|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodilište Mostar
13.4.2010 10:52:12   
Mila_80
Naravno, nemam ništa protiv toga da počastim nekoga ko je zaslužio i ko je bio korektan prema meni, ne tražim nikakvu posebnu uslugu i poseban tretman već samo ljudski i korektan odnos

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 501
13.4.2010 10:55:05   
Ben 10
Jeli ti ono živiš na Čekrku ili se varam???
Pa draga moja pola Mahale radi na ginekologiji ,valjda će te komšike pripaziti...

(odgovor članu Mila_80)
Neposredna veza do poruke: 502
13.4.2010 10:57:54   
Mila_80
jesam, ali tek sam nedavno tamo doselila tako da ne znam nikoga user posted image

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 503
13.4.2010 11:05:24   
Ben 10
Ako si imalo po gradu ,znaš ih većinu...Trebale bi mi popiti kafu.Ja sam na Tekiji preko mosta...

(odgovor članu Mila_80)
Neposredna veza do poruke: 504
13.4.2010 11:12:59   
Mila_80
naravno , čim ugrije sunce organizujemo kafuuser posted image

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 505
13.4.2010 14:27:21   
Mostarka*
Nisam neko zanovjetalo i stvarno nisam pekmeza ali ovo moje iskustvo je na zalost bilo tako, a sto se tice one sto me bacila s kreveta to je bas ta Elvira. NIti jednom ih nisam zovnula, jer nisam iskreno ni smjela svaki put bi nas u sobi zaljepila pa sam sve radila sama. Proktvario mi je lakat koliko sam se odgurivala od krevet da se ustanem po bebu i nazad, prema tome nisam tu nikoga da ocrnim vec samo istinu kazem. Blago vama s takvim iskustvima (finim) ali hvala Bogu da smo zivi i zdravi izasli iz bolnice. Pedijatrija je druga prica, tamo su mi spasili bebu, a i ja sam predahnula i vratila se u zivot nakon onog odjela. Bolje bi bilo da nisam morala na pedijatriji lezati ali malac je dobio zuticu i gubio na tezini pa smo morali. 

Najvazniji dani u zivotu 11.01.2009. god- rodjenje mog prvog malog bebaca i drugog bebaca 31.07.2014, god,

(odgovor članu Mila_80)
Neposredna veza do poruke: 506
18.4.2010 21:00:00   
š t a
user posted image moje iskustvo s doktorima je grozno, ZADRO JE GROZAN Rekao mi je da ću teško ostat trudna a ja čim sdam poželjela i zatrudnila, Suma je gruba: Ademović površan kad sam bila na pregledu ko u fabrici na traci, samo ajde dalje....
Adžić je samom pojavom grub, na Bjelom sam vidjela nekog dr. rekli su mi da je to Bjelanović on mi izgleda nježan i brižan na prvi utisak me osvoio....
Ipak je moj doktor Tanović sa onim svojim okama osvoio sve moje simpatije, samo šteta što je prezauzet sve ga žene vole a i on voli ''POKLONE'' može ga zapast. A MI SMO KRIVE ŠTO SMO IH NAUČILI NA MITO

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu Mostarka*)
Neposredna veza do poruke: 507
15.5.2010 21:11:12   
Paoly
ste vidli ovo? http://www.kb-mostar.org/index.php?mod=vijest&vijest=134

novost je da će očevi moć prisustovat porodu naravno uz prethodno završen ovaj tečaj ,jedna točkatečaja odnosi se na lijekove pri porodu a druga na ublažavanje porođajne boli,da se pod tim ne krije možda epiduralna?

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 508
15.5.2010 23:37:35   
malena.
jao uzas...i ja cu brzo.bojim se

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 509
15.5.2010 23:41:09   
noaa
IZVORNA PORUKA: malena.

ma nije toliki uzasuser posted image  to se samo tako prica..

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu malena.)
Neposredna veza do poruke: 510
16.5.2010 0:00:12   
š t a
nije li malo ubrzan ovaj tečaj, hoće li neko ići?

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 511
16.5.2010 0:03:57   
noaa
IZVORNA PORUKA: š t a

nije li malo ubrzan ovaj tečaj, hoće li neko ići?

da sam trudna isla bi a ovako preporucila bi da vi trudnice idete evo imaju dobra iskustva zene iz Sarajeva,Tuzle...

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 512
16.5.2010 0:13:51   
nikita

malena nista sto se ne moze izdrzat :-)))

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu malena.)
Neposredna veza do poruke: 513
16.5.2010 0:29:14   
Paoly
ja ću ić al mislila sam na jesen u 9.mj.pošto ga nema u srpnju i kolovozu a  termin mi je 19.10.neće bit kasno?meni baš izgleda zanimljivo! eh da šta znači ona točka upotreba lijekova pri porodu?

< Poruku je uredio Paoly -- 16.5.2010 0:31:26 >

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 514
16.5.2010 0:32:35   
Hanady RR

a čeka se bojiš...
radosti da ćeš uskoro roditi bebu...
boli nema veće boli al nema ni one koja se brže zaboravlja...
želim ti lagan porod i najljepšu bebu na svijetu zdravu i nasmijanu...
i obavezno da nam ispričaš kako je bilo...jedva čekamo tvoje ozitvno iskustvo.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu malena.)
Neposredna veza do poruke: 515
16.5.2010 0:34:39   
noaa
IZVORNA PORUKA: Paoly

ja ću ić al mislila sam na jesen u 9.mj.pošto ga nema u srpnju i kolovozu a  termin mi je 19.10.neće bit kasno?meni baš izgleda zanimljivo! eh da šta znači ona točka upotreba lijekova pri porodu?

ne znam valjda drip,nekom daju i normabel za smirenje al meni nisuuser posted image

(odgovor članu Paoly)
Neposredna veza do poruke: 516
16.5.2010 0:38:03   
Hanady RR
nekome daju i trodon, meni sreća nisu al neki doktori i to nude.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 517
16.5.2010 0:55:57   
milenium

IZVORNA PORUKA: š t a

user posted image moje iskustvo s doktorima je grozno, ZADRO JE GROZAN Rekao mi je da ću teško ostat trudna a ja čim sdam poželjela i zatrudnila, Suma je gruba: Ademović površan kad sam bila na pregledu ko u fabrici na traci, samo ajde dalje....
Adžić je samom pojavom grub, na Bjelom sam vidjela nekog dr. rekli su mi da je to Bjelanović on mi izgleda nježan i brižan na prvi utisak me osvoio....
Ipak je moj doktor Tanović sa onim svojim okama osvoio sve moje simpatije, samo šteta što je prezauzet sve ga žene vole a i on voli ''POKLONE'' može ga zapast. A MI SMO KRIVE ŠTO SMO IH NAUČILI NA MITO

PAOLI je na prethodnoj str.rekla da joj nema boljeg od zadre.zato mislim da je to sve od osobe do osobe.nekoj dobar ovaj nekoj onaj.
meni je sve to skoro isto,sve je to na rekla kazala.jedino što znam je to da se protiv Bjelanovića vodi kazneni postupak(to nije rekla kazala,o tom možete pročitati i na internetu a bilo je i svim mogućim medijima).3 obitelji ga tuže za nestručno vođenje poroda i kao on je glavno krivac za smrt njihovih bebauser posted image

svejedno mi je od ostalih kojem ću ali njemu neću sigurno!user posted image

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 518
16.5.2010 1:27:22   
sporty mamaa
Ma ja brate ni za jednog nisam čula da je baš ono extra dobar... Mislim sve se svodi na to da te pregleda za 10 min, daš 50 km i ajd kući.. Da ponovo zatrudnim vala bi išla u DZ, kolko sam se para Kneževiću nadavala a on jedva i da progovori... Al čula sam za Almu, da je pravo cool žena i da se mora naručit mnogo ranije... Da pregleda po po sata i sve fino objasni... 

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 519
16.5.2010 12:02:28   
Paoly
gle njoj je ZADRO grozan jer joj je rekao da vjerovatno neće brzo zatrudniti..gle ako su postojale neke indikacije z ato zar njemu kao doktoru to nije obveza reći..sigurno su postojale ipak su oni liječnici iako mi nekad smo uvjereni da smo pametniji od njih posebice od kad postoji google...ja inače imam panične napade i jako sam anksiozna puna strahova i tjeskobe al kako on to svaća ljudi moji pa ponekad ne samo moju zabrinutost brdo pitanja nego i paniku i hipohondriju mislim da ih je još malo takvih.smiri me,sve objasni čak me je primio i par puta nedjeljom jer sam opet paničarila samo da me uvjeri da nema razloga za zabrinutost.je da je naplatio al Bože moj zar nisu svi takvi?meni cjena spram usluge uopće nije velika.

< Poruku je uredio Paoly -- 16.5.2010 12:05:56 >

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 520
16.5.2010 13:18:47   
milenium
meni samo nije jasan ovaj tečaj,potpuno kontradiktoran onom tekstu u večernjaku gdje je Vajdana izjasnila da mi samo o epiduralnoj i ostalim lijekovima protiv bolaova možemo samo sanjat,da se ne možemo mjerit s drugim zemljama,da imamo manjak anesteziologa itd. evo ako nađem novine pretipkat ću tekst.
mene samo strah da ovo nije samo da se pokupe novci a rodit ćeš kao i svi ostali,bez ičega protiv bolova i bez mužauser posted image

(odgovor članu Paoly)
Neposredna veza do poruke: 521
16.5.2010 13:20:52   
Paoly
kao što je netko napisao pod točkom lijekovi pri porodu vjerovatno je drip,normabel št ati ja znam,ublažavanje porođajne boli možda nekakve masaže vježbe disanja te neke kondikcijske vježbe oje spominju..ovo mi je prvo dijete pa lupetam lol al mislim da ovdje nema riječi o epiduralnoj iako sam se ponadala..

< Poruku je uredio Paoly -- 16.5.2010 13:22:04 >

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 522
16.5.2010 13:21:06   
sporty mamaa
milenium ne brini se, dok se mi odlucimo za drugo bit ce i anestezije i anesteziologauser posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 523
16.5.2010 13:25:03   
milenium

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

milenium ne brini se, dok se mi odlucimo za drugo bit ce i anestezije i anesteziologauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 524
16.5.2010 15:53:38   
anitaMO
kako su naše majke,bake radjale bez svega ovoga pa ostadoše živi.user posted image

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *