|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodilište Mostar
9.12.2009 11:57:17   
denny
a je, ona je luda, svi je komentiraju da je pravi user posted image
što ima, što ti radiš?
ti si ono u rodoču negdje jeli?

L 21.12.2004.
L 10.10.2008.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 401
9.12.2009 11:59:54   
noaa
jah na seluuser posted image user posted image user posted image ma bezveze,rdjete,rucak,kuca..znas kako je to u bebinoj prvoj godiniuser posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu denny)
Neposredna veza do poruke: 402
9.12.2009 12:10:48   
denny
a znam, ne podsjećaj me na tu pokoru user posted image user posted image

L 21.12.2004.
L 10.10.2008.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 403
9.12.2009 14:53:32   
milenium
ja nisam na drip al sam se bome derala,bila sam sama u rađaoni,nije nas bilo 5,a nije bilo ni babice,mislim bilo je ali je ta neka ružica koja je meni bila ležala iza onog paravana i odmarala tj.spavala dok sam ja ovamo rađala ,sama!zato i nisam nikad objavila svoju porođajnu priču na forumu niti ću,ne želim nikoga plašiti.i ponosna sam na sebe,sama sam sve odradila,i bez dripa i išta.sad kad razmislim i drugi put bi tako,ne trebaju mi nikako!

(odgovor članu denny)
Neposredna veza do poruke: 404
9.12.2009 14:57:40   
marinčii
ma da ja se baš pitala kako oni mogu onako sjede i čitaju novine aa mi se ovamo deremo stvarno oni su baš ko bez srca,a sestre na ginekologiji su mi bile super,nažalost sam to saznala jer sam posle poroda dobila temperaturu i bila na čišćenju 3 puta u 5 dana,toliko o stručnosti naših doktorauser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 405
9.12.2009 15:01:04   
milenium
joj marinčii,kud to napisa,nemoj nas plašitiuser posted image to je strašno,ja bi ih namlatilauser posted image  muka mi kad čujem ovakve stvari,s prvim je bilo ok ali ako s drugim bude ovako ko tebi nedaj bože ma ja ću poludit...ja neznam šta bi u toj situaciji učinila,ježim se takvih stvari,tužila bi bolnicu ili ...nešto bi smislila...a jesu ''stručnjaci'' svaka im čast.user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 406
9.12.2009 15:04:56   
marinčii
ma šuti imala sam prilično težak porod ,bolove točno 28 sati al rodila bi još 5 puta da ne moram proć ono što sam prošla u tih 5 dana ,još dijete morala ostaviti sa svekrvom i pio bočicu dok sam ja te dane svako 3 sata se izdajala da još nebi fasovala i upalu,al eto sve prošlo dobro i uspjela sam dojiti svog anđela

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 407
9.12.2009 15:08:47   
milenium
i kod mene je dugo trajalo..ne želim se ni sjćat...
na ostalim temama o porodilištu sve skoro forumašice spominju prisustvo partnera na porodu,jel itko imao iskustvo s tim na BB?I daju li?

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 408
9.12.2009 15:10:39   
marinčii
ma ni ja nisam pisala svoju porođajnu jer ne volim ni mislit o tome,a sumnjam da dozvoljavaju pa nemaju obzira ni prema nama koje smo u bolovima a kamoli da njih trpeuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 409
9.12.2009 15:16:22   
milenium
ne rodila ga ja više u MO!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 410
9.12.2009 15:55:33   
Lamamma
drage moje, svejedno vam je gdje oni sjede i šta rade. vas svejedno isto boli. mostar nije ništa lošiji od drugih mjesta. to znam iz svog ali i iz iskustva svojih prijateljica. ja sam prvo djete rodila u inozemstvu a drugo u mostaru i mogu reći da mi je drugi porod bio (mislim tretman) puno bolji.
i babica i doktor su bili jako dragi. iako je drugi porod bio u tijeku, ja se nisam osjećala nimalo zakinuta, nego je svako malo jedno od njih dvoje bilo uz mene. a nakon što sam rodila (pošto je to bilo pred zoru) babica ružica je cijelo vrijeme (ona dva sata promatranja) bila blizu mene i sa mnom razgovarala da ne zaspem.
a btw, nisam ni jednom glasa pustila. 

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 411
9.12.2009 19:29:47   
tinkyyy

heeej mamiceuser posted image
nije mi svejedno kad čujem tako loša iskustva na bb ali nažalost naše glupo zdravstvo je općenito takvouser posted image
najviše mi smeta gdje god dođeš neljubaznost i uvijek nadrndani na sve živo,ma mamicu im njihovu šta bi oni!?uf što bi ja to sve potjerala da mogu,nisu niti malo humani i dobri,ma fuj,ah naše guzonje razmažene,odmah sam se sad naljutilauser posted image user posted image user posted image
nadam se da ću na porodu imati sreće jer očito nam ona najviše treba

(odgovor članu Lamamma)
Neposredna veza do poruke: 412
9.12.2009 20:31:09   
milenium
Slažem se s tinkyy,ako imaš sreće imaš ako nemaš nemaš.user posted image
naravno da se naša rodilišta ne mogu mjeriti sa svjetskim,nama će trebati još sto god za to user posted image

(odgovor članu tinkyyy)
Neposredna veza do poruke: 413
9.12.2009 20:42:07   
tinkyyy

moja milenium evo nemogu se mjeriti bb s brankovcem a ne sa svjetskimuser posted image
tamo u brankovcu prisustvuje muž bez problema na porodu,imaju epiduralnu po želji,a navodno su htjeli uvesti i porod u kadi al im nekakva naša lopovska ginekološka komora nije dopustila jer onda oni nebi mogli krasti ljude onoliko kao do sada,e to je njima bilo,hm..

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 414
9.12.2009 20:45:56   
marinčii
ma užas ja sam čula da je aluminij kupio 3 kada za bb a evo skoro će godina otkad su prešli u novu bolnicu a još ništa od toga

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu tinkyyy)
Neposredna veza do poruke: 415
9.12.2009 20:46:53   
noaa
tinkyy bona mozda se kcerka ili nevjesta od kakvog guzonje treba porodit pa ako puste njenog pustit ce i ostale,znas kako to kod nas ideuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkyyy)
Neposredna veza do poruke: 416
9.12.2009 20:47:01   
milenium
a znam...
user posted image user posted image a zašto nebi mogli krasti?stopit će im se pare u vodi?!user posted image

(odgovor članu tinkyyy)
Neposredna veza do poruke: 417
9.12.2009 20:49:53   
milenium
jesu li im imalo veće rađaone nego u starom rodilištu?jer meni je moj gin rekao ''...ma pustili bi mi muževe da prisustvuju,nego mali prostor pretjesno je,kad se prijeđe na bb onda će se to moć''... moš mislit!user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 418
9.12.2009 20:50:44   
milenium
ja

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 419
9.12.2009 20:51:43   
milenium
ja bi u kaduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 420
9.12.2009 20:52:29   
marinčii
pa sad su odvojene svaka ima svoju rađaonu i onako nisu ni mala ni velike ,a prije toga si u prostoriji velikoj sa 4 kreveta na kojoj piše "prvo porođajno doba",ma sve je to fino uređeno al bogme đžaba kad su baš neljubazni

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 421
9.12.2009 20:53:14   
noaa
kakvu kadu pa ono kad mi do zivota dodje da se udusim da skratim mukeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 422
9.12.2009 20:56:19   
milenium
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image valjala sam seuser posted image user posted image

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 423
9.12.2009 21:05:49   
tinkyyy

hahahahauser posted image noaa koma siiii hehehehehehe
baš tako od muke se udušiti hahahauser posted image user posted image user posted image
ma u nas je to sve nažalost jadno i nema zakona ni mrve jer da ima nebi ovo sve ovako bilo..u nas radi svatko ko šta hoće a pogotovo mito i korupcija i guzonje mamicu im njihovu,ma prisjelo im sve..uf
je je džaba im sređaj gore i sve kad su svi u k...u i odvratni,kakve nam koristi od uređaja kad se ponašaju prema jadnim ženam kao prema smeću umjesto da im tada budu najbliža podrška i pomoć,ma jok u nas to ili dobro plati(ko te pita možeš li-moraš!)ili neka ti je tata ministrić ili mama eventualno babica e tada možda ti i bude ok,ma nije možda nego 100%

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 424
9.12.2009 21:10:19   
milenium
meni je kasnije  u sobu dolazila mama moje prijateljica koja je babica(šteta što mi nije bila na porodu)pa kad su svi vidili kako se mi fino znamo odmah i ostali počmu skakat oko tebe,tako to funkcionira nažalostuser posted image

(odgovor članu tinkyyy)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *