|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodilište Mostar
16.5.2010 16:00:20   
anitaMO
milenium ni ja neću sigurno ko Bjelanovića.sve sam molila Boga da me ne zapadne još na porodu.jednom sam bila kod njega kad sam prokrvarila u drugoj trudnoći .sjećam se kad mi je rekao kod ovakve je trudnoće biti ili ne biti.jes me utješio .sreća meni Bog posla moju dr.Jurić(R.I.P) .njoj mogu zahvaliti što sam trudnoću iznjela do kraja.

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 526
16.5.2010 20:09:07   
malena.
ocel jos neko rodit u 8-om u brankovcu...hheheh...ne kontam bas ovaj forum tek sam se prikljucila!!!

(odgovor članu Paoly)
Neposredna veza do poruke: 527
16.5.2010 22:24:41   
š t a
Opet ti malena. user posted image Ja ću u sedmom al na Brijegu.
pusa.

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu malena.)
Neposredna veza do poruke: 528
16.5.2010 23:10:25   
malena.
STA eheheh....i ti si bas aktivna ovdje.fino... eh u nas su uzasno neljubazni u brankovcu.mozda je tamo bolje

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 529
16.5.2010 23:11:42   
malena.
a jel u brankovcu moze prisustvovat partner.koliko sam cula moze.al nisam sigurna...zna li ko?

(odgovor članu malena.)
Neposredna veza do poruke: 530
16.5.2010 23:21:05   
Ben 10
Ja sam se porodila u Brankovcu dva puta ,oba carski rez i imam sve pohvale na osoblje.Mislim da sam već pisala...

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

(odgovor članu malena.)
Neposredna veza do poruke: 531
16.5.2010 23:29:35   
malena.
a nezzz mozda si ti imala srece. a rjetko kome su ljubazni. znam kad odem na kontrolu.uhhh glava me svaki put zaboli!

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 532
16.5.2010 23:46:39   
Ben 10
Ta njihova ljubaznost zavisi i od nas trudnica jer nas drmaju hormoni pa smo malo nerovozne...
Doduše ja ih većinu poznajem pa je možda i do toga...

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

(odgovor članu malena.)
Neposredna veza do poruke: 533
16.5.2010 23:49:20   
malena.
ehhh.... e tebi je sigurno bilo dobro cim ih znas! ma ljubazna sam koliko mogu bit.al znaju mi iskopat zivce pa pokazem zube....heh ti jesil opet trudna ili???

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 534
16.5.2010 23:53:27   
Ben 10
Ne nisam trudna ,niti više planiram ,ali stvarno nisu oni loši ,malo ih je a puno posla.Znam jer sam ležala u prvoj trudnoći 28 dana,a nije se puno promjenilo.Ne pravdam ih ,ali ima i tamo poneka loša,ali može se sa njima izaći na kraj...

A 08.02.2000
H 18.02.2008

(odgovor članu malena.)
Neposredna veza do poruke: 535
17.5.2010 0:00:25   
anitaMO
i ja sam bila prezadovoljna sa osobljem u staroj bolnici,ja isto odležala 1 mjesec.ja ko na odmoru bila.user posted image user posted image user posted image

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 536
17.5.2010 0:03:52   
malena.
ma proc ce i to...kako god dan dva uspjet cu.ehhh

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 537
17.5.2010 0:09:16   
anitaMO
ko da te tada i briga za sestre.user posted image

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu malena.)
Neposredna veza do poruke: 538
17.5.2010 0:18:33   
malena.
hehehhe....a dobra ti ta.al ipak znas da je lakse kad su ljubazni...i da te paze to vrijeme....

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 539
17.5.2010 0:23:05   
anitaMO
jašta ženo ,kad sam malu rodila ostala je na neonatologiji da leži zbog žutice i ja sa njo.pitali me koliko sam krevet platila jer je gužva.a kuma od male mi radi tu pa me zvala da pita hoće li mi krevt sačuvati.reko jašta ćeš lezi na njeg.

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu malena.)
Neposredna veza do poruke: 540
17.5.2010 0:23:58   
milenium

IZVORNA PORUKA: malena.

ocel jos neko rodit u 8-om u brankovcu...hheheh...ne kontam bas ovaj forum tek sam se prikljucila!!!

IZVORNA PORUKA: š t a

Opet ti malena. user posted image Ja ću u sedmom al na Brijegu.
pusa.

ova je tema o 2 rodilišta.ne može se ovdje nitko snaćuser posted image

(odgovor članu malena.)
Neposredna veza do poruke: 541
17.5.2010 0:29:50   
anitaMO
milenium pa mogu da izaberu gdje da radjaju.a slušajući nas kako nam niko nije dobar,bolje onda kući ostati.user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 542
17.5.2010 0:34:04   
milenium
ma bolje ić vani negdi rodit,bar ćemo naplatit ono što smo izgubili kad smo njima nadavali kuferata i kesauser posted image

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 543
17.5.2010 7:58:10   
Mostarka*
malena nemoj se nicega bojati, ne razmisljaj previse o tome. Meni je bilo uzasno ali opet brzo sve to zavrsi, nisam nista zaboravila kako vecina govori ali prodje sve. Kada sam radjala samo sam u sebi ponavljala kako ce svanuti novo jutro, sve ce se dobro zavrsiti i sve ce ovo biti iza mene. Nekome prodje sve odlicno, nekome kriticno ali ...ko zna mozda budes medju ovima odlicnim. Ne razmisljaj o tome vec kako ce ti biti lijepo kada dodjes kuci i sve to bude iza tebe. Sve je individualno. Sretno i nadaj se dobrom, jer tako ti je lakse sve predeverati. 

Najvazniji dani u zivotu 11.01.2009. god- rodjenje mog prvog malog bebaca i drugog bebaca 31.07.2014, god,

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 544
17.5.2010 12:41:35   
Ben 10
IZVORNA PORUKA: milenium

ma bolje ić vani negdi rodit,bar ćemo naplatit ono što smo izgubili kad smo njima nadavali kuferata i kesauser posted image

Ja nisam nikome ni feninga dala ,ni čokolade odnjela...znači nije mi bilo osoblje ljubazno zbog mita....

A 08.02.2000
H 18.02.2008

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 545
17.5.2010 13:54:23   
milenium
ti si imala vezu,zar si zaboravila-napisala si gore da te svi poznajuuser posted image

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 546
17.5.2010 13:55:05   
milenium
IZVORNA PORUKA: Ben 10

Ta njihova ljubaznost zavisi i od nas trudnica jer nas drmaju hormoni pa smo malo nerovozne...

evouser posted image

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 547
17.5.2010 14:03:05   
milenium
Tečaj pripreme za porod u KB Mostar
2010-05-14

Mostar- Kako saznajemo Odjel za ginekologiju i porodništvo Kliničke bolnice Mostar organizira Tečaj pripreme za porod. Početak je najavljen za 31.svibnja 2010.godine, a cijena je 100,00 KM-a (sto konvertibilnih maraka).

Kako je tečaj osmišljen ?
Tečaj je osmišljen na način da se trudnice i njihovi partneri informiraju o trudnoći,porodu i njezi novorođenčeta.Tečaj u trajanju od tri tjedna će se održavati tijekom cijele godine osim srpnja i kolovoza,a predavanja su predviđena ponedjeljkom i srijedom.Početak je svakog prvog ponedjeljka u mjesecu u 13.00 sati.Predavanja će se održavati u rodilištu Kliničke bolnice Mostar na drugoj etaži u prostoru predviđenom za tu namjenu.Predavači su priznati i poznati:ginekolozi,potom pedijatar,psihijatar,fizijatar i primalje iz KB Mostar.Program tečaja obuhvaća:zdravstveno-preventivni rad,zdravstveni odgoj,tehnike disanja i opuštanja,te planski odabrane kondicijske vježbe koje u konačnici osiguravaju dobru suradnju i izdržljivost tijekom poroda.Po završetku tečaja polaznicima se izdaje potvrda,na temelju koje će partneri imati mogućnost nazočiti porodu.

Predbilježbe-Kontakt
Predbilježbe i svi upiti koji se tiču predstojećeg Tečaja pripreme za porod zaprimaju se putem kontakt-telefona:036/ 336-002 ili putem elektronske pošte,na E-mail:pripremazaporod@kb-mostar.org

ovo u 13 sati me baš bode u oči!nisu trudnice udovice!pošto tečaju moraju nazočit partneri,to znači ili da su oni nezaposleni ili da ti njihovi partneri svakog ponedjeljka uzimaju slobodan dan s posla radi toga.mogli su barem napisati u 17 ili 18 sati.kolko njih neće moći samo radi toga. a sumnjam da bi se i bilo koja trudnica koja dolazi iz daljeg zaputila dole sama da vozi još ako je u visokoj trudnoći.zapravo ne može ni sama ako nemaju 2 auta-jer je muž na poslu.
poseruser posted image m se ja na ovakav tečaj u 13 sati!user posted image

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 548
17.5.2010 14:40:15   
Ben 10

ti si imala vezu,zar si zaboravila-napisala si gore da te svi poznajuuser posted image

Ne ja nisam imala vezu na porodu...
Samo ih poznajem iz grada ili komšiluka...
Nikoga nisam zovnula ili neko moj da me pripazi...
Zna se šta je veza,kada zoveš i tražiš vezu za pomoć....
Poslije drugoga poroda je sestra Dunja sjedila čitavu noć sa mnom ,a prije toga je nisam ni vidila ni čula ,a ni poslije toga...
Znači to nije veza ,nego ljubaznost...
Mislim da sam pisala kada sam ležala u prvoj trudnoći da mi je jedna sestrica bila fuj ,a poznaje moga muža bili su komšije ,znači opet nije veza...nije htjelani da mi odgovori na neka pitanja...
Nikada nisam imala vezu da uđem preko reda ,čekala sam u čekaonici kao i ostale trudnice.Ovaj drugi put sam dva sata ujutro čekala da zakažem carski ,a popodne se porodila...jeli to veza...

< Poruku je uredio Ben 10 -- 17.5.2010 14:44:58 >

A 08.02.2000
H 18.02.2008

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 549
17.5.2010 14:44:39   
milenium

IZVORNA PORUKA: Ben 10

evouser posted image

ma nije veza,ali te poznaju,da i mene poznaju bili bi ljubazni prema meni.jedna babicu sam znala preko nekoga ali to smo tek skontali poslije poroda,ona mi nije bila na porodu ali je od tada kad smo skontali da imamo nekoga zajedničkog non stop visila meni u sobi,i puštala moje preko reda na posjetu.user posted image
znači dovoljno ti je samo nekog da poznaješ

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *