|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodilište Mostar
8.7.2009 20:23:32   
marinčii
na onoj donjoj liniji ima skokova...a gornja od 120 do 140...senada je bila jer sam čula da je zovu(dovela dvije trudnice na ctg koje leže gore zbog tlaka...

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu luna77)
Neposredna veza do poruke: 326
9.7.2009 10:34:18   
luna77
uh i ja sam na ddobrom putu za hospitalizaciju zbog tlaka user posted image  na granici je ako se danas i sutra neustabili u subotu sigurno opet lezanje

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 327
10.7.2009 1:05:52   
teta berta
IZVORNA PORUKA: marinčii

ja sam jutros bila na pregledu u bolnici ,na ctg-u sestre mi nisu bile loše al .doktorica kasnije samo pogleda onaj ctg i kaže beba u kondicji ako te ne zaboli dođi opet za tri dana i to je to..još je u isto vrime pričala i na telefon i meni govorilauser posted image ..a od svog rođaka sam dobila informaciju(on studira medicinu)da je neki dan dolazio neki doktor iz zagreba i da su prvi put radili epiduralnu 

e hvala na inf.i to ću da pitam pa vam javim kad se objavi intervju.

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 328
10.7.2009 1:07:51   
milenium
hajd na chat

(odgovor članu teta berta)
Neposredna veza do poruke: 329
10.7.2009 23:31:57   
ANNIAN
Nikita kada sam ja rađala treće djete dovezli su jednu rodilju iz Ljubuškog koju je taj vaš doktor ispatio do bola i onda s njom u Mostar. Ovi ovdje nisu imali izbora već odmah na carski s njom. Tada su sestre rekle da to nije prvi put već da mu je to praksa. Razmisli još, bolonica je ipak bolnica ( sa svim svojim manama i prednostima). 

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 330
11.7.2009 0:11:56   
tweety
Nikita i ja se slažem sa ostalim curama.Da sam na tvom mjestu ne bi se mislila za Mostar.Sama si rekla da se ne radi carski rez i nema inkubatora.Mislim da ti to dovoljno govori.

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

(odgovor članu ANNIAN)
Neposredna veza do poruke: 331
11.7.2009 10:55:40   
luna77
nije problem smao u carskom i inkubatoru nego po meni vise u dr koji čeka zadnji tren sto je već opće poznato .mojoj frendici iz ljubuskog je rekao da će je poroditi u ljubuškom iako nosi blizance ali srećom otišla je kod jednog od dr u mostaru koji radi i u bolnici i vjerojatno će na lezanje od 35 tjedna jer nosi nisko .
Interesantno je da jedan od dr u Ljubuskom sve pacjentice skoro salje u mostar na porod jer se čovjek boji a ovaj drugi sve zadrzava  tu.Ipak je do pacjentica gdje će roditi ej od dr opće prakse dobiju bez problem uputnicu a mogu doći i bez nje pa kasnije donijeti a tad je moraju datiuser posted image

(odgovor članu tweety)
Neposredna veza do poruke: 332
16.7.2009 23:38:36   
milenium
teta berta,ne javi ti nama kako je prošao onaj intervievuser posted image

(odgovor članu luna77)
Neposredna veza do poruke: 333
16.7.2009 23:51:33   
teta berta
Ma nismo ga ni napravile, imaju puno posla sutra izlazi casopis pincoma besplatan, a i rade na novom portalu... A ja sam tu trebala samo pripomoci, cura se jos i udaje za 15 dana pa je u guzvi, ako stignemo slj.tjedan nije do meneuser posted image

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 334
17.7.2009 11:25:01   
luna77
dr knezević je do 1.8 u bolnici ako ste s njim planirali raditi  intervju

(odgovor članu teta berta)
Neposredna veza do poruke: 335
17.7.2009 11:39:54   
anitaMO
luna 77 izgleda da od toga nema ništa.user posted image

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu luna77)
Neposredna veza do poruke: 336
17.7.2009 12:43:11   
noaa
sto bi rekli ne treba cackat mecku,opet nam je svima pred njih user posted image user posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 337
17.7.2009 21:38:38   
luna77
IZVORNA PORUKA: anitaMO

luna 77 izgleda da od toga nema ništa.user posted image

zasto? pa ako ima nesto sto netko misli da nevalja treba pitati ili dokazati zato u krajnjem slučaju sluzi istraživačko novinarstvo,vidis sta su uradili novinari u RH u sta sve dirnuli oko Zakona o MPO .
meni se "prigovaralo" da imam obitelj u toj bolniici pa ih branim ali ja zaista nisam nasla neke zamjerke da oko njih dizem pompu ,normalno nije nigdje idealno ali meni je bilo solidno dok sam bila tamo.
ja osobno nebi radila intervju na temu koju su cure imale namjeru radije bi se raspitala za tečajeve za trudnice jeli sto napravljeno na temu radionice za psiholosku pomoć trudnicama jer je jedan od dr to nedavno magistrirao i DA pitala bih kada će i hoće li ikada neki dr otići na specjalizaciju za invitro oplodnju da se nemoraju zene ići liječini vani a unutar tih pitanja ako treba postaviti i pitanja koja su škakljiva ...

ali nisam ja u urednistvu PINCOM-a ili neke druge medijske kuće da uređujem uredničku politiku pa je ovo samo moj osobni stav.....

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 338
18.7.2009 0:32:00   
milenium
luna koji je dr magistrirao za psihološku pomoć trudnicama?jel to neki kod nas ili?

(odgovor članu luna77)
Neposredna veza do poruke: 339
18.7.2009 8:16:47   
luna77
jeste dr iz mostarske bolnice ,među dr su 2 ili 3 magistra (za trećeg nisma sigurna jel odbranio rad ali je pri kraju)

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 340
18.7.2009 14:10:23   
milenium
A koji su,mislim po imenima?

(odgovor članu luna77)
Neposredna veza do poruke: 341
18.7.2009 15:36:08   
luna77
dr Vedran Bjelanović i dr Vajdana su magistrirali ,dr Knezević vodi neke grupe studenata i mislim da je pri kraju ako nije već gotov

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 342
19.7.2009 15:20:08   
nikita
uh tek se sad vrati na ovu temu...
hvala vam na savjetima, nekako se bojim jos razmisljat o tome...
cula sam i ja te price...
uputnicu od dr-a opce prakse cu svakako uzet...a sto se tice poroda , zaista ne znam sta da kazem, naravno da necu riskirati a sumnjam da ce i on , pomno me prati i zbog spontanog i krvarenja i evo lezim od pocetka, cisto sumnjam da ce dopustiti da se nesto desi samo zbog svog hira...
a u svakom slucaju sama cu po sebi vidjeti , ne zelim jos razmisljat o tome...

pusa vama

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu luna77)
Neposredna veza do poruke: 343
19.7.2009 20:25:03   
catdeluxe
pohvalila bih porodiliste mostar tu sam radjala prije par godina i to u staroj blnici mogu da pohvalilim sestru oliveru peric kojoj cu uvijek biti zahvalna ona mi je bila babica na porodu i lijecnica planinic to je jedna divna osoba..cula sam da je sada glavna sestra oba odjela i jako mi je drago, stetas sto nece biti na mom drugom porodu koji je za par mjeseci,no ima i drugih sestra koje su jako fine i odgovorne, ne treba ih samo kufditi jer je to tezak posao koji zahtjeva visoku koncentraciju sto je nemoguce odrzati nakon vise od 8 sati vremena svaka im cast ..veliki pozdrav

(odgovor članu lalaa)
Neposredna veza do poruke: 344
24.7.2009 15:21:55   
anteaa
evo ja sam novi clan pozdrav svima.porodiliste nije lose ali ubij boze organizacija.ja sam dosla roditi 13.6. a trudna 7 mjeseci.bjelanovic bio dezurni a nigdje ga.dosao kad je glavica vec izisla.a sto se tice tog njegovog magisterija za psihilosku pomoc i na tome mu svaka cast.kad mi je davao bromergon da zaustavi mi mlijeko ja sam se usprotivila ali on je rekao - tko zna sto ce ti bit s djetetom,kako ces se izborit s mlijekom-user posted image

(odgovor članu catdeluxe)
Neposredna veza do poruke: 345
24.7.2009 16:22:16   
anitaMO
anteaa u pravu si za Bjelanovića.imam loše iskustvo sa njim.kad sam došla u bolnicu tj.imala krvarenje.a imala sam prije toga spontani jedan.on me je primio po preporuci.ali mu pristup nula bodova.ljepa moja Dr.Jurić.

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu anteaa)
Neposredna veza do poruke: 346
24.7.2009 20:58:24   
anteaa
pa drage moje,ne znam vise sta da mi se desi,kojem bi doktoru otisla.knezevic mi je par dana prije poroda ustanovio da imam polip,krvarila sam a ono ustvari ispalo da mi se posteljica odvajala.srecom,moja beba je prezivjela,jos je u bolnici, ali napredujeuser posted image .mozda se sve moglo sprijeciti jer stvarno sam vjerovala u doktora knezevica.ali,netko ima dobra.netko losa iskustva s raznim doktorima.uglavnom sretno svima koji ce uskoro roditi

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 347
25.7.2009 14:14:03   
t i p
drage moje mame i vi buduće mame,
ja sam se tek pridružila i vidim da ima svakakvih iskustava. ja imam dvije curice. jednu sam rodila 24.7.2007. a drugu 2.7.2009. znači jednu u staroj a jednu u novoj bolnici u mostaru. imala sam tu sreću da su mi oba poroda ostala u lijepom sjećanju kao i boravak u bolnici. sa prvom me porodila dr.Vajdana i babica Karmela. a sa drugom dr.Planinić i babica Jadranka i sve su mi bile divne. čak je sa drugom bilo frke jer joj je pupčana vrpca bila omotana oko vrata i počeli su joj padati otkucaji a ni ja nisam bila dobro. intervenirale su sto na sat i hvala Bogu i njima evo nas,žive i zdrave. bebu su donosili relativno brzo i mada ih obožavam i htjela sam da budu uz mene odgovaralo mi je da se malo oporavim pa da ih mogu fino uzeti raditi oko njih šta treba. pokazale su mi kako dojiti i dojila sam ih cijelo vrijeme,u novoj bolnici i presvlačila...uglavnom mislim da nam pruže koliko mogu. jer činjenica je da kod nas u ovoj jadnoj državi ne funkcionira ništa kako treba pa ne može ni to kako bi mi htjele. mislim da možemo bit zadovoljne jer kod nas nikad neće doć ono što je po zapadnim zemljama,općenito,ne samo u bolnicama. i doktori i sestre bi voljeli da imaju bolje uvjete za rad,al tako je kako je. bitno je da je sve uredu,ako trudnoća teče kako treba ne trebate se ničeg bojati. nitko vam namjerno ni svjesno neće nauditi. svugdje se svašta dešava al mi mislimo da je samo nama i ovdje.

(odgovor članu anteaa)
Neposredna veza do poruke: 348
26.7.2009 22:31:37   
ANNIAN
Nemojte mi spominjati dr. Bjelanovića šest godina poslije poroda još ucvijek imam traume od njega. Srećom na drugom i trećem porodu ga nije bilo. Sve troje sam rodila po noći, pa na moju sreću nije bio dežurni. Oba puta me porodio dr Bušić.

(odgovor članu t i p)
Neposredna veza do poruke: 349
5.8.2009 21:36:05   
mary27
draga moja, citam tvoje komentare i sve to izgleda bajno kod drugih, navodis HR i europ zemlje al ti moram reci da to i nije bas tako, mozda ovisi od bolnice do bolnice. sad mi je sestra rodila u St i nitko ne moze vidjeti bebu,pa ni tata, a ni nju skoro da nismo vidjeli jer ti nece pomoc da izadjes vani a u sobu ne pustaju nikoga pa ni muza. ona je nekako uspjela sici vani pa smo je vidjeli. a ni epiduralna nije prihvacena kod svih jednako, govorim o Du, prijateljica mi je dolje rodila i postoji samo jedan anesteziolog koji je daje al samo ako je uzmes na svoju odgovornost. i poslije svega vidjenog Mos mi se i ne cini toliko los, mada uvijek moze bolje, ja osobno imam bolja iskustva vezana za Mo nego za Hr, al nikom nije isto.

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *