Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ne znam kako je u vasim naseljima...na otoci je ratno stanje
I na Grbavici je ali tek će da bude ako Bog da kad pobijedimo!
Dragi Bože ,ja bih da zamolim ako se može .Znaci ja Te molim da mi udovoljiš i Portugalcima noge da ' polomiš ' .Ne baš skroz , nisam ja zla , bilo bi dobro i kad bi malo manje dao.Nek' hodaju al ' nek' ne trče , nek ' im se noga za nogom vuče. Na glavu bi skak'o svaki naš Kanton ,da makar jedan Portugalac dobije crveni karton.Molim Te ja da zadovoljiš bijedu, daj mojoj Bosni pobjedu .Daj nam sada pobjedničke sreće , da nas više nikad ne zovu balkansko smeće."
11-tog dana u 11 mjesecu 2011. godine, 11 zmajeva će da 'satare' 11 Portugalaca, a onda će u 11 sati iz pepela da ustane Bosanski ZMAJ i da zapali nebo na kojem će gorjeti 11 zvijezda iznad BiH !
Private imaš na ovom linku da pogledaš a u sklopu njega imaš nekoliko manjih pa odaberi koji ti je bolji...i sačuvaj za ubuduće da ne tražiš