvala na info.budem ga potražila na bb samo neznam kako će reagirati kad sam dole u dom zdravlja išla i od tamo mi je trudnička knjižica neznam jel to ima veze?user posted image msm kako da sad im gore upadnem i evo mene na pregleduser posted image jooj nadam se da to tako može..ma kad sam više sad sva zbunjena,sto više bolnica i odjela da čovijek nema pojma kad i gdje da ide,uf.grrrrr,a jel taj dr.mišić ima i privatno ordinaciju?

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 367
24.11.2009 18:57:00   
noaa
tinki Misic ima privatnu ordinaciju u Capljini a imas li slucajno neku poznanicu ili prijateljicu da radi na Bjelom Brijegu kao medicinska?

(odgovor članu tinkyyy)
Neposredna veza do poruke: 368
24.11.2009 19:11:12   
tinkyyy
a jooooj noa i nemam baš,pogotovo na tom odijelu,imam na nekim drugim al nisu goreuser posted image
a miša mu čuj u čapljini,e šteta!al šta me briga otići ću i vidjeti,pa šta mi mogu?ko da je bitno otkud mi je trudnička knjižica bitno da ju imam,bar tako mislimuser posted image
evo upravo kontam jel imam gore ikog al ne pada mi nitko na pamet

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 369
24.11.2009 19:15:17   
noaa
bez obzira gdje imas nekog,nazalost bolje ces proci i ako te cistacica preporuci..pokusaj se sjetiti imas li ikog?

(odgovor članu tinkyyy)
Neposredna veza do poruke: 370
24.11.2009 19:17:11   
noaa
ili se raspitaj kad je on u domu zdravlja,jer oni svi rade po jedan dan u tjednu u DZ,barem je Busic radio.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 371
24.11.2009 19:26:50   
tinkyyy

a jel??e super!vidiš,to bi mogla pa ću ga odmah u dz pitati kad bude na bb da mu gore dolazim..e u dz bi se već imala preko koga raspitati pa vidjet ćuuser posted image
hvala ti noaa na infouser posted image

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 372
24.11.2009 19:29:40   
noaa
ma nista samo pitaj u 9 mjeseci sam svasta prosla,ako nisam na forumu posalji pp ja cu ti reci sve sto znam

(odgovor članu tinkyyy)
Neposredna veza do poruke: 373
24.11.2009 20:33:19   
tinkyyy

noaa kako da ti pošaljem pp?user posted image

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 374
24.11.2009 20:38:26   
noaa
moram pitati administratore gdje mi je nestalo,vidis sto ti imas ispod album,pp,blokiraj..e kliknes na pp ispod mog posta i saljes,

(odgovor članu tinkyyy)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *